Unde îți poți antrena câinele

Câinii au nevoie de stres fizic și mental constant. Învățarea comenzilor de bază este necesară pentru a vă menține câinele în siguranță, dar ce ar trebui să faceți atunci când sunt stăpâniți? Proprietarii câinilor activi sunt chinuiți de aceeași întrebare. Cum, unde și ce să facem cu câinele, vom afla mai jos.

Făcând acasă

Vei fi surprins de câte abilități importante îți poți învăța câinele acasă. Când un cățeluș se mută într-o casă nouă, acesta poate fi antrenat încă din prima zi.

În primul rând, cățelușul trebuie să fie obișnuit cu porecla. Acasă cu un câine, puteți studia:

  • Comenzi: „Așezați”, „Așezați-vă”, „Culcați-vă”, „Ridicați-vă”.
  • Comenzi suplimentare: „Dă laba”, „Arată-ți dinții”.
  • Comenzi gospodărești: „Mănâncă”, „Toaletă”.

Important! Acasă trebuie să începeți să elaborați comenzile „Pentru mine” și „Fu”.

Cu un adult, puteți învăța trucuri care nu necesită scoici:

  • Tumbă.
  • Arc.
  • Iepuraș.
  • Şarpe.

Exersând acasă, îți poți antrena cățelul să răspundă la stimuli, precum scârțâitul unei jucării. Această abilitate va facilita foarte mult activitățile în aer liber cu câinele dvs..

Mergem la plimbare

După primirea vaccinării de bază, cățelul este antrenat să meargă. Scopul principal al mersului pe jos este de a vă antrena câinele la toaletă afară. Cu toate acestea, dacă animalul dvs. de companie nu este mare, merită să îl antrenați în cutia de gunoi în același timp..

Este interesant! Studii veterinare recente au arătat că câinii care nu pot tolera mersul pe jos sunt semnificativ mai puțin susceptibili de a suferi de boli de rinichi la vârsta adultă..

La o plimbare cu câinele, puteți face:

  • Prin practicarea unui set de comenzi obligatorii: „Pentru mine”, „Plimbare”, „Fu”, „Stai”, „Culcă-te”, „Stai”, „Aproape”.
  • Exersarea comenzilor suplimentare: „Aport” și „Give”, „Voice” și „Quiet”, „Crawl”, „Seek”.

În plus față de antrenament, în procesul de mers pe jos, câinele trebuie să fie înțărcat de la ridicarea mâncării de la sol și învățat la stimuli înspăimântători (zgomot, pop, străini). Mai important, odată ce începeți să mergeți, vă puteți socializa activ câinele..

Socializarea este mai importantă în viața unui câine, această parte a educației este mai importantă decât antrenamentul. Câinele social știe să trăiască în lume fără conflict cu ea. Pur și simplu, animalul de companie știe să se comporte cu alte animale, oameni și în circumstanțe neașteptate..

Pentru a socializa un câine, trebuie să comunicați cu acesta și să mergeți activ. Animalul de companie trebuie să-ți observe comportamentul, să învețe să „citească” emoțiile și să răspundă sincron la ceea ce se întâmplă în jur. Când merge cu alți câini, animalul dvs. de companie va învăța să respecte bătrânii, să construiască relații, să se retragă și să se apere..

Facem pe site

Dacă există o zonă plană (pajiște) nu departe de casă, atunci nu trebuie să vă opriți la cursul de formare de bază. Alăturându-vă cu iubitorii de câini, puteți face echipament pentru exerciții. O alternativă excelentă, dar plătită - scoici pliabile.

Cu cochilii, vă puteți antrena câinele în agilitate. Dacă vedeți o „scânteie” la animalul dvs. de companie și o dorință de a practica, vă puteți gândi la pregătirea profesională. Dezavantajul claselor este că costă bani și nu este un fapt faptul că vor fi ținute lângă casă. În plus, într-o zonă de antrenament bine echipată.

Săli de sport pentru câini

Pe baza centrelor canine, în aproape toate orașele mari, există săli pentru creșterea câinilor sportivi. De obicei sălile sunt echipate cu echipamente standard, unde câinele poate fi instruit în toate comenzile suplimentare posibile.. Plusul este că puteți lucra confortabil cu animalul dvs. de companie în orice moment al anului și există întotdeauna un manipulator de câini lângă dvs..

În plus față de sălile „standard”, se deschid orașele mari sala și centre de agilitate. Prețurile pentru cursurile din astfel de centre sunt ridicate, dar cu lipsa de timp pentru mersul deplin, alternativa merită. Salile de sport au benzile de alergat, unele accesorii pentru agilitate și antrenori pentru a vă ajuta să vă antrenați câinele în mod corespunzător.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Unde îți poți antrena câinele