American mastiff

Mastifful american este o rasă de câine crescut prin trecerea câinelui ciobănesc anatolian și a mastinului englez. American Mastiff combină cele mai bune calități de câine de pază și câine de familie. Aparține raselor uriașe, necesită educație serioasă și pregătire profesională.

American Mastiff se află în curte

Aspect

American Mastiff este un câine masiv, puternic, mare sau uriaș, cu urechi căzute și capul lat.

 • Înălțimea la greabănul masculilor - 81-92 cm - greutate - 80-90 kg;
 • Înălțimea la cățelele greabănului - 71-80 cm - greutatea - 60-80 kg.

Capul este mare, botul este moderat lat. Urechile sunt așezate jos, căzute, largi. Ochi căprui sau chihlimbar.

Gâtul este puternic, de lungime medie. Corpul este robust, puternic, oarecum alungit. Pieptul este adânc și lat. Spatele este muscular. Coada este groasă la bază, înclinându-se spre vârf, căzând în repaus sau formând o ușoară curbă. Picioare cu oase puternice și articulații bine definite, la distanță mare. Labe sunt rotunde, compacte, mari.

În exterior, Mastiff-ul american nu diferă mult de engleză, dar are o gură mai uscată și un caracter mai prietenos.

Blana este scurtă, densă, aproape de corp. Unii pui au o haină mai lungă, sunt numiți „pufoși”, sunt extrem de rari și nu sunt o căsătorie. Culori:

 • Fawn (diverse nuanțe);
 • Caisă;
 • Tigru.

Sunt permise mici pete albe pe față, piept, picioare. Trebuie să aibă o mască neagră pe față.

Toți puii se nasc mai întunecați și se luminează pe măsură ce îmbătrânesc.

standard de mastin american

Caracter și comportament

Mastifful englez are un caracter calm, echilibrat, dar nu la fel de flegmatic ca mulți alți mastiff. El este devotat în mod altruist familiei sale, iubește copiii, dar poate împinge accidental copilul sau poate lovi cu o coadă din timp ce se joacă. Ammastiff este amabil, blând și răbdător, încearcă să fie mereu în centrul evenimentelor și să observe tot ce se întâmplă. El nu este agresiv față de prietenii și oaspeții din casă, cu toate acestea, dacă cineva amenință familia sau invadă proprietatea, își va arăta toată puterea și fără ezitare își va da viața, protejând rudele.

Un Mastiff american bine crescut este rezervat, calm și încrezător în sine. El este simpatic pentru toată lumea din jurul său și este ușor de adaptat la diferite situații, arătând răbdare și echanimitate. El este prudent față de străini, dar nu agresiv din fire. Când amenințarea crește, ea răspunde mai întâi cu avertismente rezonabile. Trece la acțiuni defensive active numai dacă este absolut necesar.

Amastiffii au un instinct teritorial și protector foarte puternic. Dar modul în care se vor comporta cu străini în teritoriul încredințat depinde de educație și instruire..

Crescătorii americani Mastiff insistă ca câinii lor să fie tratați ca însoțitori și să locuiască doar în case unde vor face parte din familie, nu câini înlănțuiți abandonați în curtea din spate. Mastifful american se înțelege de obicei bine cu alte animale de companie dacă este crescut împreună. Noii veniți trebuie introduși cu atenție, având în vedere instinctele și dimensiunea de protecție a câinelui. În America, acești câini pot fi găsiți în rândul terapeuților cu canistre..

educatie si antrenament

Principalul lucru pentru Mastiff-ul american este o bună socializare generală și o instruire în comenzi de bază. Câinele nu va efectua trucuri de circ, dar înțelege totul, știe să ia decizii pe cont propriu. Un proprietar de mastif trebuie să aibă un caracter puternic. În procesul de instruire, el trebuie să fie răbdător și consecvent, să nu economisească delicatese și laude. Se recomandă ajutorul unui instructor de renume, cursuri despre OKD și ZKS.

fotografii mastin american

Caracteristicile conținutului

American Mastiff este mai potrivit pentru păstrarea într-o casă privată. Câinele are nevoie de un teritoriu extins care trebuie protejat și de capacitatea de a doza independent activitatea fizică. Prin constituție și temperament, rasa nu este adaptată la plimbări lungi rare. Blana scurtă nu protejează bine în înghețurile severe. Dacă câinele este lăsat singur, proprietarul se poate confrunta cu diverse probleme de comportament.

Mastifful american varsă moderat, slab, cu o bună îngrijire. Vărsatul este ușor, abundent cu emoție sau în timp ce mănâncă.

Îngrijire

Mastiff nu necesită îngrijire complexă. Îngrijirea se reduce la proceduri simple de igienă:

 • Pieptănarea lânii o dată pe săptămână;
 • Scăldat la fiecare 3-6 luni;
 • Curățarea urechilor o dată pe săptămână;
 • Frecarea ochilor la nevoie;
 • Tundându-vă unghiile pe măsură ce creșteți.

Cățeluș american Mastiff

Sănătate și longevitate

Mastifful american poate suferi de aceleași boli ca și Mastifful englez, dar sunt mult mai puțin frecvente:

 • Probleme articulare;
 • Boli oftalmice;
 • Insuficienta cardiaca;
 • Hipotiroidism;
 • Balonare și volvulus al stomacului;
 • Dermatită;
 • Alergii.

Speranța de viață 8-11 ani.

De unde să cumpărați un cățeluș american Mastiff

În afara Statelor Unite, rasa este puțin cunoscută și puțină la număr. Acest lucru se datorează în mare parte nerecunoașterii ei de către FCI și alte cluburi. În Rusia, nu există date despre reprezentanții rasei. Cei care doresc să cumpere un cățeluș ar trebui să se gândească la găsirea unei canise în străinătate..

Preț

În America, prețul unui cățeluș dintr-o canisa variază de obicei între 1.500-2.500 USD.

Fotografii și videoclipuri

Galeria conține fotografii ale câinilor din rasa American Mastiff.

American Mastiff pe videoclip

Antrenament Catelus american de 6 luni, Mastiff


Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » American mastiff