Pungile și cutiile sunt unele dintre cele mai bune jucării pentru pisici

Nu este clar de ce pisicile au o dragoste atât de nebună pentru diverse cutii, pungi și bucăți de hârtie. Pisica nu are nevoie de jucării scumpe, de niște labirinte complicate sau de case minune. Aruncă o pungă foșnitoare pe podea, acum urmărește-ți animalul jucându-se. deci, de ce să nu profitați de acest truc și să-ți croiți timp liber pentru tine în timp ce pisica este ocupată. Apropo, pisoii sunt încântați de aceste jocuri. Și, prin urmare, nu se vor învârti sub picioarele tale, doborându-te, alergând unul după altul.

Cum să vă distrați pisica

Și ea nu este mică pentru mine!

Luați o cutie de carton. Unelor pisici le place să se urce în ea prin vârf și să stea în ea, ocazional sărind afară ca un diabolic dintr-o tabacă. Alții își imaginează că sunt într-o gaură. Altora le place când o gaură este tăiată în carton. Ei fac un adevărat cuib din această cutie, trăgându-și jucăriile sau găsind cârpe în ea pentru a o face mai moale. Mulți proprietari au observat că, dacă puneți o cutie atât de bine echipată și o casă cumpărată cu o grămadă de etaje și alte îmbunătățiri, atunci animalul de companie preferă o versiune simplificată.

Yoga pentru pisici

Probabil ați văzut un videoclip în care o pisică sare într-o cutie cu un început de alergare și, întinsă deja pe burtă în ea, călărește pe podeaua alunecoasă, întinzându-și amuzant labele. Unele pisici cred că dacă își ascund capul, atunci nimeni nu le poate vedea. Și, imaginându-se pe ei înșiși la vânătoare, salt brusc din cutie, încercând să te muște. Și, dintr-un anumit motiv, nu le pasă că cutia poate fi de câteva ori mai mică decât ei.

Purrs se pot distra, scoțându-și labele dintr-o mică gaură din cutie, apucând picioarele tuturor celor care trec. În general, există o mulțime de distracție pentru animal. Și aceasta este dintr-o cutie simplă.

Și ce putem spune despre pachete? Apoi se vor târî în ele și deja în produsul din plastic se învârte, se rotește și, la rândul său, foșnește tare. Sar pe geantă, parcă ar încerca să-l sperie. Deși în același timp, cu siguranță, inimile lor fug de frică.

Pentru a nu interfera și a nu face zgomot

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Pungile și cutiile sunt unele dintre cele mai bune jucării pentru pisici