Cele mai frumoase și mai rezistente câini de rase de câini

Rase de câine

În articol voi lua în considerare condițiile de păstrare și reproducere a câinilor de rase de câini. Ce caracter au reprezentanții celor mai renumiți alergători? Care este cel mai bun mod de a-i îngriji, de a-i hrăni și la ce preț puteți cumpăra un cățeluș de câine.

17 dintre cele mai bune rase de beagle

Rasele de câini sunt împărțite în mai multe subspecii. Reprezentanții câinilor pot căuta prada nu numai prin miros și urme, ci și prin auz. Apoi, conduce-o la epuizare și oboseală.

Practic, mulți reprezentanți ai acestei specii sunt similari nu numai vizual, ci și în muncă. Câinii sunt considerați a fi o specie universală..

Primele înregistrări ale câinilor se găsesc în Lumea Antică. Imaginile lor sunt pictate pe frescele antice egiptene. În acele vremuri, câinii erau folosiți pop în scopul lor direct..

Foxhound american

Costul mediu 18.000 - 20.000 ruble.

Inițial, acești câini erau folosiți la vânătoarea de vulpi și mistreți..

Foxhound își arată excelent calitățile de lucru nu numai în zonele deschise (câmpuri, pajiști), ci și în păduri. Au dezvoltat abilități intelectuale, o intuiție excelentă. Sunt destul de puternici și puternici.

Înălțimea unui bărbat adult este de 56 - 64 cm, cățelele de la 53 la 61 cm. Greutatea variază de la 20 la 34 kg. Suficient de ușor pentru a rezista la cursa de obstacole istovitoare.

Personajul Foxhound este plin de viață și jucăuș. Aceștia sunt câini care iubesc mișcarea, jocurile lungi și comunicarea. Perfect pentru familiile cu adolescenți. De asemenea, Foxhound are calități protectoare și de protecție excelente..

Foxhound american
Foxhound american

Poitevin sau Poitvin hound

Costul unui cățeluș în Rusia variază de la 20.000 la 45.000 de ruble.

Greutatea unui animal adult este de aproximativ 30 - 32 kg, iar înălțimea este de 60 - 72 cm. Personajul este prietenos, atent. Nu sunt agresivi față de străini. Sunt înzestrați cu o minte plină de viață și discernământ. Vânătoarea cu astfel de parteneri este foarte confortabilă..

Ei sunt cei care sunt adaptați să lucreze în diferite condiții. Ei vânează excelent atât în ​​mlaștini, cât și în munți. Pe zonele plane ale terenului, acestea nu au egal. Această rasă poate urmări un lup timp de câteva zile la rând..

Poitevin nu este potrivit pentru a trăi într-un mediu urban. Are nevoie de spațiu și libertate.
Poitevin
Poitevin

Hound piebald rus

Costul mediu al copiilor este de 6.000 - 8.000 de ruble.

Abilitățile de vânătoare sunt în sângele rasei. Înălțimea unui bărbat adult de la 57 la 69

cm, cățelele de la 55 la 65 cm. Greutatea câinelui variază de la 24 la 31 kg. Reprezentanții rasei sunt universali. Funcționează excelent în pachete și singuri. La vânătoare, câinii piebali ruși sunt duri, înzestrați cu un simț și auz excelent..

Principalele avantaje ale rasei includ:

  • dragostea de vânătoare;
  • cel mai înalt grad de vâscozitate și urcare excelentă;
  • puterea, infatigabilitatea și rezistența;
  • lătratul se aude de departe;
  • pasiune în căutarea prăzii;
  • poate urmări poteca mult timp.
Hound piebald rus
Hound piebald rus

Biyi

Costul mediu al unui cățeluș este de 60.000 de ruble.

În exterior, câinele acestei rase este destul de mare, grațios și puternic. Înălțimea unui bărbat adult la greaban 60 - 71 cm, cățelele de la 58 la 62 cm.

Biyi funcționează excelent în pachet și singur. Are reflexe excelente și o voce foarte puternică, care este atât de indispensabilă în vânătoare. Animalele de companie pot atinge o viteză destul de mare în timpul coralului de pradă și sunt, de asemenea, rezistente și neobosite.

Când este ținut acasă între vânătoare, biyi este un membru al familiei calm și echilibrat. Câinii sunt foarte atașați de proprietarii lor și sunt deosebit de buni cu copiii și se pot juca și alerga cu ei non-stop.

În cea mai mare parte, rasa biya este folosită la vânătoarea de vânat mare, cum ar fi elanul, cerbul.

