5 Rase de câini care nu necesită plimbări lungi și iubesc chiar și oamenii ocupați

Doriți să aveți un câine, dar nu este întotdeauna posibil să-l plimbați des și mult timp datorită unui program de lucru dinamic și a altor circumstanțe? Luați în considerare primele 5 rase cu care nu trebuie să petreceți mult timp în aer liber.

Boston terrier

Boston Terrier se distinge printr-o tăcere tactică. Este posibil ca vecinii să nu știe nici măcar că un astfel de câine locuiește în casa ta - este atât de liniștit. Se pretează bine la antrenament, moderat jucăuș, o dispoziție veselă vă permite să vă înțelegeți bine cu toți membrii familiei.

Pentru persoanele cu un program încărcat, Boston Terrier este ideal. El nu numai că nu necesită un efort fizic mare, ci dimpotrivă, îi poate dăuna sănătății. Un alt plus este că câinele nu se varsă și, prin urmare, nu are nevoie de îngrijire sporită. Singurul dezavantaj este că Boston Terrier sforăie puternic din cauza caracteristicilor structurale ale corpului.

Bulldog englez

Bulldogii englezi sunt extrem de fideli proprietarului lor. În ciuda dimensiunilor destul de mari, plimbările frecvente pentru câini nu sunt deosebit de importante datorită particularităților structurii și caracterului. Prin urmare, 2-3 plimbări impunătoare pe săptămână le vor fi de ajuns. Mai mult, buldogii nu vor fugi de proprietar în căutarea unei pisici sau a altui iritant - sunt prea calmi.

Mops

Pugul îi place proprietarului său nu numai cu un aspect amuzant, ci și cu o dispoziție veselă. Acest câine în miniatură este un mare companion. Se adaptează perfect condițiilor de locuit ale apartamentelor. Nu-i place în mod deosebit activitatea fizică, dar uneori este gata să se joace cu proprietarul. Adesea, un carlig poate fi văzut odihnindu-se calm în locul său. Dezavantajele rasei includ tendința de a sforăi și o inexactitate puternică în timp ce mănâncă..

Chihuahua

Aceștia sunt câini în miniatură cărora le place să se joace și să petreacă timp cu proprietarul lor. În ciuda dimensiunilor mici, chihuahuaii sunt câini foarte curajoși. Sunt ușor de antrenat, așa că dacă îi înveți să meargă pe scutec, poți menține plimbările în aer liber la minimum. Mai mult, câinii nu prea au nevoie de ei. Chihuahua este o alegere excelentă pentru persoanele singure, pensionari, deoarece rasa nu se înțelege bine cu copiii mici.

Yorkshire Terrier

O rasă decorativă de dimensiuni reduse, deci se va simți confortabil într-un apartament mic. Yorkshire Terrier este un câine plictisitor, foarte inteligent, excelent pentru antrenament. Ușor obișnuit cu toaleta de acasă - mersul pe jos poate fi redus la minimum. Singura avertisment în îngrijire este că trebuie să piepteneți Yorkie în fiecare zi, astfel încât haina să nu se încurce.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » 5 Rase de câini care nu necesită plimbări lungi și iubesc chiar și oamenii ocupați