Cum se utilizează `roncoleukin` pentru câini și pisici

Cum se utilizează Adesea animalele sunt susceptibile la boli, al căror corp este într-o stare slăbită și nu poate rezista bacteriilor patogene, virușilor și ciupercilor. Dacă nu luați măsuri pentru tratament și prevenire, atunci bolile pot fi fixate în organism și pot deveni cronice. Prin urmare, luați în considerare un medicament veterinar „Roncoleukin”

, care aparține imunostimulanților și este utilizat pentru prevenire și tratament pisici și câini de la diverse boli și, de asemenea, crește rezistența organismului la influența factorilor externi.

Indicații de utilizare

Medicamentul este indicat pentru tratamentul animalelor susceptibile la:

 • Boli infecțioase cauzate de bacterii, ciuperci și viruși.
 • Boli respiratorii, împreună cu alte medicamente sub forma unui tratament complex.
 • Boli oncologice, pentru tratamentul complex al unor boli precum osteosarcom, melanom, carcinom cu celule scuamoase, pleurezie neoplazică, limfosarcom, tumori de sân, tumori ale tractului digestiv, tumori ale membranei orale.
 • Boli purulente-inflamatorii în timpul intervenției chirurgicale purulente, în timpul unei afecțiuni traumatice, leziuni stafilococice, sepsis, abcese, pancreatită, peritonită. Cu tratament conservator, Roncoleukin este utilizat pentru tratamentul complex în combinație cu medicamente care susțin activitatea cardiacă, precum și antispastice și decocții de plante ginecologice pe bază de plante.
 • Procese infecțioase și distructive în țesutul osos.
 • Boli de piele pentru tratamentul complex al dermatitei, piodermei, eczemelor.
 • Boli oculare pentru terapia complexă în timpul tratamentului conjunctivitei, cheratitei, blefaritei, iridociclitei, leziunilor oculare traumatice
 • Boli ale cavității bucale în timpul papilomatozei virale. Cu stomatită, osteomielită.
 • Boli ale sistemului urinar pentru tratamentul complex al bolilor renale cronice, glomerulonefrita cronică. Sindromul geometric felin în timpul tratamentului complex.
 • Boli ereditare pentru tratament complex.
Cum se utilizează De asemenea, acest medicament este utilizat pentru a preveni:
 • Boli adaptative.
 • Complicații după operație.
 • Imunorehabilitare pentru a stimula imunitatea înnăscută.
 • În timpul vaccinării animalelor pentru a stimula imunitatea.

Structura

O fiolă conține 1 ml de soluție, care constă din interleukină-2 recombinantă.

Știați? Principalul ingredient activ al Roncoleukinei, interleukina-2, a fost descoperit pentru prima dată în 1976 și a fost numit inițial factor de creștere a celulelor T, care ar putea sprijini creșterea celulelor T (limfocite) pentru o lungă perioadă de timp.
Așa cum sunt substanțele auxiliare:

 • Manitol.
 • Laurilsulfat de sodiu.
 • Ditiotreitol.
 • Bicarbonat de amoniu.
 • Apă pentru preparate injectabile.
„Roncoleukin”

Proprietăți farmacologice

Stimularea antigenică provoacă producerea de subpopulație interleukină-2 de limfocite T. Interleukina-2, acționând asupra limfocitelor T, îmbunătățește poliferația, datorită căreia se sintetizează interleucina-2.

Acțiunea sa este asociată cu receptori specifici care sunt prezenți în diferite ținte celulare.

Interleukina-2 afectează creșterea și activarea limfocitelor T și B, a monocitelor, a macrofagelor, a celulelor oligodendrogliale, a celulelor epidermice Langerhans.RoncoleukinPrincipalul ingredient activ activează agenții distructivi naturali și limfocitele T citotoxice și, de asemenea, promovează dezvoltarea activității citolitice.

Interleukina-2 vă permite să activați celulele care se infiltrează în tumori și, de asemenea, ajută la formarea criminalelor activate de limfokine.

Vă va fi util să știți cum să utilizați „Tsiprovet”, „Ivermectină”, Drontal, „Milbemax”, Front Line, "Sinulox", „Catosal”, „Propalin” pentru câini și pisici.
Principalul ingredient activ își direcționează forțele pentru a oferi protecție imunitară, care afectează prevenirea creșterii celulelor tumorale, a infecțiilor bacteriene, virale și fungice.

Știați? Interleukina-2 este o proteină unică capabilă să crească celule imune "speciale", care, la rândul lor, sunt implicate în distrugerea celulelor infectate cu viruși și care provoacă tumori.

Formular de eliberare

Medicamentul este o soluție pentru injecție subcutanată și este disponibil sub formă de lichid transparent incolor sau galben deschis, care este ambalat în fiole de 1 ml sau flacoane de 10 ml.RoncoleukinFiolele sunt vândute în pachete care conțin trei fiole. Flacoanele se vând 1 bucată într-o cutie separată.

