Totul despre o casă confortabilă pentru câini diy

Tipuri de case pentru câiniUn câine în oraș și în sat locuiește lângă o persoană. Ea a devenit mult timp nu numai o prietenă, asistentă și pază, ci și un membru al familiei. Prin urmare, pentru locuitorii cu patru picioare, proprietarii iubitori doresc cu grijă să-și creeze spațiul personal sub forma unei case..

Locuința și scopul ei

Puteți face o casă pentru un câine cu propriile mâini sau o puteți cumpăra gata făcută pe piață și în magazinele online. Animalul se va odihni în casă, acolo îți poți ascunde osul sau jucăria preferată. Dacă proprietarul intenționează să-și facă singură o casă pentru animalul său de companie folosind recomandări, modele sau modele, există multe de luat în considerare.

 • Material netoxic;
 • confort maxim;
 • comoditate pentru câine;
 • posibilitatea de aerisire.

Stand sau casă

Cum să faci o casă pentru un câineÎntr-o curte de țară, o casă pentru un câine - acesta este un stand obișnuit. Cel mai adesea este realizat din lemn sau cărămidă folosind fier sau ardezie. Casele pentru câinii de interior sunt realizate pe bază de țesătură. Dacă apartamentele și căsuțele sunt mari, atunci casa câinelui va avea multe facilități. În acest caz, este mai bine ca un prieten de familie sărac să ia o cameră separată și să o echipeze în conformitate cu cele mai recente cerințe de modă..

În toate celelalte cazuri, la fața locului pentru casă va trebui să economisiți pe metri pătrați. Vă puteți limita la căldura obișnuită și o canapea moale. Rasele pitice adoră spațiul protejat, așa că trebuie să facă o casă cu acoperiș și pereți. Fiabilitatea și comoditatea sunt două componente ale unei case pentru câini.

Cerințe privind locuința câinilor

Există câteva cerințe simple, dar esențiale, pentru o casă de bricolaj:

 • respectarea dimensiunii și rasei câinelui (merită să vă imaginați într-o cameră înghesuită și înfundată pentru a vă imagina cum se va simți animalul de companie dacă proprietarii nu ar lua în considerare particularitățile rasei sale);
 • observați cu atenție animalul de companie și studiați în ce ipostaze îi place să doarmă (forma și dimensiunea danei depind de aceasta);
 • șanțul câinelui joacă un rol important (un animal cu părul scurt va fi confortabil într-o casă închisă, dar cu părul gros va fi prea cald. Acoperișul va trebui să fie detașabil).

Materiale

Casele de câini DIYMateriale pentru casele de câini există multe pe piața modernă acum. Placajul este potrivit, plasticul și PAL sunt utile. Aceste materiale vor fi utile pentru cadru. Pentru ca animalul să rămână în camera construită, tot ceea ce este în interior trebuie învelit cu o cârpă moale cu tampoane din cauciuc spumos. Case bune cu huse furnizate, care se spală ușor pe măsură ce se murdăresc. Țesătura este aleasă pentru coaserea lenjeriei sau a bumbacului. Pentru a evita curenții de aer, casa este instalată pe un suport sau realizată cu picioare. Salteaua pe care va dormi animalul este umplută cu cauciuc spumos sau coji de hrișcă. Ultimul material de umplutură a ignorat complet puricii de câine.

Căldură în casă de la un proprietar grijuliu

Există multe opțiuni pentru a face o casă pentru câini care nu sunt scumpe. Casa animalului de companie trebuie făcută împreună cu copiii. Aceasta este o activitate distractivă și plină de satisfacții. Undeva, în coșuri și în poduri, poți găsi o valiză veche a bunicii inutile. Acesta va servi ca o pregătire perfectă pentru o casă de câini..

Mai întâi trebuie să stabilizați valiza. În acest caz, va trebui să atașați picioarele la acesta. Datorită acestui fapt, casa se va ridica deasupra podelei..

Rămâne să coaseți o saltea de pernă fabricat din poliester de căptușeală cu o țesătură de finisare brută - iar locuința pentru prietenul cu coadă este gata.

O casă pentru pui se face ținând cont de creșterea lor ulterioară. Materialul cadrului este selectat pentru a fi durabil, astfel încât copiii să nu-l poată rupe, afectându-se astfel pe sine și câinele.

