Cum să calmezi o pisică care miau și ridică spatele

Proprietarii de pisici se vor confrunta cu siguranță cu probleme atunci când animalul lor de companie începe să ceară o pisică. Atunci poți uita de liniștea din casă. Chiar și cel mai răbdător proprietar se poate enerva când pisica miau și ridică sferturile posterioare. Cum să o calmezi și ce să faci?

Veterinarii notează că o pisică poate începe mai întâi să-și ridice sferturile posterioare și doresc să producă descendenți cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 luni..

Atunci este dificil pentru proprietar să nu înțeleagă ce se întâmplă. Odată cu prima căldură, vine o perioadă în care acest comportament va apărea în mod regulat. Există o serie de semne prin care devine clar că o persoană își dorește o pisică pentru prima dată..

  • Ea țipă strident. Aici sunt incluse instinctele naturale, dar nu puteți merge împotriva naturii. Felinele sălbatice cheamă partenerii cu strigăte puternice, care îi informează că sunt gata să se împerecheze.
  • Lasă urme peste tot. Fluxul este întotdeauna însoțit de secreții, care rămân involuntar acolo unde a fost animalul de companie. Acest lucru este, de asemenea, inerent naturii pentru a atrage un bărbat..
  • Există o scădere a poftei de mâncare sau absența sa completă numai împreună cu semnele de mai sus.
  • Poziții de împerechere. Pisica ridică sferturile posterioare, mișcă coada, apelând la mascul.
  • Un animal de companie care imploră o pisică devine deosebit de afectuos, îl poate urmări pe proprietar, se poate freca de picioare, în timp ce își ridică coada. Cu toate acestea, toate felinele au personalități diferite, acest lucru se reflectă în comportamentul lor în timpul estului, drăguțul tău animal de companie poate deveni sălbatic și agresiv.

Timpul ciclului la o pisică

Niciun medic veterinar nu poate răspunde cu exactitate la întrebarea cu privire la durata perioadei în care cere pisica, ridicând caracteristic partea din spate..

Este aproximativ cel puțin o săptămână, dar nu mai mult de zece zile și depinde doar de organismul animalului de companie. Urmăriți-o și veți cunoaște exact ciclul doamnei voastre blană.

Mulți proprietari nu vor să lase pisica afară sau să aducă masculul pentru împerechere. Toată lumea știe ce consecințe duce acest lucru - câteva luni din capriciile unei pisici însărcinate, nașterea și îngrijirea pisoilor. De asemenea poate merge deseori: la fiecare 3-4 săptămâni. Dacă astfel de perspective nu inspiră optimism, atunci ar trebui luate măsuri de sterilizare sau medicamente care sting instinctele sexuale.

Sterilizare

Medicina nu stă pe loc în problemele „animalelor”. Aici, metodele contraceptive vin în salvarea proprietarilor, care permit pisicii să se împerecheze fără a purta urmași, unii dintre proprietari le aleg. Sterilizarea este cea mai bună opțiune dacă nu doriți să o urmăriți ridicând partea din spate, nu aveți nevoie de pisoi și de țipete periodice de inimă ale unui animal de companie.

Deși o pisică castrată ridică sferturile posterioare, este instinct. Se credea că este mai bine să-i dai prima naștere înainte de operație. Dar medicii veterinari au o altă părere: sterilizați înainte de livrare.

Se crede că pot apărea modificări hormonale care pot afecta sănătatea pisicii.

Medicamente

Dacă sunteți împotriva operației, dar ascultați țipetele pisicii și vedeți cum se ridică partea din spate este obositor, contactați farmacistul. În farmaciile „pisică”, veți găsi o serie de medicamente care vor calma instinctele sexuale ale animalului de companie. Cu toate acestea, acestea nu pot fi utilizate des, consultați medicul dumneavoastră despre doză și frecvență.

Întrebarea rămâne: de ce pisica ridică sferturile posterioare? Există un singur răspuns - excitare sexuală puternică. Se poate sprijini pe picioarele din spate și poate cădea pe picioarele din față. Încercați și calmante..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cum să calmezi o pisică care miau și ridică spatele