10 Rase de câini care vor mesteca totul din casă

Un câine este prieten cu omul. Până când nu se mănâncă pantofii preferați, iar tapițeria scumpă a canapelei este o gustare. Părul proprietarului se ridică la capăt, iar câinele arată tandru cu o privire vinovată și ascunde firul încărcătorului pe jumătate mâncat cu laba lui.

Labrador Retriever

Aceasta este o rasă de câine amabilă potrivită pentru o familie. Iubește și știe să înoate, găsește cu ușurință un limbaj comun cu copiii și poate deveni o mare bonă. Antrenabil.

Are o dispoziție jucăușă și, dacă nu este surprinsă, începe să se distreze. Hobby-ul preferat - roade tot ce este rău și distruge casa.

Proprietarii remarcă faptul că, la atingerea anului, unii Labrador încetează să mestece totul cu o educație adecvată, iar unii nu, cu aceeași abordare. Motivul acestui fenomen este ereditatea. Cățelușii de la diferite așternuturi se pot comporta diferit: unii nu mai strică lucrurile la o vârstă fragedă, alții continuă după vârsta de trei ani.

Vă puteți crește activitatea fizică pentru a reduce cantitatea de daune aduse casei dvs. Labradorii roagă lucrurile din plictiseală. Încercați să mergeți mai mult cu câinele, este de preferat o plimbare activă de o jumătate de oră. Nu interzice câinelui tău să adulmece teritoriul, iarba, copacii și să exploreze tot ceea ce îl interesează. Pentru un animal, aceasta este o componentă informațională a vieții sale, deoarece nu citește cărți, nu se uită la televizor etc. Fără nicio informație, câinele devine nervos, apatic, neacceptabil educației, caracterul său se deteriorează.

Labrador

La fel ca Labrador, Golden Retriever este o rasă de câine amabilă și jucăușă..

Acești oameni cuminți încep să strice casa chiar și ca un cățeluș. Prin urmare, este important să îi cumpărați jucării pe care să le poată mesteca în timpul dinților. Este necesar să se angajeze în educație chiar și în copilărie: laudă pentru un bun comportament și pedepsește cu blândețe pentru conduită necorespunzătoare.

Când puiul tău își mestecă jucăriile, laudă-l și oferă-i o răsfăț pentru a arăta că face ceea ce trebuie. Dacă mușcă ceea ce nu ar trebui, spune „nu” cu o voce severă și fermă și bate din palme. Oferiți-i cățelușului jucăria lui și lăudați-l pentru că a mușcat-o.

Retrieverii cresc rapid, astfel încât jucăriile mici vor trebui înlocuite cu cele mari, astfel încât să nu înghită cele vechi.

Collie

Collie (Scottish Shepherd) nu poate tolera cu greu singurătatea și condițiile negative din casă. Ea este puternic atașată de proprietar și de familia acestuia, iubește copiii, are răbdare și dorință de ascultare.

Reprezentanții acestei rase se împrumută bine la antrenament și învață rapid comenzile. Pot începe să roască mobilier și alte lucruri dacă ceva a jignit câinele sau situația din casă s-a schimbat: au cumpărat mobilier nou, au efectuat reparații, și-au adus soțul în casă etc..

În acest caz, trebuie să identificați motivul acestui comportament și să arătați câinelui că este iubită și necesară. În acest caz, este necesar să se arate că un astfel de comportament este inacceptabil..

Păstor australian

O rasă de câine amabilă, ușor antrenabilă. El acționează adesea ca un ghid. Sunt hiperresponsabili: pot îngriji un alt animal și chiar un copil timp de câteva ore. Știe să „zâmbească” la toți cei 42 de dinți.

Aussies sunt extrem de inteligenți. Motivul deteriorării lucrurilor pot fi puncte neîmplinite în îngrijirea unui câine:

 • animalul are nevoie zilnic de activitate fizică orară;
 • are nevoie de plimbări lungi de 2-3 ore, nu poate sta într-un spațiu închis zile întregi;
 • câinele trebuie să clarifice imediat cine este șeful, altfel va lua locul proprietarului;
 • este necesar să începeți antrenamentul din primele zile de la apariția câinelui în casă;
 • Australienii trebuie să-și aloce imediat propriul loc în casă.

Staffordshire terrier

Stafford este ușor de antrenat, iubește proprietarul și familia sa și poate găsi o limbă comună cu copiii. Pentru a împiedica câinele să mestece totul, trebuie parcurși următorii pași:

 • dresează un animal de companie de la cățeluș;
 • nu lovi animalul;
 • educă numai prin afecțiune;
 • câinele trebuie să știe cine este șeful în casă și să-l asculte implicit;
 • este mai bine să contactați antrenorul la început.

Jack Russell terrier

Rasa este un vânător. Dacă nu aveți de-a face cu el, el va începe să se ocupe. De exemplu, căutați pradă în mobilă sau încălțăminte, rupând și rupând țesătura cu dinții. Acest câine trebuie să fie întotdeauna ocupat. Trebuie să i se ofere activitate fizică regulată, să fie antrenată și să i se permită să participe la competiții.

La o plimbare, trebuie să lăsați câinele să alerge și să sară. Dacă mersul a fost plictisitor și scurt, bunurile și mobilierul proprietarului vor avea de suferit.

Beagle

Rasa câinelui de câine. Instruirea va trebui făcută mult timp și serios. Câinele va fi surprins că trebuie să asculte stăpânul, deoarece are o dispoziție decisivă și dominatoare, deși răutăcioasă. Proprietarul trebuie să aibă răbdare.

Beagle-ul poate sfâșia mobilierul și lucrurile dacă mergeți cu el mai puțin de 2-3 ori pe zi timp de o jumătate de oră, nu îl lăsați să se jefuiască pe stradă și nu începeți să crească un animal de companie.

Husky

Cea mai frumoasă rasă de câini de sanie. Trebuie să mergi cu ea cel puțin două ore și este de dorit ca proprietarul să fie pe bicicletă, iar câinele să alerge alături. Activitatea fizică nu este o garanție că animalul de companie va obosi și nu va distruge casa. Temperamentul câinelui este jucăuș, energia este copleșitoare, așa că păstrarea unui astfel de câine într-un apartament este costisitoare. Mai bine o astfel de rasă va fi în casă, iar o volieră nu va fi de prisos.

Ciobănesc german

Una dintre cele mai ascultătoare rase este Ciobanescul German. Dar tot ce poate și nu poate fi roșit în casă, dacă nu oferiți câinelui:

 • jucarii speciale;
 • educație și instruire încă din primele zile;
 • plimbari lungi;
 • activitate fizica.

Shiba Inu

Cea mai veche rasă de câini japonezi. Caracterul câinelui este iubitor de libertate și de voință puternică. Pentru a o împiedica să distrugă casa și să o facă să se supună, proprietarul trebuie să fie un lider, ca și câinele său. Câinele cedează cu greu antrenamentului, nu-i place să se supună și se distinge și prin viclenie. Prin urmare, proprietarul ar trebui să se aprovizioneze cu o mare răbdare și dublă viclenie pentru a arăta câinelui care se ocupă de casă..

Rasele de câini enumerate necesită o mare responsabilitate și răbdare în educație. Acestea trebuie crescute de la o vârstă fragedă, astfel încât câinele să nu aibă timp să își dobândească obiceiuri proaste. Iubirea, înțelegerea și răbdarea sunt cei mai buni ajutători în creșterea câinilor.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » 10 Rase de câini care vor mesteca totul din casă