Beaver york (foto): o jucărie de pluș care prinde viață pe mâinile tale

Beaver York

Clasificare

Origine: Germania

Clasă: Rasa FCI nu este recunoscută

Culoare: stropi roșii și negre pe un fundal alb

dimensiuni: maxim 33 cm la greaban, in medie pana la 22 cm, greutate 2-3 kg

Speranța de viață: aproximativ 10 ani

Beaver York este câinele foarte decorativ, care este atât de plăcut de ținut în brațe, încât ea este cea care însoțește adesea stelele. Rasa în sine este neobișnuită, interesantă, cu caracter.

Beaver York are un aspect foarte drăguț. Acesta este un câine emoționant de dimensiuni mici, vrei doar să-l mângâi.

Numele complet al rasei este Biewer Yorkshire Terrier, crescut relativ recent, dar a câștigat deja dragoste sinceră în fiecare țară.

Dacă doriți să aveți un câine decorativ care să arate mai mult ca o jucărie de pluș, aceasta este cea mai bună alegere..

Istoria rasei

Aspectul rasei este accidental. La începutul anilor 80 ai secolului trecut, la câini s-au născut pui neobișnuiți, care au fost crescuți de celebrul cuplu Beaver din Germania..

Puii au avut o culoare complet neobișnuită pentru Yorkii obișnuiți: tonurile tradiționale de negru și roșu au fost diluate de culoarea albă predominantă.

Copiii s-au dovedit fermecători și interesați. Încă nu este clar de unde provin aceste gene. Există 2 teorii:

 1. În această așternut s-a manifestat trăsătura recesivă;
 2. Nu toate genealogiile producătorilor au fost urmărite, iar la un moment dat strămoșii puii uimitori aveau culoarea albă.

Acesta este parțial motivul pentru care rasa nu este încă recunoscută. Castorii înșiși arată terrierii din Yorkshire, cu excepția faptului că numai o culoare diferită.

Aceleași standarde sunt impuse rasei, dar culoarea tradițională Yorkie pentru castori este considerată un viciu.

Mai există o cerință: petele roșii și negre ar trebui incluse doar pe fundalul alb, fără a se amesteca între ele..

Beaver York

Fotografia arată clar culoarea tipică pentru Biewer Yorks: un cap negru-roșu, culorile nu se amestecă și un corp alb cu pete curate și negre

Când Yorkies-ul pur ras a avut descendenți neașteptați, Werner și Gertrude Beaver au decis că își vor înmulți propria rasă. S-a întâmplat în 1984 al secolului XX.

Interesant! Numele rasei a fost dat de numele crescătorilor și de expresia franceză „a la Pom Pont” („ca o minge colorată de lână”). De aici și numele complet: Biewer Yorkshire Terrier a la Pom Pon.

Psihologie

Beaver York arată foarte drăguț și vesel și el este același în viață. Experții consideră că inteligența câinelui este la un nivel mediu, agresivitatea este exclusă.

Castorii se împrumută ușor la pașii de bază Instruire, în societate se comportă calm. Cei mai buni prieteni pentru copii, întotdeauna gata de joacă și farse distractive.

Beaver York

Beaver Yorkies sunt întotdeauna încărcați pozitiv și pregătiți pentru un joc distractiv și activ

Principalele caracteristici psihologice ale castorului:

 1. Un animal energic, agil, care necesită în mod constant multă atenție. Chiar și câinii adulți intră destul de des și foarte de bună voie în jocuri jucăușe și se comportă singuri;
 2. Deja la o vârstă foarte fragedă, va învăța rapid să recunoască starea proprietarului;
 3. Reține bine comenzile elementare, dar numai dacă câinele și proprietarul se înțeleg bine emoțional;
 4. Caracterul majorității indivizilor este holistic, manipulatorii de câini nu sfătuiesc să aibă încredere în creșterea unui cățeluș cu un copil, chiar dacă contactul cu copiii este excelent;
 5. Curios și prietenos, se înțelege ușor cu orice alte animale de companie.

Important! Când alegeți un copil, aruncați o privire atentă asupra culorii. Amestecarea incluziunilor roșii și negre este inacceptabilă la castori; ambele culori pot fi prezente doar pe fundalul albului (cu excepția capului). Albul pur, fără nicio incluziune, ar trebui să fie labe, burtă și piept.