Persoanele cu buget redus pot fi private de orice calități de lucru.

Biyi
Biyi

Harrier

Costul unui cățeluș variază de la 25 la 35.000 de ruble.

O rasă de câine care este nesăbuită și rezistentă la vânătoare. Este folosit în principal pentru vânătoarea de iepuri, vulpi, mistreți și căprioare. Înălțimea este medie, de la 48 la 55 cm, iar greutatea este ideală de 25 kg. Harriers au un caracter curajos, rezistență, instinct excelent și reacție instantanee..

În familie, un reprezentant al acestei rase se comportă cu amabilitate și binevoire. Iubește să se joace cu copiii. Nu intră în conflict cu alte animale din casă.

Câinele își iubește foarte mult stăpânii și devine un companion excelent în afara vânătorii..
Harrier
Harrier

Hound Transilvanian

Costul unui mic ardelean variază de la 45.000 la 100.000 de ruble.

O rasă foarte rară de câini de vânătoare. Câinele ciobanesc transilvănean are un alt nume sonor Erdeli Kopo. Reprezentanții arată date excelente de vânătoare, deoarece sunt înzestrați cu un simț al mirosului și auzului.

În cursul dezvoltării câinelui ciobanesc transilvănean, s-au format două dintre subspeciile sale: un câine ciobanesc mic, înălțimea sa este de la 44 la 51 cm și unul mare - de la 55 la 65 cm.

Câinele ciobanesc transilvănean este în primul rând vânător. Ardelenii sunt neînfricați, nu vor da înapoi nici măcar atunci când vor muri. În vânătoare, sunt imprudenți și furioși. Pot lucra în orice condiții, chiar și în condiții de frig puternic. Se folosește pentru a urmări mistreții, elanii, căprioarele, râsul.

Nu poate trăi fără vânătoare, dacă nu există explozie de energie, atunci ardeleanul va căuta pradă peste tot. Sunt loiali proprietarului lor și îl înțeleg instantaneu. O condiție prealabilă pentru păstrarea unui câine ciobanesc transilvănean este antrenamentul acestuia.

Un animal de calitate poate fi achiziționat numai în Ungaria.

Hound Transilvanian
Hound Transilvanian

Laufhund sau elvețian laufhund

Costul unui cățeluș variază de la 25 la 45.000 de ruble.

Câinele este de mărime medie, creșterea unui adult este de la 40 la 62 cm. Prin natura lor, laufhund sunt energici, rezistenți, neînfricați. Este foarte interesant să urmăriți animalele de companie ale acestei rase în timp ce vânați..

În timpul urmăririi prăzii pe traseu, laufhund scoate diverse sunete, iar proprietarul poate recunoaște de la ei ce fel de animal urmărește câinele.

Din fire, laufhundii elvețieni sunt inteligenți și ascultători, nu agresivi. Reprezentanții acestei rase practic nu se tem, sunt destul de curioși și manifestă interes pentru întreaga lume din jurul lor..

Prin temperament, ei sunt calmi și activi. Ei sunt cei care au nu doar un simț și auz excelent, ci și o viziune excelentă. Laufhounds sunt puternic atașați de proprietarul lor și ascultă comenzile sale fără îndoială..

Este dificil pentru acest câine să se înțeleagă cu alte animale, deoarece instinctul de vânătoare predomină pentru ei și orice animal pentru ei este o pradă potențială.
Laufhund
Laufhund

Beagle

Costul unui cățeluș beagle variază de la 10 la 15.000 de ruble.

Înălțimea la greabăn este de la 33 la 44 cm. Sunt câini veseli, amabili și foarte activi. Îi iubesc foarte mult pe copii. În majoritatea familiilor în care locuiește un beagle, proprietarul său este un copil.

Bigley dotat cu inteligență și ingeniozitate, dar la fel ca majorității copiilor nu le place să învețe. Mintea lor se concentrează în principal pe utilizarea punctelor slabe ale gazdei pentru a obține ceea ce își doresc..

Beagle-urile sunt folosite pentru a vâna rață, șopron, iepure, vulpe. La fel ca orice vânător, sunt înzestrați cu un instinct ascuțit; pot urmări prada timp de câteva ore la rând, fără a fi distras de sunete și mirosuri străine. De asemenea, au o voce destul de clară, ascultătoare și lucrează excelent într-un grup cu alți câini.

Beagle
Beagle

Basset Hound

Costul unui cățeluș începe de la 10.000 de ruble și mai mult.

