Pisicile arată ca oamenii?

Pisicile nu sunt ca oamenii - cântă grupul „Bravo”. Dar sunt frumusețile pufoase atât de diferite de noi? Cercetătorii australieni investighează dacă pisicile arată ca oameni?

Au identificat trăsăturile principale ale personajului felin. În același timp, oamenii de știință s-au bazat pe caracteristicile personalității unei persoane. Include extraversiune, prietenie, disponibilitate pentru cunoștințe noi, conștiință, nevrotism..

Diagrama de personalitate a mustății

Diagrama personalității pisicii

Anxietate

Pisicuțele care au obținut scoruri mari s-au dovedit a fi nervoase, anxioase, temătoare. Astfel de condiții se găsesc și la oameni. Și cei care au obținut note mici au fost calmi.

Extroversiune

Este similar cu activitatea socială a unei persoane. Ronronele sunt foarte energice, curioase, sociabile.

Dominaţie

Pisicile agresive s-au comportat bine. Pe de altă parte, animalele inofensive au obținut note mici..

Spontaneitate

Astfel de păsări sunt impulsive. Au scoruri grozave. Pisicile tăcute au primit rating scăzut.

Blândeţe

Corespunde bunăvoinței umane. Murki cu note mari sunt prietenoși. Și mustața nesociabilă și iritabilă a obținut note mici.

Rezultatele cercetării

Oamenii de știință au analizat testele unui număr mare de pisici. „Multe dintre trăsăturile menționate anterior sunt subtile”, explică directorul de proiect Philip Roetman. Animalele mai în vârstă tind să fie mai dominante decât cele mai tinere. Rezultatele pisicilor domestice și sălbatice nu sunt foarte diferite. Unii oameni cred că un ronron fără adăpost nu se va înțelege acasă. Nu este adevarat. Are nevoie doar de mai multă îngrijire.

O pisică fără stăpân are nevoie de mai multă îngrijire

Iubitorii de pisici au primit grafice care descriu manifestările anumitor calități la o pisică. De asemenea, oamenii de știință le-au dat sfaturi despre cum să citească diagrame..

Proprietarii își vor înțelege acum mai bine misterioasele animale de companie. Ei bine, multe pisici fără stăpân vor găsi o nouă casă.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Pisicile arată ca oamenii?