Copoi

Bloodhound-ul aparține grupului de câini și rase conexe, secțiunea câinilor, subsecțiunile câinilor mari. Locul de origine - Bloodhound sau Schien de Saint Hubert crescut în Belgia.

În Germania, au primit numele leithund sau câine de școală, deoarece au fost folosiți pentru a crea pachete regale. Apoi au fost încrucișați cu rude italiene, în urma cărora s-a format „câinele alb al regelui”. După aceea, crescătorii britanici au început să formeze rasa, care a dat rasei numele său modern. Câinii de sânge au fost folosiți activ pentru a momi animale sălbatice și apoi pentru a conduce și căuta singuri pradă..

Reprezentanții rasei au culoarea stratului negru și roșu, negru și cafeniu și maro roșcat. Marcajele albe pe piept, coadă și vârfurile degetelor sunt permise ca standard. Într-un câine de sânge, înălțimea medie a greabanului este de 60-67 de centimetri, masa poate ajunge la 40-48 de kilograme. Rasa are urechi lungi care ating podeaua.

Bloodhound este o rasă de câini ai cărei reprezentanți se maturizează târziu. Ei rămân pui mici până la vârsta de doi ani..

Date generale despre câinii Bloodhound

Câinii se simt confortabil atât în ​​oraș, cât și în afara acestuia, dacă au suficientă activitate fizică, ceea ce exclude dezvoltarea obezității. Reprezentanții rasei au un fler bine dezvoltat, care le permite să fie buni vânători. Ele sunt utilizate în mod activ în activități de căutare și pentru protecție. Pentru a se menține într-o formă bună, au nevoie de o plimbare zilnică de o oră și jumătate. Dar cel mai bine este să mergi de două ori pe zi timp de 40 de minute. În plus, le place doar să alerge singuri..

Când mergeți cu un Bloodhound, este recomandat să nu dezlegați lesa, deoarece animalele curioase pot ceda ispitei și pot alerga spre ceva necunoscut, dar cu un miros captivant. Deci, ei pot alege orice miros, chiar și cel lăsat de o persoană, care este foarte rar în rândul câinilor. Există părerea că un câine de sânge poate urma mirosul de acum 4 zile și nu va înceta să „alerge” până nu își găsește sursa, chiar dacă calea este foarte lungă.

Prin urmare, din această rasă de câini se obțin câini de sânge încăpățânați, care sunt folosiți pentru salvarea oamenilor și căutarea infractorilor..

Câinii de sânge sunt greu de antrenat, va fi nevoie de mult efort și răbdare pentru a crește câini însoțitori buni în ei.

Persistența este principalul factor în procesul de învățare, deoarece sunt destul de încăpățânați. În plus, sunt foarte vulnerabili și impresionabili, ceea ce va necesita o atitudine grijulie și afectuoasă..

Cruzimea față de Bloodhounds dezvoltă agresivitate în ei. Ei nu recunosc absolut abuzul fizic și durerea. Odată ce ai lovit un câine, nu-i mai poți câștiga încrederea..

Alimente

Orice ceva mai mult sau mai puțin comestibil, și chiar necomestibil, dar care se potrivește în gură și mestecă, Bloodhound este capabil să mestece și să înghită. Prin urmare, trebuie să monitorizați îndeaproape ce și cum mănâncă animalul dvs. de companie..

O rație de hrănire selectată corect va ajuta la menținerea unei sănătăți bune și la creșterea duratei de viață a câinelui iubit. Atunci când dezvoltați un sistem nutrițional, mai întâi, determinați corect doza zilnică necesară de alimente. Vă rugăm să rețineți că trebuie să fie cel puțin 20% din greutatea animalului de companie. Asigurați-vă că, odată cu hrana, animalul primește oligoelementele și vitaminele necesare pentru vârsta sa. Experții sfătuiesc să hrănească cățelușul cu produse lactate, hrănindu-l treptat cu cereale, carne naturală și organe, fără a uita să includă legume sănătoase în meniu. Nu este de dorit să tratați câinii cu cartofi, deoarece utilizarea lor reduce absorbția vitaminelor B de către organism.

Urechile lungi le fac predispuse la boli infecțioase. De asemenea, sunt predispuși la flatulența intestinală, displazie articulară și boli oculare. Cu îngrijire și întreținere adecvate, pot trăi până la 10-12 ani.

Din păcate, câinii de sânge tind să urle, să sforăie și adesea să babească. În plus, reprezentanții acestei rase răspândesc un miros de câine specific, neplăcut pentru persoanele sensibile.

Cu toate acestea, aceste dezavantaje sunt acoperite de avantajele câinilor de sânge, iar adevărații „iubitori de câini” sunt toleranți față de ei.

Îngrijire și

Bloodhound are un strat foarte scurt, neted, care poate fi periat cu o mănușă de cauciuc obișnuită.

Spălarea Bloodhound-ului este recomandată, după cum este necesar, pentru a nu compromite integritatea stratului protector natural al pielii.

Pentru ca haina să strălucească și să strălucească după scăldat, ștergeți câinele cu un prosop dur. De asemenea, sunt necesare curățarea regulată a urechilor, tăierea unghiilor și îngrijirea ochilor. Câinii de sânge solicită să meargă - au nevoie de mult timp și suficient teritoriu pentru a se familiariza.

Cel mai bun loc de păstrare este o casă de țară cu teritorii mari înconjurătoare. Dar, de asemenea, tolerează bine condițiile apartamentului, cu condiția să existe plimbări zilnice regulate..

Caracter

Câinii de sânge sunt câini foarte amabili și bine educați. Arată o mare răbdare cu copiii, cu care găsesc rapid un limbaj comun și le place să-și petreacă timpul jucându-se distractiv. Străinii sunt tratați cu prudență, dar nu dau semne de agresivitate și furie. Ei tratează bine rudele și alte animale din casă și intră de bunăvoie în contact cu ele.

Câinii de sânge au un echilibru bun. Răbdarea și munca grea le permit să efectueze cercetări pe teritoriu timp de câteva ore. Ei merg de bunăvoie la comunicare și își arată o mare devotament față de stăpânul lor. Achiziționând un cățeluș Bloodhound, veți găsi pe chipul său un prieten și un tovarăș fidel. Reprezentanții rasei sunt amabili, timizi și chiar timizi. Pentru a avea încredere într-un străin, va avea nevoie de mult efort și timp. Ele pot fi luate rapid de o descoperire interesantă, așa că nu ar trebui să fie lăsate de lesă în timpul mersului. Dispunerea veselă a câinilor le permite să rămână „copii” până la aproape doi ani. Le place să se joace cu oamenii și să călătorească..

Alegerea unui catelus

Un cățeluș sănătos și bine hrănit din această rasă ar trebui să demonstreze poftă de mâncare bună și activitate fizică. Haina lui Bloodhound ar trebui să strălucească, nasul să fie umed la atingere și nici o descărcare nu ar trebui să iasă din urechi și ochi. Forma capului alungit și urechile lungi și joase, care atârnă în lateral sunt primul lucru care ar trebui să vă atragă atenția. Amintiți-vă că cumpărarea unui cățeluș de rasă este mai sigură într-o crescătorie specializată, unde trebuie să vi se ofere un pașaport cu date despre vaccinările efectuate.

Fotografii

fotografie houndhound

copoi

pui de câine de sânge

câini de sânge

Câini houndhound

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată