De unde știi că o pisică își iubește proprietarul?

Proprietarii de animale de companie sunt foarte atenți la sănătatea, comportamentul și sentimentele animalului de companie. Încearcă să acorde cât mai multă atenție și grijă. Dar vreau să știu dacă un animal de companie are nevoie de îngrijire? Pisica simte dragoste sau îi permite doar să fie îngrijită? Există mai multe criterii prin care poți determina atitudinea ei față de proprietar..

O pisică este considerată un animal cu un caracter dificil, dragostea ei trebuie câștigată. Amintiți-vă cum s-a comportat când a apărut pentru prima dată în familia ta. Prima săptămână cel mai adesea animalul de companie ascunde și ignoră persoana. După ce se obișnuiește, se simte confortabil într-un loc nou și își dă seama că nu există niciun pericol de la tine, va începe să te contacteze.

Prin urmare, dacă doriți să obțineți o atitudine favorabilă, aveți grijă de animal, comunicați atunci când se apropie de voi, nu ignorați manifestările de afecțiune. Astfel îți poți face prieteni mai repede și pisica te va iubi..

Semne evidente de dragoste

Comportamentul pisicii cu membrii familiei este diferit. Ea își poate alege persoana pe care o va iubi: să meargă în brațe sau să se culce cu un singur proprietar. Cel mai adesea cu cei care petrec mai mult timp cu animalul de companie și au grijă de el. În acest caz, proprietarul poate înțelege că animalul de companie dă dovadă de prietenie. Îngrijirea, hrănirea și interacțiunea constantă cu animalul de companie vă vor aduce recunoaștere..

Principalele semne care vorbesc despre simpatie pentru proprietar:

 1. ronțăit puternic în prezența ta sau în timp ce mângâi pisica;
 2. prezența constantă cu o persoană;
 3. lingerea feței, nasului, urechii proprietarului;
 4. somn de noapte comun;
 5. Gore de cap;
 6. jocuri sigure și mușcături nedureroase ale proprietarului;
 7. contact vizual prelungit.

Unele pisici pot suge o piesă de îmbrăcăminte, se pot îngropa în părul proprietarului. Toate acestea sunt legate de amintiri plăcute ale perioadei în care erau încă pisoi..

Dacă privești privirea unei pisici asupra ta sau în timpul contactului vizual, animalul se simte confortabil, nu există nicio îndoială că pisica îl iubește pe proprietar. Clipirea lentă combinată cu bubuituri puternice indică faptul că animalul de companie este într-adevăr sigur și bun cu tine..

Expresii neobișnuite ale iubirii

Este posibil ca o persoană să nu observe expresia iubirii unui animal, deoarece pisicile interpretează grija, afecțiunea și prietenia în felul lor.. Semne indirecte care vorbesc despre o atitudine bună față de proprietar:

 • zvâcnind vârful cozii la întâlnire sau în drum spre tine;
 • „Mersul de lapte” (pisica te zdrobește ușor înainte să te întinzi);
 • pisica își arată atenția asupra părului tău: se joacă cu el, linge;
 • doarme sau se odihnește în prezența ta burta în sus;
 • își împarte prada sau jucăriile;
 • lingându-se în fața proprietarului (iubește și încrede complet);
 • întorcându-se înapoi către proprietar, mai ales în fața feței;
 • ascute ghearele de pe canapele, fotolii, scaune;
 • miau la întâlnire.

Poți afla despre atitudinea față de tine prin natura miaunului. În acest fel, pisicile interacționează numai cu oamenii. Prin urmare, dacă animalul dvs. de companie adoră să vă vorbească, are nevoie de atenție și comunicare..

Toate aceste semne neobișnuite, potrivit pisicii, vă dau o idee despre atitudinea ei favorabilă. De asemenea, dacă își freacă în mod constant botul și partea laterală de picioare (nu numai atunci când vrea să cerșească mâncare), acest lucru indică faptul că animalul îl iubește pe proprietar. Astfel, animalul de companie dezvăluie afecțiune și o cere în schimb..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » De unde știi că o pisică își iubește proprietarul?