Pisica nu a scris o zi

O persoană trebuie să aibă grijă de cineva. Cel mai simplu mod este să arătăm compasiune pentru frații noștri mai mici. Acesta este motivul pentru care oamenii au atât de des pisici. După ce au apărut o dată în casă, ei devin obiecte de adorație pentru toți membrii gospodăriei pentru o lungă perioadă de timp. Dragostea și afecțiunea sunt grozave, dar nimeni nu este imun la probleme. La un moment dat, s-ar putea să vă întrebați: ce să faceți dacă pisica nu scrie de o zi? Fiecare proprietar este atent la animalul său de companie și, prin urmare, va observa cu siguranță problemele sale cu toaleta. Cel mai important lucru: acționează cu competență și cu o minte rece și atunci problema va fi rezolvată cu ușurință, chiar dacă pisica nu a scris mai mult de o zi.

Deci, de ce nu a scris pisica de o zi (sau mai multe)? Pot exista multe motive. Animalele de companie pot întâmpina astfel de probleme în următoarele condiții:

  1. stres recent;
  2. probleme ale uretrei;
  3. boală de rinichi;
  4. aport insuficient de lichide;
  5. epuizarea corpului;
  6. tavă necurățată sau așternut necorespunzător și așa mai departe.

De asemenea, o afecțiune în care pisica pisează puțin este însoțită de unele simptome.. Lipsa de urinare pentru mai mult de o zi poate rula în paralel cu următoarele simptome:

  • slăbiciune și schimbări în comportamentul pisicii;
  • interes crescut sau scăzut pentru lichide și alimente;
  • iritabilitate crescută și așa mai departe.

După cum puteți vedea, pot exista numeroase motive și simptome: de la refuzul de a bea până la boli grave de organe. Cum să fii?

Ce sa fac?

Nu este atât de dificil să alegeți algoritmul corect de acțiuni dacă pisica nu a scris prea mult cu o zi înainte.

Auto-tratament

Mai întâi trebuie să vă amintiți tot ce i s-a întâmplat în ultimele zile. Poate că ți-ai transportat animalul de companie dintr-un loc de reședință în altul? Probabil cauza tuturor problemelor este tensiunea nervoasă crescută. În această situație, ar trebui să vă asigurați că pisica dvs. este cât se poate de confortabilă. Dacă tava este uscată pentru a doua zi, iar pisica se ridică periodic și atinge din păcate umplutura cu labele, este posibil să nu fie complet confortabil pentru el în propria toaletă. Faptul este că, dacă pisicilor mândre nu le place ceva, ele vor suporta practic. Poate că tava nu a fost îndepărtată de mult timp sau există puțină umplutură în ea..

Încercați să faceți ordine sau să adăugați pelete la toaletă. De asemenea, verificați dacă pisica are sete. S-a redus apa de la ultima umplere a bolului? Dacă nu, dar ar trebui să beți pisica cu forță.

Asistență veterinară

Dacă ați încercat totul, dar pisica nu s-a supărat și, de asemenea, în cazul în care niciunul dintre motive nu se potrivește situației dvs., ar trebui să contactați specialiștii. Dacă aveți grijă de animalul dvs. de companie, atunci nu ar trebui să vă auto-medicați. Medicii din clinicile veterinare nu au studiat în zadar și știu exact cum să ajute un animal de companie care a decis să scrie o dată pe zi sau chiar să refuze să folosească toaleta.

Nu trebuie să ezitați: o abstinență îndelungată se poate termina într-un dezastru nu numai pentru pisică, ci și pentru proprietarii iubitori. Când o pisică nu a scris mult timp, i se pot prescrie medicamente speciale. După primirea recomandărilor, puteți continua autotratamentul acasă (dacă este necesar). Dacă pisica nu a scris, este posibil să fie nevoie să exprime urină: medicii veterinari vă pot învăța cum să o faceți.. Amintiți-vă: cu cât ajungeți mai repede la clinică, cu atât aveți șanse mai mari de a salva animalul.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Pisica nu a scris o zi