7 Rase de câini care se înțeleg bine cu pisicile

Dacă iubești atât pisicile, cât și câinii, mai devreme sau mai târziu te vei confrunta cu întrebarea cum să le așezi în același timp în casa ta. În ciuda credinței pe scară largă că aceste animale nu sunt capabile să se înțeleagă împreună, acest lucru se poate face. Există șapte rase de câini care pot fi ușor prieteni cu pisici și care trăiesc cu ei în aceeași casă..

Labrador

Această rasă a fost dezvoltată în secolul al XIX-lea în Marea Britanie. Retrieverii (Labradors) sunt foarte prietenoși și afectuoși. Se înțeleg bine cu copiii mici și pisicile. Cu toate acestea, merită să alegeți o pisică care, la fel ca un retriever, va iubi jocurile active..

Mops

O altă rasă care se poate înțelege bine cu toți membrii familiei, inclusiv pisicile, este carligul. Dar ar trebui să fii atent - ochii bombați ai câinelui pot atrage atenția unei pisici active, jucăușe, cu gheare ascuțite..

Bichon Frise

Acești câini în miniatură care seamănă cu pui de urs sunt foarte fermecători. Chiar și o pisică se poate îndrăgosti de un astfel de membru al familiei. Cu toate acestea, adaptarea și socializarea Bichon Frise și a pisicii ar trebui făcute cu atenție. Pisicile răpitoare și agresive pot începe să intimideze un câine neconflictiv.

Basset Hound

Houndii cu urechi lungi, cu ochi triști, pot apărea încet și extrem de calmi. Dar, de fapt, această rasă este destul de activă. Dar prietenia și rezistența permit acestor câini să se înțeleagă cu ușurință cu alte animale de companie. Dar, datorită dispoziției flegmatice, pisicile puternic agățate pot enerva acest câine..

Malteză

Maltezii, sau, așa cum li se mai spune, câinii de lapte maltezi sunt câini veseli și activi. Se disting prin bunătatea și tandrețea față de ceilalți. De aceea nu va fi dificil pentru acest lapdog să se împrietenească cu o pisică..

Cavalier King Charles Spaniel

Sunt foarte atașați de stăpânul lor și nu pot tolera singurătatea. De aceea, pisica va fi un mare prieten pentru acest câine. În plus, sunt foarte mici, greutatea lor atingând doar opt kilograme, astfel încât chiar și într-o situație de conflict, pisica se poate ridica cu ușurință. Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, acestea nu jignesc pisicile, ci, dimpotrivă, au grijă de ele și chiar încearcă să le protejeze..

Boxer

În ciuda aspectului lor intimidant, boxerii sunt foarte prietenoși cu pisicile. Sunt foarte activi și jucăuși, astfel încât pisica nu se va plictisi niciodată în compania lor. Având în vedere dimensiunea câinelui, nu uitați că poate dăuna din greșeală unui alt animal de companie, prin urmare, încă din copilărie, animalele trebuie învățate să se joace cu grijă între ele..

Desigur, această listă include doar câteva rase. La urma urmei, se întâmplă, de asemenea, că și cele mai aparent incompatibile rase de câini se pot înțelege cu pisicile.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » 7 Rase de câini care se înțeleg bine cu pisicile