Cum să echipezi un loc de naștere pentru pisici

De obicei, o pisică încearcă să aleagă un loc pentru naștere și creșterea descendenței. Dar pentru proprietar este oarecum incomod atunci când familia pisicilor este situată în sertare cu haine, dulapuri de lenjerie, în canapele. Nu este convenabil, nici igienic și nici măcar dăunător pisoilor nou-născuți. Uneori pisoii mor, sufocându-se în lenjeria intimă sau în haine, zdrobiți de mecanismul canapelei. Noaptea, dacă pisica a scos brusc pisoiul din cutie, îl poți călca din greșeală. În timpul nașterii iar la câteva zile după ele, pisica are destule multă descărcare, cu care poate strica lucrurile.
Locul de naștere ar trebui să fie:
  • cald, rezistent la curent-
  • destul de calm-
  • sigur.

Cutie de carton

În partea de jos a unei astfel de cutii, puteți așeza scutece pentru bebeluși sau de unică folosință și le puteți schimba regulat, astfel încât cuibul să fie întotdeauna curat. De asemenea, puteți pune sticle de apă fierbinte sau tampoane de încălzire în cutie pentru a menține cuibul cald. O cutie de carton de obicei nu are spațiu pentru o tavă și boluri cu alimente și apă.

Celulă

Este foarte convenabil să curățați și să dezinfectați, dar este dificil să vă păstrați caldul și intimitatea în cușcă..

Cutie de naștere

Un astfel de sertar rareori are suficient spațiu pentru o tavă și boluri. Este, mai degrabă, o casă care ar trebui așezată într-o volieră sau în alt loc închis. Cutia de livrare trebuie făcută de dumneavoastră.

Cubul cortului expozițional

Un astfel de cort poate fi închis, ceea ce nu va permite pisicii să ascundă pisoii. Dar sub tuburile cadrului, materialul de umplutură este înfundat, resturile de alimente, apa și alte lichide curg. Astfel de corturi își pierd rapid „prezentarea”.

Cort expozițional arcuit

Aceste corturi sunt ușor de depozitat și ușor de curățat și sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni. La Sturdi Products, showroom-ul american, este ușor să creați cel mai potrivit mediu pentru pisici adăugând o saltea, un hamac, o casă căptușită în interior și o tavă de vinil ușor de șters. Acest cort se închide ușor. Puteți asambla cu ușurință un întreg complex pentru pisoi, deoarece pereții laterali ai corturilor Sturdi sunt detașabili. Ideal pentru creșterea pisoilor într-un apartament.

Cum să pregătești un loc de naștere confortabil pentru pisica ta?

Sturdi Show Shelter Double Euro Back sau Sturdi Show Shelter Hubitat cort dublu de expoziție este foarte convenabil pentru naștere și hrănirea pisoiilor nou-născuți. Este mai bine să „introduceți” pisica într-un loc nou cu câteva săptămâni înainte de a naște. Așezați în partea închisă o dublă sau o triplă (puteți utiliza mai multe corturi simultan?) O saltea moale cu un capac și o casă, în partea deschisă așezați o tavă de vinil din care este convenabil să ștergeți apa vărsată și să îndepărtați alimentele vărsate și umplutura. Așezați o tavă, un castron cu apă și un castron cu alimente. A începe tratează-ți pisica cu bunătăți numai în acest loc. Extindeți-i șederea în cortul de naștere treptat. Închideți pisica când sunteți plecat.
În timpul nașterii, puteți acoperi podeaua cortului cu șervețele de unică folosință. Când toți pisoii se nasc, în partea îndepărtată a cortului, pe lângă o saltea acoperită cu un scutec de unică folosință și o casă, puneți sticle de apă fierbinte înfășurate în scutece de unică folosință. Urmăriți temperatura aerului din „cuib”: ar trebui să fie constant cald acolo în prima săptămână. Asigurați-vă că pisica și pisoii ei nu sunt îngrijorați de nimic. Scutecele de unică folosință și huse de saltele trebuie schimbate zilnic. Pisicuțele se vor simți confortabile în același cort până vor crește..
Autor: Elena Gerasimova, felinolog, canisa Dizigner Balinese
Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cum să echipezi un loc de naștere pentru pisici