Instrucțiuni pentru utilizarea pasului de droguri pentru pisici

Animalele noastre de companie pot avea și dureri articulare. Farmacia modernă oferă multe medicamente și suplimente nutritive pentru a ajuta la combaterea acestei probleme. Stride Plus pentru pisici este un nou condroprotector conceput pentru tratamentul și prevenirea bolilor articulare.

DPS nu este adesea diagnosticat la pisici datorită faptului că păsăricele sunt încă animale nocturne, spre deosebire de câini, care sunt mult mai activi în timpul zilei. Multe pisici perfect sănătoase preferă să doarmă toată ziua, uneori douăzeci de ore pe zi. Prin urmare, dacă observați că animalul tău tăcut începe brusc să stâlpească atunci când merge, frolics mult mai puțin, a devenit dificil pentru ea să sară, atunci este probabil să verificați articulațiile.

Cercetează oamenii de știință

Veterinarii au efectuat studii pe sute de pisici și pisici de peste doisprezece ani. Un studiu special a arătat că nouăzeci la sută au modificări ale țesutului articular. Din numărul de pisici chestionate, simptomele s-au manifestat în mod clar doar la 30%, în rest boala fiind latentă.

În cea mai mare parte, artrita apare la pisicile de vârstă mijlocie și cele mai în vârstă, după opt ani. Chiar și animalele tinere pot avea dureri articulare. Boala se manifestă în special la unele rase, cum ar fi Maine Coons și British, patologia lor - boli ale genunchilor și articulațiilor șoldului. Pisicile învechite sunt, de asemenea, susceptibile la boli datorate rănirii sau vârstei.

Medicina tratează bolile articulațiilor cu intervenții chirurgicale, medicamente, medicii prescriu diete și proceduri complexe. Recent, a apărut pe piață un medicament eficient Stride Plus, ținând cont de caracteristicile fiziologice ale acestor animale. Stride Plus pentru pisici conține componente care încetinesc distrugerea țesutului cartilajului și furnizează substanțe pentru refacerea acestuia.

Contraindicații

Stride plus nu are contraindicații, poate fi administrat chiar și pisicilor slăbite, pisicilor însărcinate și care alăptează. Dacă urmați regulile pentru a lua reacții adverse, singura complicație posibilă este alergia, care este extrem de rară.

Compoziția preparatului

Stride Plus este utilizat pentru prevenirea și tratamentul bolilor articulare la animale. Acest medicament este un medicament condroprotector dezvoltat de compania irlandeză TRM. Selecția componentelor medicamentoase se realizează în așa fel încât, atunci când interacționează, efectul terapeutic este îmbunătățit.

Restul substanțelor incluse în preparatul Stride Plus au, de asemenea, proprietăți medicinale, îmbunătățesc procesele metabolice și de creștere, au un efect benefic asupra compoziției și funcției țesuturilor și protejează cartilajul de noi daune. De asemenea, medicamentul acționează ca un calmant al durerii, ceea ce face posibil să nu se dea pisicii analgezice suplimentare..

Componentele active ale medicamentului

Acidul hialuronic este responsabil pentru elasticitatea cartilajului, ameliorează umflarea, restabilește echilibrul fluidelor, crește imunitatea, întărește oasele și îmbunătățește funcția motorie articulară.

Clorhidratul de glucozamină din Stride Plus crește nivelul substanțelor care servesc drept elemente de bază pentru articulație și o fac mai puternică. Calitatea lichidului articular se îmbunătățește, inflamația scade, țesutul cartilajului este restabilit.

Sulfatul de condroitină - ajută la refacerea suprafeței cartilajului și a întregii capsule articulare, acționează ca un analgezic și ameliorează inflamația. Îmbinarea își păstrează calitățile de absorbție a șocurilor și poate rezista la sarcini grele.

Metilsulfonilmetan - sulf, o componentă esențială pentru sinteza corectă a țesuturilor corpului, necesară în special pentru producerea de colagen.

Ascorbatul de mangan este esențial pentru metabolismul complex al carbohidraților și grăsimilor și pentru creșterea oaselor.

În plus, Stride Plus conține aminoacizi aspartici și glutamici și alte substanțe auxiliare.

Cerere

Medicamentul poate fi cumpărat cu ușurință de la orice farmacie veterinară, este disponibil sub formă lichidă, ambalat în 150, 200 sau 500 ml în sticle de plastic albe, cu capac transparent și dozator special. Pachetul conține, de obicei, instrucțiuni pentru utilizarea medicamentului Stride Plus..

Suplimentul alimentar Stride Plus se administrează animalului timp de o lună până la trei, de regulă, se administrează 2,5 ml în primele 30 de zile de administrare. O dată pe zi, este vorba despre două clicuri pe distribuitor. Când starea se îmbunătățește, doza se reduce la jumătate. Puteți da Stride Plus pisicii dvs. amestecând medicamentul în mâncare.

Dozajul nu depinde de rasa pisicii sau de greutatea corporală a acesteia, dar tratamentul pisoilor mici necesită în mod necesar consultarea unui specialist.

Cauzele bolilor și indicațiile

De regulă, următorii factori duc la boli articulare:

 • predispozitie genetica;
 • greutate excesiva;
 • vârstă;
 • climat nepotrivit, în special pentru roci termofile;
 • răceli;
 • probleme metabolice;
 • boală autoimună.

Indicațiile pentru utilizarea medicamentului Stride Plus sunt:

 • lovituri;
 • entorse ale articulațiilor;
 • osteocondroză;
 • hidrartroză;
 • osteoartrita;
 • artrită;
 • fibroza;
 • artroză.

Analogii lui Stride plus

Stride plus are analogi. Aceasta este o suspensie pentru uz intern de către Loxicom. Medicamentul este turnat în gura pisicii cu o seringă specială de măsurare sau adăugată în mâncare. Se aplică la 0,2 mg / kg. De asemenea, puteți cumpăra comprimate Polydex Gelabon, care sunt eficiente ca decongestionant atunci când vă recuperați după o intervenție chirurgicală..

Comparativ cu omologii săi, Stride Plus pentru pisici are avantaje plăcute. Pe lângă impactul eficient, este mult mai convenabil de utilizat. De exemplu, Bonharen este utilizat sub formă de injecții subcutanat și, atunci când se utilizează Stride Plus, pisica nici măcar nu va observa că medicamentul a fost deja adăugat în hrana sa.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Instrucțiuni pentru utilizarea pasului de droguri pentru pisici