Cerere

Biewer Yorkie este o rasă decorativă tipică, crescută mai degrabă decât în ​​scopuri practice. Este recomandat să duceți câinele la expoziții.

Un deplin îngrijire, mai ales în ceea ce privește haina de lux în continuă creștere. Tunsori Yorkie sunt diverse și creative.

Animalelor le place pomeranian și spitz german, ideal pentru uz casnic, obișnuiește-te rapid cu diverse proceduri și comportă-te calm.

Un animal de companie poate fi dresat, dar amintiți-vă că este mai degrabă un prieten și un tovarăș amuzant în jocuri decât un apărător sau paznic..

Dacă sunteți în căutarea unui câine de pază, vă recomandăm să citiți articolul https://rum.animalefans.com/câini/4969-cele-mai-bune-rase-de-câini-de-pază-pentru-un.html

Cum să alegi un cățeluș

Cățelușul Biewer Terrier uimește prin farmecul și spontaneitatea sa. Vrei doar să-l iei în brațe și să-l îmbrățișezi, dar ar trebui să alegi cu înțelepciune, fără să fii distras de emoții.

Studiați standardul din interior și din exterior. Rasa este tânără, încă nu atât de răspândită, așa că poți cumpăra cu ușurință un bebeluș pentru o mulțime de bani care nu prea îndeplinesc așteptările.

Beaver York

Cățeluș castor gata pentru o viață independentă cu un proprietar iubitor (aproximativ 3 luni)

Examinați capul. Culoarea trebuie să fie în mod necesar alcătuită din trei culori: alb, roșu sau auriu, negru sau albastru. Fără roșeață pe corp.

Amintiți-vă: întregul corp al viitorului animal de companie este alb cu incluziuni de negru sau albastru, dar capul este, de asemenea, cu tonuri aurii..

De obicei, puii sunt luați înainte de formarea unei mușcături permanente. Și totuși, dinții merită examinați. Dacă este ceva în neregulă cu produsele lactate, atunci aproape 100% din problemă va persista chiar și după ce vor fi schimbate în produse permanente. Nasul ar trebui să fie negru.

Dacă standardul este încălcat, prețul animalului este redus. Vă rugăm să rețineți: un câine defect nu mai este permis să apară.

Acum despre personaj. Crescătorii recomandă alegerea unui copil activ, puternic.

Dar aici este important să înțelegem că este ca un uragan pufos: se va obișnui rapid cu casa, încărcându-i pe toți cei din jur cu stropi de energie. Prin urmare, uneori este recomandabil să luați un calmant.

Important! Multe boli ale castorilor apar la o vârstă fragedă. La o examinare atentă, puteți observa imediat boala. De asemenea, ar trebui să aflați întregul pedigree pentru a exclude problemele genetice și pentru a evalua personal părinții animalului de companie..

Caracteristici de îngrijire

Biewer Yorkshire Terrier este un animal activ, agil, care are nevoie de îngrijire constantă și atentă.

Desigur, lâna merită o atenție specială, dar despre asta vom vorbi mai jos. Între timp, regulile generale de igienă și întreținere sunt următoarele.

Câinii ar trebui să fie scăldați în mod regulat, apoi să fie uscați cu grijă și ușor sub aer cald de la un uscător de păr, în timp ce se pieptănă.

Deoarece rasa este decorativă, diverse tunsori interesante și decorațiuni cu arc sunt binevenite..

Dacă sunteți interesat să vedeți cele mai nebunești tunsori de câine, vă recomandăm să citiți articolul. https://rum.animalefans.com/câini/7456-tunsori-de-câine-nebun-compilare-foto.html

Beaver York

Beaver York la îngrijitor

Urechile sunt curățate zilnic, cu tampoane speciale de bumbac, fără a împinge adânc în interior.

Părul de pe corpul câinelui este tăiat tăietor de câine, iar pe față - manual, cu foarfece, expunând o treime din ureche. O atenție deosebită este acordată bilelor de păr dintre degetele animalului de companie. Cu siguranță trebuie tăiate.

