Descrierea rasei biewer yorkshire terrier: caracteristicile yorkie

Rasa de câine Biewer Yorkshire TerrierCopii mici și adorabili Biewer Yorkies au fost crescuți relativ recent. Dar rasa a câștigat un număr mare de admiratori. Astăzi există un număr imens de canise în țara noastră de unde puteți cumpăra un cățeluș ereditar. Beaver York aparține unei rase ornamentale și necesită atenție și îngrijire constantă. Se înțelege bine cu copiii. Nu există un câine de familie mai bun!

Descrierea rasei Biewer Yorkshire Terrier: aspect, caracter și îngrijire

Rasa de câini Biewer s-a născut acum aproximativ treizeci de ani. Rasa a fost introdusă pentru prima dată în Germania. Terrierii din Yorkshire au devenit părinții acestor firimituri. Dar nici nu ar trebui să le confundați cu ele. La urma urmei, dimensiunea animalului și caracteristicile sale externe sunt ceva diferit.

Caracteristici externe

Biewer Yorkshire Terrier este mic și armonios pliat câine. Înălțimea ei nu depășește douăzeci și șapte de centimetri. În standard, greutatea nu poate fi mai mare de trei kilograme și jumătate.

Rasa are un strat lung, drept și frumos. Are o mantie elegantă, care se află pe părțile laterale ale corpului unui câine mic. De la cap până la baza cozii de cal, mantaua cade în mijloc și necesită o întreținere strânsă. Părul de pe corpul câinelui ajunge la pământ. Blana nu este pufoasă, ci groasă. Mătăsos textura, uneori chiar sclipeste. Coada bebelușului este acoperită cu păr gros. Coada câinelui nu este andocată.

Beaver York are o culoare neobișnuită. Sunt permise diverse pete. În standard, acestea pot fi pete albe, negre și aurii pe cap. Corpul câinelui poate fi alb, albastru sau negru. Picioarele, pieptul și burta sunt de culoare exclusiv albă.

Care este diferența dintre Biewer Yorke și Yorkshire Terrier?

 1. Yorkshire Terrier a luat naștere în urmă cu peste o sută de ani, iar Biewer chiar recent.
 2. Rasa Yorkshire TerrierLocul nașterii joacă, de asemenea, un rol special. Dacă Yorkies s-au născut în Marea Britanie, atunci Biewers sunt proprietatea Germaniei..
 3. Culoarea câinelui, spre deosebire de progenitor, este albă. În timp ce progenitorul poate fi de oțel. Castorii se nasc excepțional de ușori, cu pete acceptabile pe corp și cap..
 4. Părul animalelor este rezistent la murdărie.
 5. Sanatate buna.
 6. Personaj pretențios și capricios.
 7. Nerecunoscut în clubul de canis mondial.
 8. Prognosticul problematic al fertilității. Chiar dacă ambii părinți sunt Castori, este destul de dificil să produci cățeluși armonioși. De regulă, compușii cei mai de succes sunt albul și ciocolata.

Personaj Beaver York

Beaver York este neliniştit și un câine activ. Este afectuoasă și plină de viață. Spre deosebire de multe alte specii decorative, are un caracter echilibrat și puternic. Este inteligentă și încrezătoare. Dar în multe privințe indicative, calitățile spectacolului pot depinde de creșterea câinelui..

Castorul este un terrier și, ca un capăt antic, au tenacitate și încăpățânare. Prin urmare, proprietarul viitorului câine trebuie să aibă răbdare și curaj. Nu ar trebui să cedați la aspectul emoționant al cățelușului, deoarece în viitor puteți crește un câine incontrolabil și agresiv.

Beaver este un cățel de-a lungul vieții. Are un caracter deschis și poate păstra spontaneitatea copilului. Ele pot fi discrete și pot înțelege rapid ce poate și ce nu. Un câine din această rasă este adaptat numai pentru uz interior. conţinut.

 1. Activ, iubește să joace și să alerge. Găsește un limbaj comun cu copiii.
 2. Îi place să stea la soare și să înoate în piscină.
 3. Capricios cu moderație, dar cu o educație adecvată, această trăsătură de caracter poate fi depășită.
 4. Sly ca o vulpe. Obține întotdeauna ceea ce vrea. De multe ori folosește aspectul său drăguț ca armă principală.

Îngrijirea castorului York

Ca orice alt câine cu păr lung, castorul necesită o atenție deosebită. Principala grijă este menținerea luxului lână rase.

 • Pieptănând corectLana trebuie pieptănată constant. Dacă animalul dvs. de companie nu participă la expoziții, este recomandat din punct de vedere practic să îl tăiați ca un cățeluș.
 • După scăldat, are nevoie de uscare. Se recomandă uscarea lânii sub aer cald, de exemplu, cu un uscător de păr. Se recomandă perierea câinelui cu o perie specială în timpul uscării..
 • Necesită curățarea regulată a urechilor cu tampoane de bumbac.
 • Tunderea în jurul urechilor, între tampoane și în jurul picioarelor.
 • Monitorizarea constantă a dinților. Castorii la vârsta de opt luni au o modificare a dinților din lapte. Până la 7 luni, caninii ar trebui să cadă, dacă acest lucru nu s-a întâmplat, este necesar un consult veterinar. O dată la șase luni, un câine din această rasă are nevoie de îndepărtarea tartrului.
 • Mersul trebuie făcut de două ori pe zi. Deoarece câinele este activ, cel mai bine este să-l plimbi cu lesa..

