Deșeuri pentru pisici: tipuri, caracteristici, recenzii ale mărcilor populare

O nuanță importantă atunci când țineți o pisică este achiziționarea unei tăvi pentru așternut și a așternutului pentru pisici. Principalul lucru este că conținutul este apreciat în primul rând de animalul de companie cu patru picioare, deoarece, dacă pisicii nu îi place compoziția, va refuza să folosească tava pentru scopul propus. De asemenea, produsul trebuie să fie sigur și de înaltă calitate..

Litere de pisici variază în absorbție și compoziție. Fiecare dintre ele are propriile sale avantaje și dezavantaje. Înainte de a cumpăra produse, proprietarul animalului de companie ar trebui să se familiarizeze cu cele mai bune mărci și varietăți de materiale de umplutură..

1 Soiuri de umpluturi

Există următoarele tipuri de materiale de umplutură, fiecare dintre ele având propriile sale avantaje și dezavantaje:

VedereDescrierepro MinusuriImagine
MineralFabricat din bucăți de lut și este cel mai popular tip de conținut de tavăPentru fabricare se folosește material ecologic. Este consumat economic, ca majoritatea pisicilor. Argila este ușor de colectat cu o spatulă, se sfărâmă și nu se lipeste de labele animalului de companieDă un miros neplăcut atunci când este ud. Este interzisă aruncarea pe toaletă, deoarece se poate forma un blocaj. Nu este de dorit să cumpărați pentru pisoi mici, deoarece dacă este ingerat accidental, animalul de companie va avea blocaj intestinal
Gel de siliceUna dintre cele mai recente dezvoltări ale acestui produs. Este fabricat din acid polisilicic și reprezintă bile mici de o culoare tulbure cu stropiAbsoarbe rapid lichidul și păstrează mirosurile neplăcute. Datorită prezenței aromelor în compoziție, are o aromă plăcută. Se îndepărtează ușor și nu se lipeste de labele de pisică, consumate economicÎn comparație cu alte soiuri, este destul de scump. Când este aruncat pe toaletă, provoacă blocaje. Peletele fac un sunet puternic atunci când sunt îngropate, ceea ce nu este întotdeauna plăcut pentru pisici. Amestecul nu este recomandat pisicilor, deoarece dacă intră în stomac, provoacă perturbări ale tractului digestiv
LemnosEste un granulat comprimat din rumeguș. Pentru fabricare, ace sunt cel mai des utilizate. Acest soi este considerat unul dintre cele mai ecologicePăstrează mirosul și este potrivit pentru pisici de toate vârstele. Are o aromă plăcută de conifere, se toarnă pe toaletă și este consumat economicGranulele zboară din tavă când sunt instilate și se lipesc de labele animalelor
Argilă granularăDisponibil în două tipuri: aglomerat și absorbant. Cel mai adesea realizat din lut bentonitic care se umflă cu umezealăCompoziția naturală a umpluturii. Majorității animalelor le place datorită asemănării sale cu pământul obișnuit. Potrivit pentru pisoiEste purtat în jurul casei de labele pisicilor. Praful crește atunci când este utilizat
PorumbFabricat din știuleți de porumb fin poriatCompoziție ecologică. Absoarbe umezeala, păstrează mirosurile neplăcute. Nu provoacă înfundare atunci când este aruncat pe toaletă. Potrivit pentru animale de companie miciNu este foarte frecvent în magazinele de animale de companie. Scump. Peletele sunt foarte ușoare și se vor vărsa din tavă în timpul utilizării și se vor lipi de labele pisicii
Pe bază de deșeuri de hârtie și cerealeEste fabricat din hârtie cu adaos de produse pentru prelucrarea cerealelor. Utilizat pe scară largă pentru rozătoareAbsoarbe bine umezeala, elimină mirosul. Poate fi folosit mult timp. Ecologic purPurtă în jurul apartamentului pe labele unui animal

Alegerea tipului de umplutură trebuie să se bazeze pe preferințele individuale ale animalului de companie. Merită să experimentați și să oferiți pisicii diferite specii și apoi să evaluați reacția animalului.

2 Recenzie a mărcilor populare

Pentru a alege un gunoi de pisică de înaltă calitate, trebuie să luați în considerare următoarele criterii principale atunci când îl cumpărați:

  • Siguranță;
  • profitabilitate (5 kg ar trebui să fie suficiente pentru cel puțin 20 de zile);
  • comoditate;
  • cost.