Modul de a tăia corect câinii acasă este descris în articol https://rum.animalefans.com/câini/6525-cum-să-tăiați-câinii-acasă-ce-rase-au-nevoie-de-el.html

Acum despre dinți. Castorii au o problemă: este posibil ca dinții canini să nu se schimbe în permanenți. Trebuie să te uiți la asta.

Dacă catelul are încă dinți de lapte după 7 luni, merită să-l vizitați pe medicul veterinar. De asemenea, trebuie să curățați în mod regulat tartrul..

Pieptănare

Un proces special pentru castori. Procedura trebuie efectuată zilnic, uneori de mai multe ori. Pentru aceasta, un special furminator. Blana este pieptănată cu grijă, de sus în jos, pe toată lungimea.

Pentru animalele care sunt planificate să fie duse la expoziții, sunt oferite diverse tunsori interesante, uneori destul de neobișnuite.

Dacă nu doriți să participați la astfel de evenimente, nu vă puteți tortura pe dvs. sau pe animalul de companie. Tunsorile scurte pentru castorii Yorkie sunt frecvente, cel mai adesea pentru un cățeluș.

Beaver York

Beaver York cu părul scurt

Important! Asigurați-vă că lâna nu cade, arată întotdeauna bine îngrijită și ordonată. La atingere, ar trebui să fie moale, mătăsos, fără miros neplăcut. Albul este întotdeauna pur, strălucitor.

Mersul pe jos

Beaver York merge pe o lesă atașată valorifica sau un guler, iar aceasta este regula cea mai importantă. Dacă vă eliberați câinele, urmăriți-l constant.!

Datorită curiozității sale, animalul poate fugi cu ușurință și se poate pierde. De aceea, mulți crescători recomandă să nu-l lase să meargă în locuri publice cu un număr mare de oameni..

Beaver York

În timpul unei plimbări, trebuie să urmăriți câinele, în locuri aglomerate, este necesară o lesă

Restul regulilor de mers sunt universale: cea mai bună opțiune: de trei ori pe zi, dimineața, după-amiaza și seara.

În plus, câinele poate fi dus cu tine la orice evenimente și călătorii, se obișnuiește repede cu căratul și iubește să stea în brațele tale..

Alimente

Desigur, ar trebui acordată o atenție specială pregătirii unei diete echilibrate și schemei corecte de hrănire..

Acest lucru este cu atât mai important, deoarece una dintre cele mai periculoase boli - pancreatita acută - la câini se dezvoltă tocmai din cauza consumului necorespunzător de hrană și a excesului de greutate rezultat..

Nu trebuie utilizat numai după cum ați cumpărat a hrani. Este mai bine să-l combinați cu acasă, iar cea mai bună opțiune este să refuzați cu totul.

Castorii pot găti terci cu adaos de carne (hrișcă sau orez), dau peștelui de câteva ori pe săptămână, un ou fiert (numai proaspăt, pui o șesime), ficat.

Câinii nu refuză legumele sau fructele proaspete, ci doar mărunțite sau din mâinile tale, ca o delectare. Uneori animalele de companie sunt răsfățate cu os proaspăt de carne de vită, pe care rămân resturi de carne.

Mâncarea este întotdeauna caldă și exclusiv proaspăt gătită! Asigurați-vă că există întotdeauna apă. De la 6 luni, bebelușii sunt transferați la trei mese pe zi, de la 9 la două mese pe zi..

Dieta câinelui este complet exclusă din dulciuri, produse din pâine, carne afumată și oase mici..

Important! Încă din copilărie, învață-l pe cățelușul tău să nu ridice nimic pe stradă. O astfel de hrană poate fi dăunătoare și chiar fatală pentru un animal de companie.!

Sănătate

Castorii au probleme semnificative cu el. Ei chiar spun: ar fi cea mai populară și foarte scumpă rasă decorativă, dacă nu pentru bolile la care sunt expuși un procent mare de pui și adulți..

Din acest punct de vedere, castorul York este un câine cu probleme.

Mulți cred că aspectul rasei este de vină. Cu toate acestea, nu ar trebui cultivate gene recesive, de unde și problema corpului. Despre bolile tipice puțin mai mici, dar deocamdată - despre cum să le discernem și să le evităm.