Aceasta este o rasă de câini de statură mică. Înălțimea unui câine adult la greabăn este de la 33 la 38 cm, iar greutatea este de 22 - 27 de kilograme. Reprezentanții acestei rase au calități bune de lucru ale unui vânător. Sunt fiabili și găsesc fiara în vânătoare datorită instinctului lor acut..

Basset Hounds lucrează excelent atât singur, cât și în pachet. Caracterul câinilor nu este agresiv, neînfricat, echilibrat. Își iubesc foarte mult proprietarii și le vor fi devotați pentru tot restul vieții. O trăsătură distinctivă a rasei este lentoarea și iubirea de sine..

Prețul final depinde de titlul părinților.

Basset Hound
Basset Hound

Câine rus

Costul unui cățeluș este de la 10 la 45 000 de ruble.

Acestea sunt animale destul de mari. Înălțimea la greaban unui mascul adult variază de la 60 la 68 cm, cățelele sunt puțin mai mici - de la 57 la 65 cm. Greutatea medie este de aproximativ 30 - 35 kg. Prin natura lor, sunt câini echilibrați și docili..

Într-o turmă vânătoarea îl aude și îl ascultă pe stăpânul său. Răspunde întotdeauna la chemarea sa. Câinele rus are un instinct ascuțit și o scoarță sonoră. Un plus excelent la calitățile unui vânător este o răutate înnăscută față de un animal sălbatic..

În familie Câine rus - prietenos și calm. Îi place să alerge și să se joace cu copiii adolescenți.

Prețul depinde de calitățile de lucru ale părinților și de titlul acestora.

Câine rus
Câine rus

Mare câine anglo-francez

Costul unui cățeluș variază de la 20.000 la 50.000 de ruble.

Înălțimea unui animal adult variază de la 60 la 70 cm, iar greutatea de la 30 la 35 kg.

O rasă destul de rară. Dragostea de vânătoare este în sângele lor. Sunt muncitori, nesăbuiți și persistenți la vânătoare. Înzestrat cu un simț al mirosului și o rezistență deosebită. De asemenea, pot vâna în toate condițiile meteorologice și pe teren. Sunt folosite pentru vânătoarea de mistreți, căprioare, elani, căprioare și vulpi..

În familie, un câine mare englez-francez este calm, echilibrat. Animalul de companie își iubește familia foarte mult și le este devotat pentru tot restul vieții sale. Se înțelege bine cu copiii și alte animale.

Nu agresiv. Bine antrenat.
Mare câine anglo-francez
Mare câine anglo-francez

Câinele austriac cu păr neted (braak cu părul neted)

Costul mediu al unui cățeluș este mic - 12-15.000 de ruble.

Înălțimea unui câine adult variază de la 50 la 57 cm, iar greutatea de la 21 la 23 kg. Nu este popular în Rusia, deoarece există probleme uriașe cu exportul de pui din Austria. Acestea sunt protejate de legea veterinară a acestei țări.

Caracterul austriacului Braak ca animal de companie nu a fost studiat în Rusia. Singurul lucru care se poate spune despre ei este că, după o lungă plimbare pe teren accidentat sau vânătoare, sunt respectabili și calmi. Își ascultă stăpânul, adoră să se joace.

La vânătoare, natura câinelui austriac se schimbă complet. Pasiunea ei este inerentă și creează mult zgomot în jurul ei. Reprezentanții acestei rase arată persistență și rezistență la vânătoare..

Dacă câinele își lipsește prada, atunci începe să arate furie față de sine. Dar ei conduc fiara până la ultimul. Pot urmări traseul timp de câteva ore la rând, indiferent de condițiile meteorologice.

Câinele austriac cu păr neted
Câinele austriac cu păr neted

Ariezh hound

Costul unui cățeluș este mic și începe de la 10.000 de ruble.

Înălțimea unui câine adult la greabăn este de la 56 la 61 cm, greutatea este de la 26 la 30 kg. Ariejois sunt asistenți calificați ai proprietarului în vânătoare. Sunt duri, tenace și energici. Sunt câini foarte rapizi. Înțelege perfect proprietarul. Au un instinct excelent și o voce clară, iar persistența ei duce întotdeauna la o vânătoare de succes..

Acestea funcționează ideal pentru iepuri și vulpi, dar și minunate pentru vânătoarea de mistreți și căprioare. Cel mai bun teren pentru vânătoare cu reprezentanții acestei rase va fi stâncos și uscat. Cainii Arier sunt foarte antrenabili. Personajul este calm, vesel și prietenos. Poate fi un excelent companion.

Puii de peste standard sunt descendenții părinților premiați, cu abilități excelente de vânătoare.

