"Superflex": cum și cât să dai unui câine

„SuperFlex”: cum și cât să dai câineluiPentru creșterea și dezvoltarea normală, câinii au nevoie de o dietă echilibrată, care trebuie să fie prezentă vitamine și minerale. Deoarece dieta animalului constă dintr-o listă restrânsă de alimente, organismul nu poate obține suficiente substanțe nutritive din acestea. Pentru aceasta, se recomandă introducerea în dieta câinilor aditivi pentru hrana pentru vitamine

. Vom vorbi despre unul dintre ei mai departe..

Compoziția și forma eliberării

„SuperFlex” disponibil sub formă lichidă în borcane de plastic cu o capacitate de 150, 200 și 250 ml.Compoziția și forma eliberăriiConține: glucozamină, metilsulfonilmetan, sulfat de condroitină, acid hialuronic, Omega-3, Omega-6, zinc, vitamina E (tocoferol), vitamina B1 (tiamină), apă.

Știați? Acidul hialuronic și-a luat numele în 1934. A fost obținut de oamenii de știință din corpul vitros al ochiului.

Proprietăți farmacologice

Glucozamina asigură furnizarea activă de substanțe nutritive esențiale către țesuturile cartilajului, ceea ce accelerează procesul de recuperare a acestora. Sulfatul de condroitină împiedică ieșirea apei din țesutul cartilajului, menținându-și astfel elasticitatea. Acidul hialuronic face parte din fluidul care lubrifiază articulația. Acidul are capacitatea de a reține fluidul, care ajută la protejarea articulației de uzură.

Indicații de utilizare

Se recomandă administrarea suplimentului pentru a preveni animalele tinere care primesc sarcini puternice pe articulații, precum și câinii mai în vârstă, pentru a întări articulațiile și ligamentele și a sprijini funcționarea normală a sistemului musculo-scheletic..Compoziția și forma eliberăriiÎn plus, „SuperFlex” este un excelent aditiv pentru hrana animalelor, care oferă animalului toți nutrienții necesari.

Vă sfătuim să citiți mai multe despre astfel de aditivi furajeri pentru câini, cum ar fi: FortiFlora, „Lactobifid”, „Vetom 1.1” și grăsime de pește.

Aplicare și dozare pentru câini

Instrucțiunile de utilizare a "SuperFlex" pentru câini indică următoarea doză:

  • greutatea animalului de companie până la 5 kg - 2 ml;
  • greutatea animalului de companie 5-15 kg - 4 ml;
  • greutatea animalului de companie 15-30 kg - 8 ml;
  • greutatea animalului de companie 30 kg și mai mult - 12 ml.
Aplicare și dozare pentru câiniDoza indicată este calculată pe zi. Produsul trebuie consumat în fiecare zi timp de treizeci de zile..

Contraindicații și efecte secundare

Contraindicațiile și efectele secundare nu sunt prescrise în instrucțiuni.

Important! Aditivul este compatibil cu orice furaje și medicamente.

Termenul și condițiile de depozitare

Ar trebui păstrat în ambalajul original, departe de umiditate și lumină la o temperatură de +5 ... + 25 ° C timp de doi ani.

„SuperFlex” este un aditiv hrănitor de neînlocuit pentru puii mici, câinii de serviciu și câinii vârstnici. Este foarte convenabil de utilizat, în plus, nu are efecte secundare..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » "Superflex": cum și cât să dai unui câine