În florida, un câine a zburat peste bord în timpul unei furtuni și a supraviețuit, înotând cinci kilometri până la coastă

Câinele Harley era peste bord în timpul unei furtuni. Dar a reușit să depășească aproape cinci kilometri și să înoate independent până la coastă.

Micul cățeluș al lui Harley a ajuns din greșeală peste bord în timpul unei furtuni. Proprietarul său, Shane Hale, era încrezător că nu-și va mai vedea animalul. Incredibil, câinele a reușit să înoate până la țărm însuși, până la care se aflau aproximativ cinci kilometri.

Omului i-a părut foarte rău pentru pierderea sa. S-a certat pentru că a dus câinele la o croazieră cu iahtul în Caraibe. Shane își dorește de mult să navigheze cu Harley de-a lungul coastei Floridei. Totul mergea bine, dar noaptea vremea s-a schimbat dramatic și a izbucnit o furtună. În acest moment, nava se afla la cinci kilometri de micul oraș Englewood din județul Sarasota. Bărbatul a început să se joace cu comenzile, câinele lui Harley era mereu acolo, dar dintr-o dată era peste bord. Din păcate, Shane nu avea cum să-l ajute..

Shane și Harley trăiesc împreună de peste cinci ani. Pentru proprietar a devenit un adevărat chin să vadă cum iubitul său câine se leagănă pe valuri și se îndepărtează tot mai mult. În ciuda faptului că câinele purta o vestă de salvare care era atașată de lateralul iahtului, Harley a sărit din ea..

Shane a făcut echipă cu Harley

Furtuna a fost foarte violentă, iar nava lui Shane a fost avariată. Și-a oprit mersul și a andocat. El a fost grav rupt din cauza pierderii lui Harley și nu a vrut să navigheze nicăieri fără el.

Fără să renunțe la speranță, a scris o postare pe Facebook în care a vorbit despre cele întâmplate și a întrebat dacă cineva și-a văzut câinele pe plajă. A doua zi dimineață a primit un mesaj că câinele a fost găsit. În ciuda furtunii, a parcurs în mod independent aproape cinci kilometri și a înotat de fapt până la coastă!

După ce bărbatul și-a văzut animalul de companie, l-a dus imediat la clinică pentru un examen medical. Veterinarul lui Harley a găsit o pneumonie ușoară la Harley și a spus că câinele se va vindeca în curând..

Shane spune că este puțin probabil să meargă încă într-o călătorie similară, mai ales cu un câine, pentru că nu mai vrea să riște viața animalului său de companie..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » În florida, un câine a zburat peste bord în timpul unei furtuni și a supraviețuit, înotând cinci kilometri până la coastă