Abordarea obezității la animalele de companie

Veterinarii britanici sunt îngrijorați de creșterea obezității la animalele de companie din țară. 5,5 milioane de câini și pisici sunt supraponderali. Pentru a ajuta animalele mici nefericite să slăbească, Dispensarul Veterinar al Poporului (PDSA) a creat Clubul Pet Fit în urmă cu zece ani. Aflați mai multe despre modul în care Marea Britanie combate obezitatea la animalele de companie.

„Mâncarea rapidă cu grăsimi și zahăr este dăunătoare pentru cifra mustății”, spune medicul veterinar de laborator Vicky Larham-Jones..

PDSA organizează un concurs de slăbire a animalelor de companie. Doisprezece câini și pisici vor juca sport timp de șase luni sub îndrumarea Pet Fit Club. Programul special include o dietă strictă. Printre participanți se află pisicuța Lucy. E prea grasă. Anterior, gazda a crezut că animalul de companie este însărcinată. Starea fiecărui animal va fi monitorizată de un medic veterinar.

Pe cine a ajutat deja Pet Fit Club

Personalul centrului a salvat multe fiare cu coadă de excesul de greutate. Iată poveștile lor.

Boike

Combaterea obezității la pisici în Anglia

Adorabila pisică a fost luată de la proprietar. În centru, a pierdut 6,8% din greutate și cântărește aproximativ 6 kg.

Jack

Combaterea obezității câinilor în Anglia

Jack a cântărit inițial 20 kg. După șase luni de cursuri, a aruncat șase kilograme. Talia se reduce cu 20 cm.

Bobby

Combaterea obezității câinilor în Anglia

Anterior, Bobby iubea picnicurile și deseori fura alimente de la vecinii săi. Lăcomia bărbatului cu patru picioare a dus la obezitate.

Greutatea sa era de 63 kg. Dar acest lucru, din fericire, este în trecut. Prin gimnastica obișnuită, a slăbit 10 kg

Kayla

Combaterea obezității câinilor în Anglia 3

Mastiful lui Kayla cântărea 61 kg. Proprietarul, Agness Higgins, a tratat-o ​​cu pizza. Cu toate acestea, femeia și-a dat seama că și-a hrănit animalul de companie. Doamna s-a întors către Clubul Pet Fit. Acolo Kayla a slăbit 17 kilograme.

Margaretă

Combaterea obezității câinilor cu Marea Britanie

Dacey buldogul este un tip leneș. Prin urmare, medicii veterinari au încurajat-o cu delicii. Eforturile nu au fost în zadar. Frumusețea a aruncat 8 kilograme și a primit titlul „Mai subțire a anului”.

Fasole

Combaterea obezității cu câinele Bob

Bob a fost ridicat în România. Locuia acolo pe stradă. În Anglia, beagle-ul a fost hrănit mai întâi cu mâncare rapidă. Câinele a obținut 40 kg și nu a putut nici măcar să dea din coadă. Noul proprietar Kat și-a înscris animalul de companie într-un centru de slăbit. Acum este într-o formă bună..

Gemma

Combaterea obezității cu exemplul câinelui Jem

Jem s-a îngrășat acum patru ani, în timp ce proprietarul ei, Kara, îngrijea copiii. Animalul iubea carnea prăjită. Rudele au început să-i sugereze tinerei mame că câinele era gras. Apoi Kara s-a dus la veterinar. Femeia a fost surprinsă neplăcut de greutatea animalului de companie. După antrenament, Gemma a slăbit și cântărește aproximativ 10 kg.

Chihlimbar

Combaterea obezității la pisici în Marea Britanie

Cutie Umber era supraponderală cu 62%. Aruncând-o, pisica a devenit campioana clubului.

Animalele emaciate se bucură din nou de viață. Fugi, sari, joacă, mergi.

Mai aveți întrebări? Le puteți adresa medicului veterinar intern al site-ului nostru în căsuța de comentarii de mai jos, care le va răspunde cât mai curând posibil..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Abordarea obezității la animalele de companie