Cum acționează corvalol la pisici?

2

Medicamentul Corvalol este utilizat nu numai pentru oameni, ci și pentru pisici și câini. Agentul acționează ca un sedativ. Corvalol pentru pisici este eficient în timpul mișcării, expozițiilor, întâlnirii cu animale de companie noi și locuitorilor casei. Acestea sunt situații în care pisica suferă un stres sever care afectează negativ starea corpului..

Medicamentul pentru câini și pisici nu este destinat tratamentului. Singurul lucru este că remediul poate fi utilizat în așteptarea îngrijirii veterinare, atunci când medicii sunt chemați în cazul în care se suspectează un atac de cord..

Este posibil ca pisicile să aibă Corvalol, o întrebare care îi îngrijorează pe toți proprietarii. Anumite tipuri de medicamente sunt periculoase datorită conținutului de toxine și substanțe sintetice, care afectează negativ stomacul, rinichii și intestinele. Printre efectele secundare ale unei astfel de compoziții, există un rezultat letal. Dar acest lucru este relevant doar pentru falsuri.

În preparatele certificate, volumul de barbiturice este redus la minimum și practic nu se găsește niciodată în tablete. Concluzia este diferită: principalul lucru nu trebuie confundat cu dozajul și să nu folosiți Corvalol ca mijloc principal și permanent de prevenire. Medicamentul pentru pisici este cumpărat ca un „instrument” medical unic care ajută la câștigarea timpului înainte de sosirea medicului veterinar.

Dacă pisica are probleme cardiace și animalul de companie suferă de boli cardiovasculare, Corvalol nu va ajuta. Pentru pacienții severi, vor fi necesare substanțe mai puternice. Tabletele și picăturile nu vor preveni un atac, dar vor ușura starea pisicii doar pentru o perioadă scurtă de timp.

Cum să utilizați substanța corect

Puteți cumpăra Corvalol pentru pisici în tablete și picături. Hotelul zoologic din Sankt Petersburg oferă utilizarea de picături. În primul rând, oferirea de lichid pisicii este mai ușoară, iar acțiunea începe instantaneu. În al doilea rând, este dificil să faci o greșeală cu dozajul: pisoiul are nevoie de doza minimă..

Printre contraindicații se remarcă:

  • Doza de Corvalol pentru o pisică este aleasă de un medic veterinar. Nu poți face asta de unul singur acasă. Nu orice animal poate rezista efectelor drogului. Un medic de pepinieră verifică rezistența organismului la compoziția medicamentului.
  • Substanța este principala amenințare pentru rinichi și ficat. Pentru pisicile cu boli de rinichi, acest medicament este contraindicat: probabilitatea de complicații critice este mare..
  • Șamponul, alimentele și alte produse cu Corvalol nu se administrează animalelor de companie pufoase în timpul sarcinii. Acest lucru poate dăuna nu numai viitoarei mame, ci și fătului..

Puteți da Corvalol unei pisici în diferite moduri. Se crede că picăturile sunt cel mai simplu și mai rapid mod de a administra medicamentele pentru pisica ta. Puteți picura substanța pe strat, după care animalul de companie va linge singur lichidul.

Lipsa formelor lichide în prezența barbituricelor, care pot duce la intoxicație cu utilizarea prelungită a Corvalol. Compania licențiată oferă, de asemenea, tablete ecologice și fără substanțe chimice dăunătoare..

Doza este selectată în funcție de greutatea și frecvența de administrare. Dacă animalul refuză să mănânce alimente medicamentoase, puteți încerca să folosiți un șampon balsam, spree. Dar nu trebuie să uităm că spălarea unei pisici este în mare parte o situație stresantă și nu numai pentru un animal..

Supradozajul cu Corvalol este o problemă obișnuită pentru cei care preferă să se „auto-medicamenteze”. Acest lucru se exprimă în diaree, dureri abdominale, erupții pe piele.

O supradoză crescută este indicată de pierderea coordonării și de somnolență constantă a pisicii. Un medic veterinar va ajuta la eliminarea consecințelor. Ca prim ajutor, se sugerează să se ofere animalului multă apă curată..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cum acționează corvalol la pisici?