Tunsori york acasă pas cu pas cu video

Tunsul lui York acasăÎn ultimii ani, mulți crescători domestici de câini au reușit să achiziționeze Yorkies, ceea ce i-a atras cu farmecul lor. Este dificil să rămâi indiferent față de aceste creaturi bune. Dar principalul lucru care atrage terrierii din Yorkshire este haina lor îngrijită. Prin urmare, dacă vrei să îi impresionezi pe ceilalți cu aspectul câinelui tău, atunci va trebui să te îngrijească în mod regulat.

Unde se taie?

După ce ați realizat cât de important este să aveți grijă de haina Yorkie, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să decideți cum veți fi îngrijit. Puteți alege una dintre următoarele metode:

 • Contactați un salon pentru animale de companie.
 • Folosește serviciile unui maestru invitându-l la tine acasă.
 • Vizitează stăpânul acasă.
 • Aflați cum să faceți tunsori acasă pentru York.

Pentru a înțelege care dintre opțiuni este cea mai potrivită pentru dvs., este logic să stați mai detaliat pe fiecare dintre ele..

Tunsorile efectuate în salon, la comandant sau acasă, sunt unite de faptul că un specialist cu experiență care a trecut anterior instruirea adecvată va lucra cu animalul dvs. de companie.

Salon pentru animale de companie

Varietate de tunsori Yorkie

Când decideți să utilizați serviciile salonului, rețineți că Preț include nu numai un serviciu de îngrijire a câinilor. De asemenea, clientul plătește pentru confort, siguranță și garanții. De regulă, saloanele de animale de companie de renume oferă vizitatorilor o sală de așteptare confortabilă. Instrumentele utilizate pentru tăiere trebuie dezinfectate.

Dacă stăpânul taie câinele prost, din cauza căruia aspectul animalului dvs. de companie va avea de suferit, atunci puteți se plâng pe lipsa lui de profesionalism. Deși nu va mai fi posibil să schimbați nimic cu câinele dvs., totuși, vă puteți aștepta să primiți o rambursare, precum și scuze. Unele saloane care încearcă să-și mențină reputația vă pot oferi diverse bonusuri, astfel încât să nu aveți un reziduu atât de mare după ce ați folosit serviciile lor..

Tuns de un maestru în casa ta

Instrumentele de îngrijire trebuie sterilizateEfectuarea îngrijirii în salon este un serviciu destul de scump. Dar dacă vrei Salvați, atunci opțiunea pentru tine este mai bună atunci când câinele tău este tăiat de stăpân la tine acasă. Destul de des poți găsi un bun specialist care să poată garanta siguranța instrumentelor folosite..

Tunsoare acasă de către stăpân

Alternativ, puteți lua în considerare căutarea unei tunse de la un maestru acasă. Cu toate acestea, acest mod a avut un dezavantaj - va trebui să așteptați până când maestrul termină de tăiat animalul de companie, în condiții care nu sunt potrivite pentru așteptare. Cel mai mult pe care te poți baza este un scaun pe coridor. La urma urmei, puțini oameni îndrăznesc să-l lase pe maestru să taie un Yorkie în absența ta, neștiind ce s-ar putea întâmpla cu animalul tău de companie..

Auto tunsoare

Cu toate acestea, cei care doresc să economisească cât mai mult pe îngrijire aleg deseori opțiunea de auto-îngrijire. De fapt, dacă vă familiarizați cu acest proces, devine clar că nu este o afacere atât de dificilă. Dacă sunteți hotărât să învățați această artă, atunci va trebui să găsiți banii pentru a cumpăra necesarul instrumente:

 • Mașină specială pentru îngrijireset de foarfece. Pentru a organiza îngrijirea, veți avea nevoie de mai multe tipuri de acest instrument: foarfece cu o lamă lungă de formă dreaptă și curbată - cu ajutorul lor veți modela părțile laterale, picioarele și coada - foarfece mici cu capete rotunjite - sunt necesare pentru prelucrarea lânii în zonele din apropierea urechilor, degetelor și a ochilor ;
 • o mașină specială pentru îngrijire. De obicei se vinde cu un set de atașamente. Cu toate acestea, acordați atenție faptului că nu sunt din plastic, altfel vor eșua rapid, mai mult, cu ajutorul lor, nu veți putea efectua o tunsoare de înaltă calitate;
 • aparat de tuns conceput pentru a trata botul și zona anală;
 • perie de masaj și piepteni de diferite dimensiuni. Acestea ar trebui să fie realizate din orice alt material decât plasticul, deoarece utilizarea unui astfel de instrument duce la electrificarea părului;
 • covor anti-alunecare. Este indicat să le alegeți pe cele care sunt folosite pentru baie sau în portbagajul unei mașini, trebuie să fie produse cauciucate.
 • tăietor de gheare de ghilotină;
 • tăietor de guler.

De asemenea, proprietarul trebuie să se pregătească înainte de a tăia animalul de companie îmbrăcăminte adecvată: poate fi un tricou de bumbac sau o halat. Utilizarea produselor sintetice nu este recomandată datorită capacității lor de a electrifica lâna.

Prima tunsoare a catelului York

Catelus Yorkshire terrierDacă decideți să aveți grijă de cățelușul dvs., atunci trebuie să aflați ce Evenimente va trebui să efectueze:

 • deja la vârsta de 5 zile, bebelușul trebuie să tundă ghearele;
 • după ce ajung la 3 săptămâni, încep să taie ghearele și să aibă grijă de urechi;
 • la 1,5 luni încep să aibă grijă de lână în zona inghinală;
 • când bebelușul dvs. are 4 luni, va trebui să efectuați în mod regulat o tunsoare igienică;
 • la vârsta de 6 luni un câine tânăr poate avea tunsori modele.

Cu toate acestea, nu vă fie teamă să vă tăiați animalul de companie dacă acesta nu are încă un an. În timp ce mulți crescători spun că va strica haina câinelui, chiar nu este. Luând în considerare opiniile proprietarilor de câini din această rasă, împărtășind experiența lor pe forumuri specializate, apoi, potrivit lor, toaletarea este o activitate necesară pentru un câine tânăr, deoarece astfel puteți evita covorașele care se formează cu ușurință pe blana moale și pufoasă.

Dacă totuși decideți să încredințați această lucrare unui specialist, încercați să creați cele mai confortabile condiții pentru el. Animalul dvs. de companie va fi constant interesat de ceea ce va face proprietarul cu el. Prin urmare, trebuie să i se acorde ceva timp pentru a se obișnui cu un străin. Dacă proprietarul rămâne cu tunsoarea, acesta va încetini cunoștința cu specialistul. Ireparabilul se poate întâmpla dacă în momentul greșit suni un terrier, care își va părăsi imediat locul. Cu toate acestea, trebuie amintit că stăpânul folosește instrumente ascuțite care, dacă câinele se comportă neglijent, îl pot răni..

Concluzie

Lâna de înaltă calitate are nevoie de o tunsoare regulatăYorkii sunt creaturi foarte drăguțe care au câștigat popularitate datorită dispoziției lor bune. Dar pentru ca animalul dvs. de companie să vă mulțumească nu numai cu comportamentul său, ci și cu aspectul său, va trebui să faceți acest lucru grijă în mod regulat în spatele lui. O operație obligatorie care va trebui efectuată în legătură cu câinii din această rasă este o tunsoare.

Cea mai ușoară cale este de a încredința această muncă unor profesioniști cu experiență din grădina zoologică, cu toate acestea, unii proprietari preferă să stăpânească totul ei înșiși. În acest caz, va trebui în continuare să cheltuiți bani pentru achiziționarea instrumentului necesar, precum și să obțineți cunoștințe de bază despre organizarea îngrijirii. Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți că nu fiecare crescător de câini are un stil de coafură, prin urmare, dacă nu doriți să vă asumați riscuri inutile și să vă stricați animalul de companie, atunci este mai bine să căutați ajutor de la un specialist care efectuează tunsori acasă..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Tunsori york acasă pas cu pas cu video