Mod de administrare și dozare

Având în vedere că Roncoleukina este un remediu universal și este potrivit pentru tratamentul multor animale, luați în considerare separat instrucțiunile de utilizare pentru pisici și câini.

Animalele de companie suferă adesea de diferiți paraziți: ureche și căpușă subcutanată, puricii.
Trebuie reamintit faptul că durata tratamentului și cantitatea de agent injectat sunt prescrise exclusiv de medicul veterinar, în funcție de boală și de caracteristicile corpului animalului. Mai jos sunt dozele aproximative ale medicamentului.

Pentru câini

Roncoleukina pentru câini poate fi utilizată în patru moduri:

 • subcutanat;
 • intravenos;
 • oral;
 • în exterior.
o injectie Administrarea subcutanată are loc într-o formă diluată. Pentru a face acest lucru, adăugați 2 ml de apă pentru injecție sau soluție de clorură de sodiu 0,9% la 1 ml de medicament..

Administrarea intravenoasă implică utilizarea unui picurător. Pentru aceasta, medicamentul este diluat cu o soluție de clorură de sodiu 0,9% într-o cantitate de 100 sau 400 ml.

Pentru uz oral, conținutul trebuie dizolvat în soluție de clorură de sodiu 0,9%, apoi dați animalului o băutură.

În cazul utilizării externe, fiolele cu conținut sunt diluate 20 ml soluție de clorură de sodiu 0,9% și manipulați irigarea.

Pentru pisici

Pentru pisici, medicamentul Roncoleukin se injectează atât subcutanat, cât și intravenos, pentru a injecta medicamentul într-o pisică, o fiolă trebuie diluată cu soluție de clorură de sodiu 0,9% (10 ml).

Important! Dacă medicamentul este administrat nediluat, atunci acesta se caracterizează printr-un efect de durere destul de puternic sub forma unei senzații de arsură, de aceea este necesar să țineți animalul strâns.
Pentru a ameliora durerea, este necesar să se dilueze medicamentul într-un raport de 1 la 3, unde 1 parte din medicament și 3 părți de apă.o injectie

Precauții

Atunci când utilizați Roncoleukin, trebuie respectate următoarele măsuri de precauție:

 • Nu se recomandă injectarea medicamentului împreună cu glucoza în aceeași seringă.
 • Dacă animalele prezintă leziuni ale valvelor cardiace, sistemul conductor, atunci medicamentul trebuie utilizat foarte atent și sub formă de administrare fracționată.
 • Dacă medicamentul este administrat împreună cu corticosteroizi, atunci Roncoleukin trebuie utilizat la sfârșitul cursului de terapie hormonală, deoarece hormonii pot anula efectul medicamentului.
 • Medicamentul trebuie utilizat cu atenție pentru bolile limfei și sângelui..
Important! Când utilizați medicamentul, este strict interzisă agitarea soluției pentru a preveni formarea spumei, ceea ce face dificilă colectarea medicamentului în seringă.

Contraindicații și efecte secundare

O contraindicație pentru utilizarea medicamentului este sensibilitatea corpului la componentele medicamentului.Pisică și câineEfectele secundare care pot apărea după utilizarea medicamentului sunt:

 • Senzații de durere.
 • Roșeață și îngroșare a locului în care a fost injectat medicamentul.
 • Creșterea temperaturii corpului și a tulburărilor de ritm cardiac datorate supradozajului cu medicamente.
 • Creșterea temperaturii corpului, care are un efect pe termen scurt.

Conditii de depozitare

Trebuie să păstrați medicamentul în ambalajul original. Perioada de valabilitate este de 2 ani, cu condiția să se păstreze integritatea fiolei sau flaconului. Temperatura de depozitare trebuie să fie între + 2 ° C și + 10 ° C.

Dacă sticla este deschisă, forma diluată a medicamentului poate fi utilizată în termen de 3 zile, cu respectarea temperaturii de depozitare de la + 4 ° C la + 10 ° C.RoncoleukinMedicamentul, la deschiderea flaconului, sub formă nediluată, poate fi utilizat în decurs de 2 săptămâni, de la momentul deschiderii, în timp ce este necesar să trageți medicamentul cu o seringă sterilă, fără a deschide dopul de cauciuc, ci străpungându-l cu un ac.

Vă sfătuim să aflați ce înseamnă cel mai eficient împotriva puricilor la câini.
Astfel, Roncoleukina este un medicament universal care este utilizat atât pentru tratamentul, cât și pentru prevenirea diferitelor boli la pisici și câini..

Principalul lucru este să respectați măsurile de precauție, să luați în considerare caracteristicile corpului animalului și să respectați dozele de administrare a medicamentului pentru a obține efectul maxim, precum și pentru a evita efectele secundare și supradozajul..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cum se utilizează `roncoleukin` pentru câini și pisici