Proprietarii animalelor de companie cu patru picioare ar trebui să se familiarizeze cu ratingul de gunoi de pisică de calitate:

NumeDescriereImagine
"Barsik"Produsele de clasă economică ocupă o poziție de lider pe piață. Amestecul este ieftin, economic de utilizat și potrivit pentru pisicile cu părul lung, deoarece nu se încurcă în strat. Producătorii oferă multe soiuri, inclusiv produse pentru pisoi și așternuturi aromate. Pachetele sunt de 4,5 și 15 litri. Prețul mediu variază de la 90 la 130 ruble
"Kuzya"Amestecurile hipoalergenice sunt potrivite pentru pisici și pisici. Umplutura este relativ ieftină și are o compoziție naturală. Volumul pachetelor este de 3,5 și 4,5 kg. Prețul începe de la 76 de ruble.
Pi-Pi-îndoit clasicProdusul este economic, deoarece este suficient doar să aruncați bucățile mici formate, adăugând un pic de amestec în tavă. Este ieftin și vine în pachete de 3, 5, 10 și 12 kg. Prețul variază de la 300 de ruble.
"Labe curate"Umplutura de lemn și argilă este produsă sub această marcă. Produsele antibacteriene sunt ieftine, rețin bine mirosul și absorb lichid. Amestecul de argilă este ambalat în pungi cu greutatea de 5,10 și 15 kg. Umpluturile pentru lemn sunt disponibile în volume de 12 și 37 de litri. Prețul începe de la 210 ruble.
"Zoonik"Sub această marcă se produc lemn, silicagel, argilă aglomerată și materiale de umplutură absorbante. Produsele sunt consumate economic, sunt ieftine (în comparație cu amestecuri similare). Umpluturile sunt ambalate în pachete de 3,8, 5 și 20 de litri. Prețul fluctuează în jurul valorii de 130-270 de ruble, în funcție de varietate și ambalaj
SupercatProducătorii produc produse cu aromă și umplutură pentru lemn "Standard". Supercat se remarcă prin costul rezonabil și compoziția naturală. Amestecul este ușor de eliminat și economic de utilizat. Producătorul susține că un pachet de 3 kg este suficient pentru o lună. La vânzare puteți găsi pachete de 1, 3, 6 și 12 litri. Prețul începe de la 120-130 ruble.
Nr.1 CristaleProdus premium, care este un amestec absorbant de silicagel. Comparativ cu alte mărci premium, acest material de umplutură este destul de ieftin. Nu provoacă otrăvire atunci când este ingerat, nu se lipeste de labe. Este ambalat în pachete de 12 și 30 de litri. Prețul începe de la 300 de ruble.
Pasul pisiciiPe rafturi există produse din lut și silicagel. Multe soiuri ale acestor materiale de umplutură sunt, de asemenea, vândute. Silica gel vine cu granule multicolore și cu aromă de căpșuni și lavandă. Argila poate fi aromată (aloe vera) și clasică. Toate produsele sunt sigure pentru pisici, se aglomerează bine și elimină mirosurile neplăcute. Dacă comparăm pasul Cat cu alte geluri de siliciu similare, prețul este destul de acceptabil. Pachetele de 3, 3,8, 5 litri sunt suficiente pentru aproximativ o lună. Produsele sunt disponibile și în pachete de 7,6 și 15,2 litri. Preț mediu - 250 de ruble.
Lut extrem de proaspătUmplutura absorbantă a acestui brand neutralizează mirosul neplăcut, deoarece este fabricat din componente antibacteriene cu adaos de cărbune activ. Produsele sunt produse în ambalaje de 3,17, 6,35, 9,52 și 15,87 kg. Preț mediu, consum economic. Prețul, în funcție de pachet, variază de la 450 la 1500 de ruble.
Ever Clean

Umplutura aglomerată a acestui brand are multe soiuri:

  • linie cu arome "Briză marină" și "Lavandă" (Ever Clean Lavander, Ever Clean Aqua Breeze);
  • amestec pentru rase cu părul lung (Ever Clean Less Trail);
  • umplutură cu indicatori igienici (Ever Clean White) și cu adăugarea de cristale de silicagel (Ever Clean Multi Crystals).

Produceți produse în SUA. Nu numai că absoarbe mirosul, ci și se aglomerează bine. Pachetele au o greutate de 6 și 10 kg, costul începe de la 800-900 de ruble.

Cat`s Best

Aceste materiale de umplutură pentru lemn sunt de trei tipuri:

  1. 1. Cat`s Best Original, numit anterior Cat`s Best Eko Plus.
  2. 2. Cele mai bune pelete inteligente ale pisicii (Cat`s Best Nature Gold).
  3. 3. Cat`s Best Sensitive (Cat`s Best Green Power).

Toate fondurile, dacă sunt utilizate corect, sunt cheltuite din punct de vedere economic. Umplutura este complet sigură pentru animale, deoarece nu conține arome artificiale sau alți aditivi. Se formează în bucăți mici și se elimină cu ușurință. În comparație cu alte materiale de umplutură pentru lemn, nu este ieftin: prețurile încep de la 350 de ruble.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Deșeuri pentru pisici: tipuri, caracteristici, recenzii ale mărcilor populare