Beaver York

Aspectul sănătos al Beaver York este un indicator elocvent al unei bune sănătăți interne

 • Regula unu: haina sănătoasă înseamnă că animalul este sănătos. Pentru un prieten cu blană, linia părului ar trebui să arate hidratată, să strălucească și să nu cadă în bucăți..
 • Regula a doua: jucăușul este principalul indicator. Dacă câinele a devenit letargic, a încetat să mai arate veselia naturii, cu siguranță nu este bine.
 • Regula a treia: vaccinări în timp util! Nu săriți sau refuzați aceste proceduri preventive importante..
 • Regula a patra: un medic veterinar este cel mai bun prieten al unui câine. Mergeți la întâlniri în mod regulat, astfel încât nimic nu va fi ratat sau ratat.

Boli tipice

Practic, toate bolile sunt genetice, apar odată cu nașterea unui cățeluș:

 1. Boala Legg-Perthes este o patologie în care apare necroza capului femural, în timp ce nu are inflamație. Animalul dezvoltă șchiopătarea, care crește doar, mușchii se atrofiază. Poate fi tratat numai chirurgical.
 2. Pancreatită O boală în care pancreasul este distrus complet și câinele moare. Prevenire - nutriție corectă, rațională, echilibrată.
 3. Șunturile extrahepatice portosistemice sunt, de asemenea, o problemă ereditară în sistemul vascular. Puștiul încetează să crească, începe să vomite constant și aparent fără niciun motiv, convulsiile devin mai frecvente. Tratat chirurgical.

Important! Atunci când alegeți un cățeluș, asigurați-vă că studiați genealogia, astfel încât să știți sigur că nu este bolnav. Câinii cu patologie sunt considerați defecți și nu au voie să arate.

Vaccinări

Castorii merg la fel vaccinări, ca orice câini, conform calendarului întocmit de medicul veterinar.

Primele două (principale și revaccinare) până la 3 luni, iar mulți crescători recomandă să ia un animal de companie după ce le-a primit și a trecut carantina necesară.

Următorul este la 10 luni. Oferiți un antihelmintic cu o săptămână înainte și, după ce îl puneți, abțineți-vă de la mersul pe jos câteva săptămâni. Contactul cu alți câini este, de asemenea, nedorit..

Tricotare

Creșterea Beaver Yorkies nu este încă o întrebare ușoară. În primul rând, rasa este foarte tânără și nu este atât de ușor să găsești producători de calitate, mai ales în Rusia, unde acești câini au apărut chiar mai târziu..

În al doilea rând, procesul este destul de riscant pentru cățele. De foarte multe ori nu pot naște singuri, așa că trebuie să recurgă la cezariană.

Datorită acestei caracteristici, este mai bine să vă angajați în împerecherea și reproducerea castorilor pentru cei care sunt bine versați în materie. Dacă nu sunteți sigur dacă puteți, cel mai bine este să sterilizați animalul..

Beaver York

Beaver York cu pui

Mulți proprietari au o atitudine negativă față de această idee. Dacă aveți încă chef de tricotat, atunci trebuie să cunoașteți elementele de bază.

Primul estru la această rasă de câini începe la aproximativ 9-10 luni, dar indivizii cu o greutate mai mică de 2 kg nu trebuie împerecheați.

Împerecherea în sine este standard, ca orice altă rasă. Singura avertisment constă în selectarea unei perechi: nu veți determina niciodată culoarea descendenților. În acest sens, câinii sunt foarte imprevizibili..

Cutie Beaver York va deveni un prieten distractiv cu blană, mereu înălțător și încântă nu numai băieții și fetele, ci și adulții.

Beaver York: o jucărie de pluș animată pe mâini

Beaver York este câinele foarte decorativ, care este atât de plăcut de ținut în brațe, încât ea este cea care însoțește adesea stelele. Rasa în sine este neobișnuită, interesantă, cu caracter.

Igor Bazhyn7 Rezumat general Caracteristică 6 Rezumatul editoruluiAgresiune2Adaptism10Activitate10 Greutate2Formare4Prietenire10Plăcealitate8Inteligență8Zgomot48Rezumat utilizator: Agresiune0Adaptabilitate10Activitate10Ponderare10Formare10Prietenesc10Procesivitate10Inteligență10Zgomot5 |
Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Beaver york (foto): o jucărie de pluș care prinde viață pe mâinile tale