Cele mai frumoase 10 rase de câini

În ciuda faptului că câinele este considerat cel mai bun prieten al omului, o serie de rase au o dispoziție specială și au nevoie de antrenament. Cu toate acestea, unii reprezentanți ai tetrapodelor sunt clasați printre cei mai inofensivi și mai amabili câini..

Labrador

Această rasă a fost crescută special pentru a ajuta oamenii. Datorită memoriei lor unice, acești câini sunt considerați câini ghizi buni. Se înțeleg ușor cu adulții și copiii. Golden Retriever este inteligent și răbdător și poate fi o bonă excelentă pentru un copil..

Golden Retriever este cel mai bun câine din lume

Sfântul Bernard

Această rasă se distinge printr-o dispoziție calmă. Este extrem de rar să auzi lătratul unui câine. Sfântul Bernard este inteligent, ușor de antrenat și iubește copiii.

Puteți citi despre alte rase de câini potrivite pentru copii aici: https://rum.animalefans.com/câini/4209-top-10-rase-de-câini-pentru-copii.html

Sfântul Bernard

Collie

Colii au fost crescuți în Scoția și au servit ca păstor. În lumea de astăzi, ei au grijă de copii. Acești câini sunt mereu în alertă și se asigură că bebelușul nu se pierde în timpul plimbării.

Collie

Newfoundland

În ceea ce privește caracterul și aspectul, acești câini sunt similari cu St. Bernards. De asemenea, sunt inteligenți și amabili și memorează rapid comenzile. Datorită capacității lor bune de a rămâne pe apă, sunt numiți „scafandri”.

Newfoundland

Boxer

Boxerii nu numai amabil, ci și foarte activ și vesel. Vor deveni un prieten devotat și vesel pentru un copil și un adult..

Boxer

Basset Hound

Această rasă se distinge prin urechi lungi și picioare scurte. Cu toate acestea, aspectul incomod al animalului nu îi dezamăgește pe iubitorii de câini. Houndii sunt prietenoși nu numai cu proprietarii, ci și cu alte persoane, se înțeleg ușor cu animalele de companie.

Basset Hound

Teckel

Teckelii sunt cunoscuți sub numele de câini de vânătoare. Puțini oameni știu că unii dintre cei mai amabili câini din lume au un caracter agreabil și simt bine starea de spirit a proprietarului..

Dacă vă gândiți să obțineți un teckel, vă recomandăm să citiți articolul despre conținutul și caracteristicile unui câine: https://rum.animalefans.com/câini/4721-teckel-de-iepure-foto-un-tovarăș-fidel-cu-bun-simț.html

Teckel

pudel francez

Pudelii pot fi adesea văzuți în arena circului. Nu numai că sunt ușor de antrenat, dar și sunt capabili să-și arate loialitatea și devotamentul față de proprietar..

Puteți afla mai multe despre cum să vă antrenați câinele acasă aici: https://kot-pes.com/dressirovka-sobak-v-domashnix-usloviyax-sekrety-uspexa/

pudel francez

Mops

Acest animal leneș și drăguț arată ca un animal de pluș. Pugii sunt amabili și nu manifestă niciodată agresivitate..

Mops

Labrador

Un câine din această rasă va deveni devotati prieten de familie. Printre numeroasele virtuți ale Labradorilor, inclusiv bunătatea, prietenia și jucăușul, acestea evidențiază dorința constantă de a mulțumi proprietarii..

Cei mai amabili câini din lume nu sunt ușori loial și prieteni de ajutor. Întotdeauna îi vor înveseli pe proprietari, se vor juca cu copiii și vor ține companie la plimbare.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cele mai frumoase 10 rase de câini