Atenție: câinele este pe drum!

În zilele noastre, întregul pământ este străbătut de tot felul de drumuri și autostrăzi. Există atât de multe mașini în orașe, cât sunt pești în mări. Datorită acestui progres tehnologic, animalele de companie au devenit ostatici. Prin urmare, trebuie să se adapteze. Combinația dintre „câine” și „drum” este ambiguă. La urma urmei, animalele, pe de o parte, mor sub roțile mașinilor în număr mare. Pe de altă parte, ele însele reprezintă un pericol pentru șoferi..

Statisticile au arătat că câinele aparține pe locul al patrulea printre creaturile înzestrate cu un nivel ridicat de atenție. Doar gâștele și porcii erau în fața lor. Și, de asemenea, pisici. Oricât ar părea de trist, pe această listă era un om. Cu toate acestea, el a ocupat ultimul loc.
Pentru a împiedica câinele să aibă probleme pe drum, ar trebui să fie instruit să se comporte corect pe drum. În Germania, există chiar și o școală specială pentru învățarea câinilor comportamentul corect pe drum. În plus, această instituție de învățământ cu patru picioare antrenează animalele să se comporte bine în public și în mașină. Lecțiile sunt predate de peste 10 profesori.

Adesea apar situații de urgență datorită faptului că câinii merg pe întuneric fără stăpânii lor. Șoferul nu va putea vedea animalul la timp și ar putea frâna prea târziu. Producătorii de articole de îmbrăcăminte pentru câini găsesc soluția la acest conflict în gulere speciale cu LED-uri, brelocuri și semne. Și pentru a ajuta șoferii, li se oferă să pună semne cu LED-uri care să atragă atenția șoferului pe drum. Aceste semne nu prezintă daune pentru mediu, deoarece acestea sunt alimentate de panouri solare. Astfel de semne pot ajuta animalul să găsească un loc pentru a traversa drumul în siguranță..

Din moment ce am atins semnele rutiere, nu este un păcat să spunem puțin despre regulile rutiere.. De exemplu, în Groenlanda, există un articol special despre săniușul câinilor. În această țară, acest tip de transport are multe avantaje față de alte mijloace de transport. Deci șoferul mașinii trebuie să cedeze locul câinilor de sanie! Această lege este încă în vigoare. Singura modificare a acestei legi a fost făcută în 1896, când a fost interzisă conducerea unei sănii de câine în timp ce era beat..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Atenție: câinele este pe drum!