Cele mai populare rase de câini albi și pufoși

Câini albi pufoși

În acest articol voi lua în considerare condițiile și întreținerea raselor pufoase de câini albi. Voi enumera soiurile lor: câine lapis maltez, terrier alb din West Highland, Frise Bichon, samoyed, bolognez, kuvas maghiar, bolognez, Coton de Tulo, câine de munte pirineic. În articol voi lua în considerare cu ce alte animale se însoțește. Vă voi spune cum să vă îngrijiți în mod corespunzător.

Cea mai pufoasă rasă de câine alb

Bichon Frise

Le puteți cumpăra pentru 60.000 de ruble.

Aceștia sunt câini mici, cu păr gros și cret, alb. Vă recomand să le păstrați într-un apartament, întrucât a petrece noaptea pe stradă chiar și în sezonul de toamnă sau primăvară este periculos pentru sănătatea lor. Ei trebuie să acorde o atenție foarte mare..

Sunt foarte atașați de stăpânul lor. Mutarea într-un loc nou este percepută bine numai dacă Bichon Frise se mută cu proprietarul.

Pentru ca câinele să fie sănătos mult timp, sunt necesare plimbări zilnice..

Opțiunea ideală pentru un astfel de câine ar fi o familie cu un copil. Înțelegeți-vă ușor cu alte animale.

Bichon Frise
Bichon Frise

Malteză

Prețul pentru un cățeluș este de aproximativ 20 până la 25.000 de ruble.

Încă una puțin pufos câine. Trebuie păstrat doar într-un apartament. Dar unul dintre oameni trebuie să fie întotdeauna alături de ea. Nu-i place să fie singură.

Părul lor este foarte lung și uniform, se buclă doar pe picioare. Necesită îngrijire constantă. Lapdog-urile trebuie să fie scăldate des și pieptănate în fiecare zi..

Foarte loiali stăpânului lor. La cel mai mic pericol malteză gata să se arunce asupra sursei necazurilor. Ușor și simplu de antrenat. Sunt foarte prost în mâncare. Este de preferat să le hrăniți cu alimente.

Câinii din această rasă sunt foarte mobili. Sunt necesare plimbări constante.

Malteză
Malteză

Câine lapid italian

Prețul variază de la 30 la 50.000 de ruble pe catel.

Câine lapid italian numit altfel bolognez. Are o haină scurtă. Câinelui nu îi place o atenție sporită asupra sa. Nu este la fel de neînfricată ca un câine lapid maltez, dar foarte inteligentă..

De asemenea, sunt iubiți pentru mai puțină lână și necesitatea de a curăța casa în fiecare minut gratuit. Dar blana albă necesită o atenție deosebită din partea proprietarului, așa că va trebui să faceți baie foarte des. De asemenea, va trebui să vă ștergeți nasul și ochii cu o cârpă umedă..

Mesele ar trebui să conțină cel puțin jumătate din carne. Opțiunea ideală ar fi utilizarea feed premium.

Câine lapid italian
Câine lapid italian

Kuvasz maghiară

Prețul pentru un cățeluș este de 800 USD.

Este considerat cel mai bun paznic. Dar pentru ca animalul de companie să devină un bun prieten, este nevoie de ajutorul unui specialist. Nu este indicat să o antrenezi singură acasă..

Kuvasz este un câine excelent construit. Blana este groasă, pufoasă, ușor ondulată.

Kuvasz maghiară
Kuvasz maghiară

Terrier alb de est

Costul unui catel este de la 300 la 2000 de dolari.

A fost crescută pentru vânătoare, pentru a ajunge chiar în cea mai îngustă gaură. Este de dimensiuni mici, dar foarte mobil. Terrierii albi din East Highland necesită o atenție constantă asupra lor. Trebuie să te joci constant cu ei..

Întotdeauna gata să-și protejeze proprietarul. Au o voce clară. Ușor de învățat, dar necesită o atenție constantă.

Blana este foarte grosieră și dreaptă. Trebuie periat în fiecare zi. Scăldatul este recomandat numai atunci când este necesar.

Părul trebuie tăiat o dată la câteva luni..
Terrierul alb din estul muntelui
Terrierul alb din estul muntelui

Câine samoyed

Prețul pentru un cățeluș este de 30.000 de ruble.

Samoyedi - foarte frumos construit. Puii sunt foarte asemănători cu urșii polari mici. Ochii ușor înclinați fac aspectul foarte șmecher. Folosit pentru protecție și vânătoare.

Când alegeți un sex, o familie cu un copil adolescent, este mai bine să luați un băiat și cu un copil mic - o fată.

Câinele este foarte greu de dresat. Trebuie să aibă propriul său loc, pe care nu-l va părăsi inutil.

Greutatea unui câine adult este destul de mare. Va fi imposibil să o purtați prin apartament. Chiar și un cățeluș mic, de până la trei luni, cântărește aproximativ 20 kg. Este de dorit să trăiască în sectorul privat. Acest lucru se datorează faptului că cățelușul nu trebuie să urce singur pe scări..

În educarea unui samoyed, este foarte important să-l învățăm diferite comenzi. Dacă acest lucru nu se face la momentul potrivit, în curând câinele va prelua comanda asupra proprietarului. Deseori sunt predate unui adăpost, pentru că nu le găsesc o abordare..

În secolul al XX-lea, samoyedii albi au devenit la modă. Paltonul este gros. Ar trebui să fie scăldată nu mai mult de două ori pe an..

Câine samoyed
Câine samoyed

Câine de munte pirineic

Prețul pentru un cățeluș variază de la 500 la 2.000 de dolari.

Această specie iubește mult spațiu liber, deci nu sunt potrivite pentru viața urbană. Tot timpul câini de munte pirinei apreciați pentru loialitatea și capacitatea lor de a-și păzi stăpânul.

Se poate înțelege bine cu animalele de companie, chiar și cu pisicile. Dar numai cu cei cu care ai crescut, dar nu cu vecinii.

Instruirea va fi mai bună dacă este angajat un profesionist. Puii trebuie încărcați moderat până când oasele și ligamentele sunt pe deplin dezvoltate. Trebuie să mergi în permanență cu animalul tău de companie. Sunt înclinați să părăsească singuri acasă.

Vocea lor este foarte tare. Le place să latre și o pot face mult timp. Acesta este un alt motiv pentru care nu pot locui în apartamente sau în oraș..

Un alt avantaj la alegerea acestei rase este haina lor. Nu se rostogolește și, de asemenea, respinge apa și murdăria. Este dur, cel mai adesea de lungime medie. Câinele trebuie să fie periat în fiecare zi..

Câine de munte pirineic
Câine de munte pirineic

Coton de Tulear

Prețul mediu este de 900 USD.

Animalele de companie preferă să fie în centrul atenției. Vocea este puternică. Când întâlnește un nou oaspete, el încearcă mai întâi să adulmece, iar apoi începe să-și facă prieteni. Îi place să se joace cu copii mici.

Trebuie să hrănești câinele doar cu alimente care tocmai au fost pregătite. În caz contrar, animalul poate fi otrăvit..

Datorită dimensiunilor reduse, Coton de Tulear poate fi păstrat atât în ​​apartament, cât și în casă. Palton moale și gros. Câinele trebuie periat în fiecare zi..

Coton de Tulear
Coton de Tulear

Câinii albi pufosi sunt deosebit de populari. Prefer animalele de companie mici, dar nu se ceartă despre gusturi.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cele mai populare rase de câini albi și pufoși