De ce să vezi o bufniță vie în vis sau în realitate

O bufniță este o pasăre care trăiește în adâncul pădurii. O întâlnire bruscă cu ea îi va surprinde pe toți. Din cele mai vechi timpuri, multe semne au fost asociate cu o bufniță. Vă vom spune mai multe despre ele, astfel încât să știți cu ce este plin aspectul rătăcitorului de noapte..

Ură rea sau bună

Creaturile vii care stau treji noaptea și dorm în timpul zilei au fost percepute de strămoșii noștri ca complici ai diavolului. Din cele mai vechi timpuri, există convingerea că o întâlnire cu un locuitor nocturn din pădure prezice probleme..

Păsările de pradă evită orașele, așa că apariția lor lângă o persoană este un semn rău. Există excepții de la convingerile rele.

 1. Dacă vedeți o bufniță stând liniștită pe un copac lângă casă și țipând - bine. Ea simbolizează adăugarea iminentă a familiei. De asemenea, prezice realizarea unui profit, câștigarea bogăției.
 2. Dacă bufnița a zburat în casa proaspeților căsătoriți, vor avea o viață lungă și armonioasă împreună..
 3. Când bufnița a zburat în casa unei persoane bolnave, în curând își va reveni. Plecând, pasărea va lua boala cu ea.

Potrivit semnelor, apariția unui oaspete în casă promite nenorocire: o boală gravă sau moartea unuia dintre membrii gospodăriei. Puteți evita problemele dacă puteți prinde și elibera cu precizie pasărea fără a afecta sănătatea acesteia. Dar chiar și în același timp, bufnița va lua cu siguranță o parte din bunăstarea ta. Dacă pasărea cu pene moare din anumite motive, răul nu poate fi evitat.

O pasăre care planează mult timp peste casă și care țipă este un vestitor al morții. Un prădător care este asociat cu forțe necurate îi avertizează pe locuitori că va exista un decedat în casă. Conform semnelor, trebuie să te uiți la pasărea care circulă. Acest lucru va proteja de soarta tristă a martorului însuși, dar nu și a celor dragi..

Dacă observați o bufniță pe creasta acoperișului, observați comportamentul acesteia:

 • pasărea stă tăcută și nemișcată - un simbol al lipsei prelungite de bani și a problemelor prelungite;
 • bufniță țipătoare - un semnal de posibile cataclisme sau foc;
 • prădătorul săritor prefigurează vindecarea locuitorilor casei de boli.

În pădure există o mare probabilitate de a întâlni un prădător. Bufnițele dorm de obicei în timpul zilei, așa că acordați atenție comportamentului păsării:

 • o pasăre neliniștită care țipă promite probleme financiare;
 • o bufniță care flutură brusc din iarbă sau tufișuri este un semn care promite necazuri și boli;
 • pasărea ți-a traversat calea, zburând spre dreapta. Un simbol de care trebuie să-ți asculți intuiția. Feathered arată că pentru a rezolva dificultățile trebuie să apelezi la propriul tău discernământ și instinctele naturale.

De ce auzi strigătul unei bufnițe noaptea

Conform multor credințe, strigătul de noapte al unei bufnițe aduce nenorocire. Dacă un prădător țipă în apropierea casei, durerea se va întâmpla în ea - o persoană va muri. Zgomotul nocturn avertizează asupra pericolelor, chiar și atunci când toată lumea din familie este sănătoasă și fericită. Este posibil ca moartea să ocolească casa, dar unul dintre locuitorii ei să se îmbolnăvească grav. Un semn mai inofensiv este un hohot de noapte, care prezice o apăsare rece ascuțită, iar în primăvară - inundații.

De ce să vezi o bufniță în vis

 1. În cartea de vis a lui Loff, bufnița simbolizează înțelepciunea și longevitatea. O pasăre visătoare este un simbol al dobândirii de noi cunoștințe.
 2. Cartea de vis a lui Miller crede că o bufniță care visează este un semn rău. Cel care a auzit strigătul surd al unei păsări în vis va avea probleme. Trebuie să fii atent la sănătatea ta și la starea celor dragi. Un astfel de vis prezice vești proaste și calomnii împotriva ta..
 3. Cartea de vis a lui Nostradamus spune că un astfel de vis marchează vești proaste și necazuri. Dacă într-un vis ai ucis o bufniță, vei putea scăpa de influența unei persoane rele..

Dacă vedeți o bufniță, nu vă descurajați și nu vă panicați. Nu ceda superstiției, ci tratează această întâlnire ca pe un avertisment. Fii atent și rezonabil, atunci toate nenorocirile te vor ocoli..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » De ce să vezi o bufniță vie în vis sau în realitate