Semne populare interesante despre pisici

Chiar și în cele mai vechi timpuri, oamenii au observat că pisicile sunt sensibile la orice schimbări din mediu, fie că este vorba de vreme sau starea emoțională a proprietarului, atmosfera din casă sau starea de spirit a străinilor. Semne despre pisici există pe toate continentele. Interesant este faptul că oamenii observatori care trăiesc în diferite părți ale lumii interpretează adesea comportamentul acestor prădători misterioși într-un mod similar..

Eșec și noroc, schimbare

În Rusia, se credea că uciderea intenționată a unei pisici implică șapte ani de probleme. Dacă o persoană torturează un animal nevinovat, în lumea următoare va fi primul care va întâlni o pisică jignită, care îl va zgâria și nu-l va lăsa să meargă la porțile cerești. Dintr-o dată, pisica a plecat de acasă și nu se întoarce mult timp - la mari probleme. „Bogat”, în special patchwork - pete mari roșii, negre și albe - protejează casa de foc și proprietarul de febră. O frumusețe albă ca zăpada, fără o singură pată de altă culoare, atrage noroc în afacerile financiare. Dacă pisica, întinzându-se, privește către proprietar, este profitabilă sau este un lucru nou scump. Dacă pisica altcuiva efectuează aceeași acțiune, vor exista probleme. Armonia și pacea domnesc în casă, în timp ce locuitorul cu mustață își păstrează obiceiul de a intra mai întâi în colibă.

Semne de nuntă

Prezențele de nuntă asociate cu pisicile au fost observate cu mare atenție. Miresele au fost tandre cu animalele de companie cu mustață, temându-se să înfurie pisica capricioasă: dacă șuieră sau se zgârie, nu va fi fericire în căsătorie. Britanicii cred că o pisică care strănut în ajunul unei nunți prezice o unire puternică, iar un animal de companie care scapă într-o zi importantă este un semn rău. Dacă o pisică domestică se întinde pe prag și doarme, fără a-i da drumul miresei, fata ar trebui să o mângâie și să-i ceară cu tandrețe să se îndepărteze: stânga - un semn bun, șuierat - către o căsătorie nereușită.

Indicatoare rutiere

O pisică albă va traversa drumul - spre noroc, o pisică neagră va traversa - către necaz. Plecând de acasă, ar trebui să mângâiți animalul de companie și să spuneți: „Dormiți, păziți, nu alegeți brownie-ul”. Dacă pisica ronțăește sau tace - la o călătorie bună, dacă miaună tare - un eșec pe drum, o călătorie deșartă. Există indicatoare rutiere despre pisici în Europa: a sărit într-o valiză, într-o geantă - într-un mod ușor, a aruncat lucruri dintr-o geantă sau a făcut pipi pe ele - nu ar trebui să mergeți, vor fi probleme. În Rusia, o pisică nu a fost niciodată luată într-o căruță trasă de un cal. Se credea că animalul de tragere se va îmbolnăvi cu siguranță după o astfel de călătorie. Există un anumit adevăr în acest sens, deoarece toți erbivorii la nivel genetic se tem de prădători, uneori chiar și de o dimensiune semnificativ mai mică..

Vreme

Prezențele populare asociate cu vremea sunt similare în special în diferite țări. Dacă animalul de companie doarme lângă foc, pe aragaz sau lângă calorifer, în curând se va răci. Pisica se odihnește, zace impunător sau se întinde - până la încălzire. Zgâriind podeaua - până la viscol, viscol, vânt puternic. Își linge laba și își spală fața - spre soare. Se linge de cereale sau își „freacă” cu grijă urechile cu labele - să plouă, furtună. Nu găsește un loc, este nervos, nu se așează în niciun fel - la un uragan.

Sănătate

Semnele au luat o semnificație specială dacă cineva era grav bolnav în casă. Un animal de companie calm, care nu și-a schimbat comportamentul, a prezis o recuperare rapidă. O pisică nervoasă, care sare constant pe patul pacientului, miaunând la nesfârșit - la o boală lungă. Dormind pe spatele ei sub masă - până la moarte. S-a culcat cu pacientul și fredonează - spre recuperare. Dacă pisica merge să doarmă în mod constant în același loc (la cap, pe piept sau stomac, în dreapta sau în stânga), proprietarul suspecta că o boală s-a instalat în acest loc. Pisica a plecat de acasă și nu se întoarce mult timp - la moarte. Dacă în absența animalului de companie pacientul se vindeca, ei au spus că pisica a luat boala pe sine și a scos-o din colibă.

Sarcina, copii

O tânără gospodină care dorește să rămână însărcinată ar trebui să vorbească cu afecțiune și să hrănească pisica altcuiva în timpul demolării - vor fi mulți copii în familie, iar femeia va fi ușor să nască. Dacă pisica intră în casă și se lipeste persistent de gravidă, nașterea este foarte aproape. Dacă un păr de pisică gravidă este înghițit, va suferi de arsuri la stomac. Pentru ca nou-născutul să doarmă mai bine, pisica este plasată mai întâi în leagăn: dacă animalul de companie se întoarce și nu vrea să rămână în leagăn un minut, leagănul ar trebui mutat într-un alt loc. În Marea Britanie: dacă un băiat a umezit intenționat o pisică cu apă, va deveni fragil sau nu va trăi până la maturitate.

Vizitatori

Prezențe populare asociate cu oaspeții: își spală bine fața - pentru oaspeții neașteptați, urechea dreaptă se spală cu o labă și se uită pe fereastră - vor veni oameni buni, cea stângă nu-i dorește. Dacă, după spălare, tampoanele labelor sunt calde, prietenii se duc, cei reci, înșelații egoisti, vicleni, se reped în casă. Se crede că un animal de companie cu ochi albaștri privește în suflet: dacă este amabilă cu un oaspete, poți avea încredere în el, dacă îl privește cu atenție, își urmează privirea - trebuie să fii prudent față de o persoană.
A vedea semne în toate înseamnă a trăi neliniștit, cu o privire în jur. Dar în multe semne există într-adevăr un fir de rațiune. Dacă animalul de companie se comportă neobișnuit - aruncați o privire mai atentă. Poate vrea să-ți spună ceva?
Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Semne populare interesante despre pisici