Cum se știe dacă o pisică vrea o pisică

Limbajul animalelor este diferit de cel al oamenilor. Acestea semnalează o problemă cu acțiunile lor, schimbări în comportamentul obișnuit, șuierate, gemete. Cum să înțelegeți că o pisică vrea o pisică? Cum să nu confundăm comportamentul schimbat cu boala?

Dacă pisicile occidentale trebuie să meargă o dată la 3 luni, frumusețile din est trebuie să o facă mai des.. Atunci când cumpărați un animal, ar trebui să țineți cont de astfel de nuanțe. Pisicile orientale sunt renumite pentru temperamentul lor, în timp ce rasele europene și americane sunt mai calme.

Atitudinea proprietarilor față de animal, înțelegerea problemelor și fiziologia acestuia este de o mare importanță. Comportamentul unui animal nu trebuie judecat din punctul de vedere al moralității umane. Pisicile sunt ghidate de instincte naturale, spre deosebire de oameni. Schimbările în comportamentul obișnuit al unui animal de companie pot fi declanșate din diferite motive.. Pentru a afla exact care dintre ele - trebuie să vă contactați medicul veterinar.

Semne care vă permit să determinați că pisica vrea o pisică

Observațiile pe termen lung asupra comportamentului frumuseților pufoase au făcut posibilă determinarea exactă a pisicii dorind o pisică prin mai multe semne primare. :

  1. Apetitul dispare;
  2. Pisica își mișcă coada în lateral;
  3. Ridică partea din spate a corpului;
  4. Îndemn frecvent de a urina
  5. Mărirea organelor genitale;
  6. Apare descărcarea de gestiune;
  7. Fuzzii încep să strige, îndemnându-și partenerul să se împerecheze.

În plus, agresivitatea crescută sau, dimpotrivă, mângâierea vor ajuta la aflarea faptului că pisica își dorește o pisică. Pentru proprietarii îngrijitori, estrul unui animal de companie nu este o problemă semnificativă. Dacă se iau măsuri în timp util, animalul va fi calm și proprietarul va putea dormi noaptea și nu va fi nervos din cauza anxietății animalului de companie..

Pentru a înțelege ce anume își dorește animalul de companie, este necesar să îi observăm comportamentul, să studiem bine obiceiurile animalului.

Pentru a nu vă simți inconvenient, trebuie să administrați imediat medicamentelor care calmează instinctele animalului de companie, imediat ce începe perioada de estru..

Prin urmare, este atât de important să observăm schimbarea comportamentului în timp. De îndată ce se constată că pisica vrea o pisică, medicamentele trebuie administrate imediat.

Când apare nevoia de împerechere

Dorința animalului de a căuta intens un partener sexual apare în februarie - martie. Faimoasa frază - „pisică de martie” a devenit deja un simbol al sexualității crescute. Cad în cererile pisicii.

Pentru prima dată, astfel de modificări apar la un animal tânăr la vârsta de 8-10 luni.. Cu toate acestea, întrucât un organism în creștere nu este capabil să poarte în mod normal un făt, împerecherea animalelor poate fi efectuată după ce animalul de companie ajunge la vârsta de 1,5 ani. Pentru a face acest lucru, va trebui să ratați 1-2 călduri. Acest lucru este deosebit de important pentru înțelegerea crescătorilor de animale. În căutarea unui venit ridicat, această regulă este adesea ignorată. Astfel, deteriorarea sănătății blănurilor.

Pisicile își înțeleg proprietarii, dar nevoile lor fiziologice sunt în primul rând. Și nu se poate face nimic în acest sens.

Un factor important pentru activitatea sexuală a unui animal îl reprezintă condițiile în care animalul de companie este ținut..

Pentru dezvoltarea normală și, prin urmare, pentru obținerea descendenților sănătoși, este necesar să se furnizeze nutriție cu un set complet de vitamine și oligoelemente, în funcție de rasă, pentru a menține activitatea.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cum se știe dacă o pisică vrea o pisică