3 Cele mai bune rețete de tratare și tratare a câinilor

Produse pentru câini DIY

În acest articol, voi acoperi delicii și deliciilor de câine de casă. Vă voi oferi rețete populare de gătit pas cu pas. Vă voi spune cum sunt utile și din ce pot fi pregătite.

De ce trăsăturile și deliciile câinilor de casă sunt bune pentru dvs.

Tratamentele și gustările sunt folosite pentru a recompensa animalul de companie în timpul antrenamentului sau pur și simplu ca o adăugare gustoasă la dieta principală..

Acestea sunt achiziționate din magazinele de animale de companie sau din farmaciile veterinare, dar multe sunt făcute cu ingrediente dăunătoare câinilor (potențatori de aromă, coloranți, conservanți etc.).

Recompensele delicioase pentru animale de companie pot fi făcute manual. Nu vor exista componente străine în astfel de gustări care pot dăuna animalului..

Multe animale de companie le mănâncă cu nerăbdare și este posibil să le gătești dintr-o varietate de ingrediente: ficat, tripă, plămân, legume, brânză, tendoane etc..

Rețete DIY pentru tratarea câinilor

Există un număr imens de rețete diferite pentru delicii de casă care sunt potrivite atât pentru antrenament, cât și ca supliment la meniul principal pentru animale..

Biscuiți

Fursecuri de ficat:

 1. Ficat de vițel, pui sau iepure - 450 de grame.
 2. Usturoi pentru miros - 1 linguriță.
 3. Făină de ovăz (poate fi instantanee) - 3 căni.
 4. Ou crud - 2 buc.
Biscuiți de câine
Biscuiți de câine

Toate ingredientele sunt amestecate folosind o mașină de tocat carne sau un blender, apoi se întind pe o foaie de copt într-un strat continuu, gros de 2 cm sau puțin mai subțire. Coaceți o oră la 200 de grade. După gătit, tortul este răcit și tăiat în pătrate mici.

Această delicatesă poate fi păstrată mult timp în congelator..

Cookie-uri cu adaos de morcovi:

 1. Făină integrală de grâu - 4 căni.
 2. Germeni de grâu - 2 căni.
 3. Piure de morcovi fierți - 1,5 căni.
 4. Apă - 1 pahar.
 5. Nucșoară - 4 linguri.
 6. Ulei vegetal (se poate folosi ulei de măsline) - 2 linguri.
 7. Mierea naturală - 2 linguri.
 8. Ananas sau caise uscate (dacă animalul de companie nu este alergic la aceste produse) - 200-250 gr.

Se amestecă toate ingredientele, se întinde într-un tort. Cu ajutorul matrițelor, tăiați fursecurile, puneți-le pe o foaie de copt și coaceți timp de o jumătate de oră la o temperatură de 170-180 grade..

Crutoane, bunătăți uscate și sacadate

Tarte uscate
Tarte uscate

Puteți face o varietate de delicatese uscate sau sacadate sau crutoane care au o durată mai mare de valabilitate:

 1. Tendoane uscate. Tendoanele sau tendoanele bovine sunt disponibile de pe piață. Sunt spălate, așezate pe o foaie de copt sau o grătar și trimise la cuptor timp de o jumătate de oră, temperatura este de 160 de grade. După 30 de minute, temperatura se reduce la 90-100 de grade și tendoanele se lasă să se usuce încă 1,5-2 ore.
 2. File de pește uscat sau calmar. Fileul sau calmarul este tăiat în benzi subțiri, întins pe o grătar sau o foaie de copt. Când gătiți, trebuie să respectați același regim ca și când uscați tendoanele.
 3. Crutoane de pâine de secară. Pâinea de secară este tăiată în cuburi mici, întinsă pe o foaie de copt, uscată la o temperatură de 160-180 grade timp de 20-30 de minute.
 4. Carne de pui. Fileul de pui este tăiat în fâșii subțiri și așezat pe hârtie pergament pe o foaie de copt. Apoi sunt trimise într-un cuptor rece, porniți-l la 150 de grade. Pieptul este gătit timp de o oră, apoi temperatura este redusă la 100 de grade și lăsată încă 1,5-2 ore, în timp ce ușa cuptorului trebuie să fie ușor deschisă, astfel încât umezeala să se evapore din carne. Fripturile gata sunt răcite la temperatura camerei.
 5. Subproduse uscate. Orice organe (inimă, ficat, plămâni, rinichi, cicatrice etc.) sunt tăiate în bucăți mici și trimise la cuptor, preîncălzite la 50 de grade. Gătitul durează 12 ore.
Astfel de dulciuri sunt depozitate într-o cameră rece la o temperatură care nu depășește 10 grade.

Tratament hepatic și pulmonar

Tratament hepatic sau pulmonar
Tratament hepatic sau pulmonar

Din ficat (carne de vită, iepure sau pui este potrivit) sau plămâni, puteți pregăti un gust uscat sănătos și gustos. Aceste organe sunt fierte timp de 15 minute, usturoiul poate fi adăugat pentru miros.

Apoi, plămânul sau ficatul sunt tăiate cubulețe mici (1 * 1 cm) și trimise la cuptor, temperatura este de 150-170 de grade, timpul de gătit este de 20-30 de minute.

Gustările de casă sunt o alternativă excelentă la bunătățile disponibile la magazinele de animale de companie. Se prepară ușor și se păstrează bine atât la temperatura camerei, cât și la congelator. Se pot face din orice produse din carne și legume..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » 3 Cele mai bune rețete de tratare și tratare a câinilor