Sănătatea Biewer Yorkshire Terrier

Beaver York este centenar. Spre deosebire de alte rase decorative, este capabil să trăiască până la cincisprezece ani. Dar pentru ca acest lucru să se întâmple, câinele are nevoie de îngrijire constantă și întreținere adecvată. La fel ca multe alte rase decorative, castorii au tendința boli. Să luăm în considerare principalele.

 1. Patologie vasculară congenitală. Apare la o vârstă fragedă. Ca urmare a acestei boli, câinele poate înceta să crească. Semnele bolii includ vărsături și convulsii, fără niciun motiv. Pentru a vindeca boala, este posibil doar cu o intervenție chirurgicală.
 2. Pancreatită Distrugerea țesutului pancreasului la un animal poate avea loc numai dacă nu sunt respectate regulile nutriționale. Un câine supraponderal și o dietă bogată în calorii pot duce la dezvoltarea unui curs acut al acestei boli..
 3. Moartea femurului sau boala Legg-Perthes. Se manifestă prin șchiopătare și atrofie musculară. Poate fi vindecat numai prin intervenție chirurgicală.

Alte boli pot apărea numai la nivel genetic. Prin urmare, înainte de a achiziționa un câine din această rasă, se recomandă studierea întregii linii de rasă.

Cum să alegi cățelul potrivit?

Fiecare dintre noi ar dori să aibă un cățeluș sănătos și de rasă. Dar cum o faci corect? Există multe reclame pentru vânzarea de Beaver Yorks pe Internet. Bineînțeles, forma ideală este să cumperi un cățeluș în canisa. Dar dacă acest lucru nu s-a întâmplat, atunci merită să-l folosim pe al nostru recomandări.

 1. Documente pentru câiniExaminați documentele pentru câine.
 2. Examinați părinții și asigurați-vă că arată câini sănătoși.
 3. Fii atent la pui. Primul lucru care trebuie privit este dinții. Cățelușul ar trebui să aibă toți șase pe șase incisivi. Dacă sunt absenți, aceasta indică o patologie de dezvoltare și vă recomandăm să luați un astfel de cățeluș.
 4. Culoarea stratului trebuie standardizată. Este permisă prezența petelor roșii.
 5. Silueta câinelui are o mare importanță. Pentru a face acest lucru, expuneți cățelul și inspectați-l pe spate. Ar trebui să fie larg, drept și uniform.
 6. Examinează cățelul în mișcare, el trebuie să fie activ și vesel.

Ridicarea unui castor York

Educaţie Beaver York are nevoie de o atenție specială. Acest proces este împărțit în mod convențional în trei părți..

În primul rând, înțărcarea cățelușului de la mamă. Cățelușul ar trebui să știe că persoana care îl ia departe de mama sa are aceleași drepturi și responsabilități ca și ea. În această perioadă, trebuie să-l înveți să-și gestioneze singur viața. Adică mănâncă, bea. Trebuie să-ți iei suficient timp pentru a-l învăța cum să atace, să te apere și să joace. Și, de asemenea, merită să-l scape de încăpățânare..

Rasa castor York cu puiImportant: nu cumpărați un cățeluș care a crescut fără mamă. Vă va fi dificil să lucrați cu un astfel de cățeluș. Pedepsește-l pentru fiecare infracțiune. Animalul ar trebui să știe că nimic nu se întâmplă degeaba în această viață..

În al doilea rând, introducerea cățelușului într-o casă nouă. Se recomandă aducerea cățelușului acasă după vârsta de opt săptămâni. În acest moment, el va fi capabil să învețe regulile existenței cu o persoană. Copilului trebuie să i se arate locul unde va dormi. Dacă bebelușul începe să scâncească noaptea, ar trebui să i se explice că acest lucru nu se poate face. După câteva zile, va putea ieși la plimbare cu tine..

În al treilea rând, învață-l pe catelul tău să meargă cu lesa. Ar trebui să știe să nu ridice nimic de la sol nu se poate. El trebuie să clarifice comenzile de bază: „Pentru mine” și „Fu”.

Mâncare Beaver York

Biewer Yorkshire Terrier aparține unei rase ornamentale de câini, adică una care a fost crescută artificial prin selecție. La fel ca toți ceilalți câini de interior, ea trebuie să aibă dietetic alimente.

 • Produse din carne. Carnea de vită, vițelul și puiul sunt permise numai sub formă fiartă!
 • Puteți avea cereale pentru orice, în afară de fulgi de ovăz. Terciul trebuie fiert complet, la o masă asemănătoare mucusului.
 • Legumele pot fi orice, cu excepția cartofilor. Legumele trebuie servite doar fierte. Trebuie să fii atent la roșii.
 • Ce să hrănească castorulUn câine are nevoie de fructe de mare. Ar trebui învățat la peștele fiert cu conținut scăzut de grăsime încă de la naștere.
 • Mâncare uscată echilibrată. Alegerea alimentelor este cel mai bine lăsată unui medic veterinar care va selecta cele mai bune alimente uscate îmbogățite cu vitamine și minerale.

Beaver York este predispus la reacții alergice. Prin urmare, atunci când introduceți un produs, se recomandă monitorizarea atentă a reacției câinelui. Dacă câinele dezvoltă erupții cutanate și mătreață, produsul trebuie anulat urgent..

Dacă aveți nevoie de un câine de interior mic care să vă încânte când veniți de la serviciu - acesta este, fără îndoială, Biewer Yorkie. Nu este recomandat să achiziționați această rasă pentru acele persoane care dispar în mod constant la locul de muncă. Yorkiștii cer atenție, sunt gata să se joace cu tine zile în șir și să se întindă pe canapea!

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Descrierea rasei biewer yorkshire terrier: caracteristicile yorkie