Totul despre scutece pentru câini

Suntem obișnuiți cu faptul că scutecele sunt apanajul copiilor mici, cu toate acestea, scutecele pot fi necesare nu numai de către aceștia. Uneori și prietenii noștri cu patru picioare au nevoie de ajutor. În acest articol, vă vom spune ce fel de scutece sunt pentru câini și de ce animalele noastre de companie au nevoie de ele. Și, de asemenea, cum le puteți face singuri folosind materialele disponibile.

Cu toate acestea, proprietarii prietenilor cu patru picioare nu îi vor lăsa să mintă: cel mai adesea, tot felul de adaptări facilitează foarte mult viața proprietarilor, deoarece sunt creați pentru confortul ambelor părți. Vă vom spune în mod specific despre scutece. Pampers pentru câini (adulți și pui) sunt un lucru de neînlocuit în perioada postoperatorie. În astfel de situații, animalul de companie nu își poate controla întotdeauna urinarea, deci trebuie să preveniți în prealabil un posibil incident..

Pampers pentru câini băieți și fete se cumpără dacă animalul este deja la o vârstă respectabilă. Uneori le este foarte greu să aștepte până la următoarea plimbare, așa că surprize neplăcute îi așteaptă pe proprietari. Scutecele pentru câini vă pot ajuta să le evitați. În procesul de estrus, proprietarii achiziționează scutece pentru câini, care acționează ca un tampon.

Scutece pot fi necesare și în alte cazuri. De exemplu, atunci când plănuiți o călătorie lungă și doriți să vă luați cățelul cu voi. În avion, în tren sau în autobuz, scutecele pentru câini vor fi pur și simplu un accesoriu indispensabil.

Ce sunt?

Scutecele diferă între ele, în primul rând, ca dimensiune.

Până în prezent, producătorii s-au asigurat că câinii de toate „dimensiunile” sunt confortabili și, prin urmare, gama este foarte largă:

 • Mici - mici, sunt potrivite pentru cele mai mici animale de companie, cum ar fi Yorkshire Terrier și Chihuahuas;
 • Mediu - mediu, sunt achiziționate pentru animale puțin mai mult, includ pechinez, pudel pitic, Shih Tzu;
 • Mare - mare, ideal pentru Cocker Spaniels, Fox Terrier, etc;
 • Extralarge - foarte mare, indispensabil pentru rasele mari precum Basenji sau Schnauzers;
 • 2 Extralarge - cea mai mare, cea mai bună opțiune pentru mari Labradori, dalmați sau alte rase mari.

Atunci când cumpărați, ar trebui să țineți cont de faptul că animalele de companie cu patru picioare sunt departe de a fi mereu dornice să permită proprietarilor să pună scutece pe ele. În plus, vă puteți înșela cu dimensiunea. Pentru a evita risipa de bani, încercați să obțineți o pereche de scutece și să vedeți cum reacționează animalul dvs. de companie la acestea. Pampers pentru câini nu este o plăcere pentru toate animalele.

Pentru a facilita procesul de a pune un câine în scutece pentru câini, puteți folosi trucuri mici.

 1. Mai întâi, distrage-ți câinele vorbind și flirtând..
 2. În al doilea rând, amuză câinele cu un joc care îl va ajuta să nu se concentreze asupra procesului ciudat pe care proprietarul îl face cu el..
 3. În partea de sus a scutecului, puteți pune o salopetă. Acest lucru va face mai greu pentru câine să scape de scutec..

Scutecul îl facem noi înșine

Pentru cei mai economici și „la îndemână” proprietari de animale de companie, puteți oferi opțiunea de a face scutece pentru câini cu propriile mâini. Mai mult, acest proces nu este deloc complicat și toată lumea îl poate face..

Unelte și materiale

Setul de instrumente pentru fabricarea DIY este destul de slab, ceea ce indică simplitatea sarcinii. Deci, pentru a mulțumi animalul de companie cu un scutec de casă, avem nevoie de:

 • scutec;
 • capsator de papetărie:
 • ac:
 • fir.

Notă: animalele de rasă medie și mare trebuie să cumpere scutece concepute pentru bebelușii cu greutatea de 2-5 kilograme. Pentru câinii de talie mare, este necesar să achiziționați scutece pentru copii mai mari sau chiar pentru adulți..

Instrucțiuni pas cu pas

 1. Luăm un scutec pentru bebeluși.
 2. Tăiați benzile elastice laterale din ea.
 3. Tăiați Velcro de pe benzile elastice laterale. Vom avea nevoie de ele pentru ca scutecul să fie cât mai convenabil și potrivit pentru utilizare..
 4. Luăm un capsator și îl folosim pentru a fixa elementele lipicioase pe partea inferioară și superioară a scutecului.
 5. Ne asigurăm că toate colțurile ascuțite ale parantezelor sunt îndoite spre exterior. În caz contrar, pielea câinelui poate suferi.
 6. Obținem o pânză care, folosind Velcro existent, poate fi fixată pe animalul de companie în poziția dorită.

Așa puteți face ușor și ușor scutece cu propriile mâini..

Galerie foto

Solicitarea a returnat un rezultat gol.

Videoclip „Realizarea scutecelor cu propriile mâini”

Din acest videoclip puteți găsi sfaturi utile pentru a vă ajuta să faceți scutece acasă.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Totul despre scutece pentru câini