Instrucțiuni pentru utilizarea feliferonului pentru pisici

Feliferonul este un puternic agent antiviral utilizat în practica veterinară. Instrucțiunile pentru utilizarea medicamentului Feliferon pentru pisici indică faptul că acesta este primul medicament dezvoltat în Rusia, care conține interferon pentru pisici. Interferonul este o proteină responsabilă de formarea apărărilor imune în organism. Când este disponibil în cantitate suficientă, devine posibilă rezistența activă la diverse infecții virale..

Să luăm în considerare mai detaliat cazurile aplicării sale.

  • Boli ale stomacului și intestinelor. Feliferonul este capabil să elimine rapid starea de intoxicație la o pisică. Drept urmare, pofta de mâncare se îmbunătățește, manifestările negative sunt reduse la minimum. Feliferonul ajută chiar și în cazurile avansate când alte medicamente sunt inutile.
  • Avitaminoză și anemie. Lipsa de vitamine și substanțe nutritive nu poate afecta pozitiv bunăstarea pisicii. Pofta de mâncare suferă, starea hainei se înrăutățește. Utilizarea la timp a acestui medicament ajută la prevenirea complicațiilor grave..
  • Perioada postpartum la o pisică. Feliferonul este folosit aici pentru a restabili puterea animalului, a întări sistemul imunitar. După naștere, o pisică are nevoie de îngrijire și atenție suplimentară din partea proprietarului.
  • Prevenirea bolilor. Feliferonul pentru pisici este un remediu minunat pentru a ajuta la prevenirea unor boli grave. Dacă animalul a fost în contact cu o persoană bolnavă, atunci nu va fi inutil să se facă o injecție.
  • Învinge cu viermi. În cazurile de infecție cu paraziți, pisicii trebuie să i se administreze medicamente speciale. Feliferonul este una dintre cele mai eficiente modalități de a rezolva această problemă..

efect farmacologic

Bolile virale la câini și pisici trebuie tratate cu medicamente adecvate. Feliferonul inhibă dezvoltarea microbilor patogeni, are un efect de întărire asupra organismului.

  • Efect antiviral. Feliferonul este capabil să facă față perfect infecției datorită efectului său antimicrobian pronunțat. Pisica începe să se simtă mai bine imediat după începerea tratamentului, după cum arată comportamentul său..
  • Crește imunitatea. Cu orice boală, funcția de protecție a corpului slăbește. Un animal, la fel ca o persoană, are nevoie de sprijin suplimentar. Utilizarea Feliferon ajută la consolidarea resurselor interne. Aceasta înseamnă că pisica va rămâne sănătoasă, activă și veselă mai mult timp. Puteți da Feliferon unei pisici pentru prevenire.
  • Fără efecte secundare. Un medicament rar nu are manifestări negative pronunțate. Practic, anumite medicamente nu sunt neapărat cel mai bun mod de a afecta activitatea organelor interne. Feliferonul este o excepție binevenită. După aplicarea acesteia, pisica nu simte nicio deteriorare. Dimpotrivă, procesul de vindecare începe activ. Recuperarea rapidă a corpului se datorează și faptului că compoziția medicamentului veterinar conține interferon al unei pisici, ceea ce înseamnă că este natural, nu provoacă dependență.

Mod de administrare și dozare

Soluție injectabilă Feliferon poate fi utilizat atât o dată, cât și ca tratament complet. Cel mai bine este să utilizați medicamentul conform recomandărilor medicului veterinar. Dar dacă, dintr-un anumit motiv, nu este posibil să vizitați clinica, proprietarul însuși se va descurca cu administrarea injecțiilor. Injecția este injectată intramuscular, plasată în mușchiul membrului posterior. Pentru a obține cel mai bun efect cu un tratament pe termen lung, se recomandă alternarea picioarelor stângi și drepte..

Modalitățile de utilizare a medicamentului depind de obiectivele tratamentului. În cel mai general caz, doza este de 200.000 UI (0,5 ml) la un moment dat. Dacă greutatea corporală a animalului este mai mare de șase kg, atunci doza este crescută la 1 ml. Merită, de asemenea, să injectați 400.000 UI dacă animalul de companie este foarte bolnav și are o afecțiune gravă. Ca măsură preventivă, 0,5 ml sunt de ajuns pentru o pisică..

Astfel, medicamentul veterinar Feliferon are un spectru larg de acțiune. El combate efectiv afecțiunile, ajutând la restabilirea vitalității animalului de companie. Medicamentul poate fi util în multe cazuri: este indicat pentru intoxicația generală, se descurcă bine cu diverse intoxicații și boli de natură infecțioasă.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Instrucțiuni pentru utilizarea feliferonului pentru pisici