O casă de corturi poate fi convenabilă pentru un câine de orice rasă și vârstă. Materialele trebuie luate suficient de puternic, măsurați animalul de companie, faceți un model cu o margine pentru cusături de un centimetru. Va trebui să izolați patul cu cauciuc spumant, blană artificială sau cu iarnă sintetică, fiecare dintre acestea trebuie acoperit cu o husă.

O casă pentru un animal de companie vă va permite să vă retrageți de la oaspeții primiți și de curiozitatea lor enervantă. Rase de câini mici le place să se ascundă, au nevoie de o casă, dar câinilor mari nu le place să-și ascundă mărimea de străini. Are nevoie de o vedere completă a zonei înconjurătoare.

Pentru cei care sunt pasionați de obiecte de artizanat și coase perfect diverse produse, le putem recomanda ei înșiși să facă case pentru câini care sunt populari pe internet sub formă de papuci mari și moi. Acest design arată original și va fi foarte confortabil pentru un prieten de familie.

Pentru câinii mici, proprietarul va putea face o casă ușoară din carton. Puteți da spațiu imaginației voastre, decorați după cum doriți, vopsiți pentru a se potrivi cu interiorul camerei sau al holului, unde va fi situat teritoriul câinelui.

Pentru păstrarea unui câine pe stradă

Ce să faci o casă pentru un câineCând ține câinii în aer liber, fac locuințe care nu se tem de ploaie, căldură și frig.. Cabinele sunt preferate din lemn sau ardezie. Pentru ca câinele să fie confortabil, casa lui trebuie să fie puternică și de încredere, pregătită pentru orice dezastru natural. Proprietarul poate cumpăra un astfel de stand gata făcut sau îl poate face singur.

Construcția din lemn a standului va fi puternică, protejată de soarele arzător și îngheț. Într-o casă din plastic, la căldura verii, câinele va experimenta căldură intensă, deoarece plasticul tinde să se încălzească și să se răcească destul de repede. Dar o casă de plastic pentru un câine își va adăposti stăpânul sau amanta de ploaie, zăpadă și grindină..

Este recomandat ca o rasă mare de câini să locuiască într-o volieră cu o cabină solidă. O plasă metalică este aleasă ca gard pentru întreg teritoriul în care urmează să fie ținut câinele. Poarta ar trebui să fie puternică, astfel încât câinele să nu poată ieși singur din incintă. Este plasată într-un spațiu atât de îngrădit pentru siguranța persoanelor din jurul ei care îi sunt necunoscute care au venit să-l viziteze pe proprietarul casei..

Câini de rase decorative mici păstrată într-un apartament, dar a-i permite să stea pe scaune și canapele destinate uzului uman nu este igienic. Acest lucru nu este recomandat, în ciuda îngrijirii bune a animalului de companie. Anunțați câinele locul său specific. Va găsi calmul și confortul pentru care se străduiește, ocupând scaunul proprietarului, în casa ei confortabilă, într-o canapea confortabilă făcută de mâinile ei.

Pardoseala din casă va crea confort pentru prietenul shaggy dacă este realizat din materiale care nu numai că se vor repeta, dar vor aminti și contururile locuitorului său. Aceste proprietăți au spumă, spumă și spumă poliuretanică. Trebuie amintit că puiul și câinele tânăr sunt foarte pasionați să mestece tot ce intră în câmpul lor vizual. Este necesar să așezați orice așternut într-un înveliș din țesătură, acest lucru va proteja animalul de companie de posibilitatea de a roade spuma și de a înfunda stomacul.

Pentru a-l face convenabil nu numai pentru câine, dar proprietarul său trebuie să ia în considerare și câteva sfaturi:

 • găsiți un loc retras pentru casă;
 • evita curenții de aer;
 • nu creați obstacole înainte de a intra în locuința animalului;
 • în cazul în care proprietarul va face o casă pentru un câine cu propriile mâini, ar trebui să vă aprovizionați în prealabil cu toate materialele necesare.

Respectând aceste recomandări simple, respectând schema atunci când face o casă, proprietarul va crea condiții de trai confortabile pentru animalul său de companie.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Totul despre o casă confortabilă pentru câini diy