Ariezh hound
Ariezh hound

Dunker sau Norwegian Hound

Costul unui mic dunker variază de la 30.000 la 70.000 de ruble.

Câinii din această rasă sunt în mare parte populari în patria lor din Norvegia..

În alte țări, întâlnirea lor este problematică. Înălțimea la greaban unui bărbat adult este de 50 - 55 cm, cățelele - 48 - 53 cm. Greutatea medie variază de la 20 la 25 kg.

Dunker este un vânător excelent. Ele sunt rezistente, persistente și echilibrate. Pentru o lungă perioadă de timp, pot urmări prada pe traseu, indiferent de condițiile meteorologice. Un avantaj suplimentar al dunkerului la vânătoare este culoarea de marmură și vocea sonoră.

Reprezentanții acestei rase sunt vânători din fire și nu ar trebui să o începeți ca un câine de familie. Tratați alte animale cu grijă și considerați-le pe cele mai mici ca fiind o pradă potențială.
Dunker sau Norwegian Hound
Dunker sau Norwegian Hound

Segujio sau câine italian

Prețul unui cățeluș este de la 50.000 la 100.000 de ruble.

O rasă de câine foarte rară chiar și în patria sa din Italia. Această rasă are o rezistență ridicată, se adaptează rapid la mediu și este dotată cu calități excelente de lucru. De asemenea, Segugio face o treabă excelentă în urmărirea prăzii pe traseu. Înzestrat cu un instinct acut și sunt bine versați în teren.

Această rasă este, de asemenea, perfectă ca animal de companie de familie. Nu sunt agresivi și au un caracter amabil și prietenos. Înțelegeți-vă bine cu alți reprezentanți ai lumii animale.

Înălțimea unui bărbat adult la greabăn de la 52 la 58 cm, cățelele de la 48 la 56. Greutate 18 - 28 kg.

Costul unui cățeluș Segujio este destul de mare, deoarece rasa este rară.

Segujio sau câine italian
Segujio sau câine italian

Câine finlandez

Costul mediu al unui cățeluș este de 35 - 40.000 de ruble.

Această rasă de câine aparține generaliștilor, dar lucrează numai în sezonul cald..

Câinii finlandezi pot urmări și alunga orice animal, de la un iepure la un mistreț și caprioare. Au o voce melodică și sonoră, ale cărei tonuri îl notifică pe proprietar și dau anumite semnale în timpul urmăririi prăzii..

Câinele finlandez tricolor are, de asemenea, un alt nume. În Finlanda se numește Soumenayokoira.

Înălțimea unui bărbat adult la greabăn este de la 45 la 52 cm, cățelele - de la 42 la 49. Greutatea de la 25 la 25 kg.

Câinii finlandezi sunt docili, prietenoși și de natură utilă. Acesta este ceea ce îl face un excelent companion și câine de familie. Deștept, dar capricios. De aceea este destul de dificil să te antrenezi.

Câine finlandez
Câine finlandez

Dalmată

Costul unui cățeluș variază de la 10 la 50.000 de ruble.

Creșterea unui câine adult este de la 56 la 61 cm, iar greutatea este de 32 - 42 kg. Aceasta este o rasă de câine mândră și devotată..

Odată crescut, un cățeluș poate face un vânător excelent, însoțitor sau cioban. Nu își urmăresc jocul. Practic, ei sunt instruiți să-l ridice. Particularitatea vânătorii cu un dalmațian este că lucrează pe teren plat, nu se teme de apă și îi va aduce cu ușurință proprietarului o rață împușcată..

În familie, câinele este prietenos, inteligent. Dezavantajul este răbdarea lor.. Dalmată nu jigniți, deoarece sunt mândri și egoiști. Dar, în caz de pericol, vor putea apăra familia în care trăiesc.

Prețul depinde direct de titlul părinților.

Dalmată
Dalmată

Timp de câteva milenii câinii de vânătoare au vânat împreună cu oamenii și au ajutat la acest proces viclean. În prezent, vânătoarea și-a pierdut semnificația inițială și acum este doar un hobby pentru o persoană modernă. Dar chiar și acum, nici o vânătoare nu merge fără ajutoare loiale..

Câinii Beagle sunt înzestrați cu calități unice care asigură un rezultat pozitiv al muncii. Fiecare rasă de câine are anumite calități și este folosită pentru a juca și a urmări anumite jocuri. Și numai tu poți decide ce câine este potrivit pentru tipul tău de vânătoare.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cele mai frumoase și mai rezistente câini de rase de câini