Gelabon plus pentru câini

Gelabon Plus este un complex de vitamine și minerale care este utilizat pentru câini pentru a asigura dezvoltarea corectă a scheletului osos. Produsul este produs sub numele de marcă Polidex de la un cunoscut producător din Marea Britanie.

 • În cutii de 150 și 500 de bucăți, fiecare tabletă este concepută pentru 5 kg. Utilizat pentru cățeluși, precum și pentru animalele de companie adulte de rase mici și mijlocii.
 • În cutii de câte 300, fiecare tabletă este concepută pentru 10 kg. Potrivit pentru puii de rasă mare și câinii adulți mijlocii până la mari.

Principala diferență constă în conținutul de vitamine, macro și microelemente. În exterior, comprimatele albe sunt inodore și insipide, astfel încât animalele le mănâncă fără probleme sau constrângeri. Nu există cerințe speciale pentru depozitarea complexului de vitamine. Este suficient să găsiți un loc uscat, departe de lumina directă a soarelui, la care copiii și animalele să nu aibă acces. Temperatura aerului nu trebuie să depășească 25˚C.

Nu utilizați vitamine pentru câini dacă data expirării a trecut. Puteți vedea data de producție și datele de expirare pe ambalaj. Urmați instrucțiunile atunci când utilizați Gelabon Plus pentru câini.

Gelabon plus pentru câini

Structura

Principalele componente ale complexului vitaminic și mineral sunt:

 • hidrolizat de colagen - o proteină care asigură elasticitatea și rezistența cartilajului și a țesutului conjunctiv, a vaselor de sânge;
 • metilsulfanilmetan (MSM) - sulf într-o formă specială biodisponibilă, care este implicat în sinteza colagenului și a țesutului conjunctiv, precum și a substanțelor prezente în lână, gheare, piele.

Complexul conține vitamine și minerale necesare pentru corpul animalului:

 • vitamina A face pielea mai elastică și este, de asemenea, necesară pentru vedere;
 • acidul ascorbic (vitamina C) favorizează absorbția colagenului, încetinește procesele de îmbătrânire, stimulează sistemul imunitar;
 • vitamina D este necesară pentru funcționarea normală a sistemului nervos și digestiv, favorizează absorbția calciului;
 • vitamina E oferă celulelor o protecție suplimentară împotriva factorilor negativi, încetinește procesul de îmbătrânire;
 • calciul acționează ca „material de construcție” pentru oase, le mărește densitatea și rezistența;
 • manganul participă la procesele metabolice;
 • fosforul asigură dezvoltarea și sănătatea corectă a dinților, este necesar și pentru gingii;
 • magneziul stimulează activitatea inimii și a creierului.

Gelabon plus pentru câini

Cât și de unde să cumpăr?

Cei care doresc să cumpere Gelabon pentru câini din Sankt Petersburg pot merge la cea mai apropiată farmacie sau magazin pentru animale de companie. De asemenea, puteți comanda complexul pe internet pe un site web care vinde medicamente veterinare și bunuri pentru animale..

Prețul Gelabon depinde de ambalaj:

 • 150 comprimate - 450-500 ruble;
 • 300 de tablete - 900-950 ruble;
 • 500 de tablete - 850-900 ruble.

Ce proprietăți are?

Datorită compoziției sale complexe, agentul are următorul efect asupra corpului:

 • întărește oasele, contribuie la dezvoltarea corectă a scheletului osos;
 • previne sau elimină măturarea membrelor anterioare;
 • promovează refacerea articulațiilor, capsulelor articulare, cartilajului și țesutului conjunctiv;
 • accelerează procesul de reabilitare după diverse leziuni (fracturi, luxații, vergeturi);
 • previne apariția demineralizării și fragilității osoase.

Vitaminele și mineralele conținute în complex îmbunătățesc starea pielii și a stratului și au un efect pozitiv asupra funcționării sistemului digestiv, cardiac, nervos și a altor sisteme. De asemenea, previn dezvoltarea deficitului de vitamine, al cărui risc crește odată cu alimentația necorespunzătoare sau dezechilibrată.

Când se aplică?

Deoarece complexul include colagen și calciu, precum și alte minerale, previne și elimină slăbirea și porozitatea oaselor. Datorită acestui fapt, utilizarea Gelabon contribuie la formarea corectă a membrelor anterioare, a urechilor și a mușcăturii. Este utilizat pentru profilaxie și în scopuri terapeutice în astfel de cazuri:

 • cu displazie a articulațiilor, în special a șoldului;
 • cu patologii ale cartilajului și articulațiilor;
 • cu modificări degenerative legate de vârstă;
 • cu fracturi, luxații, entorse și alte leziuni;
 • cu demineralizarea oaselor;
 • cu un corset muscular slab.

Este recomandat în special să luați un complex de vitamine și minerale:

 • pui în timpul formării scheletului osos (până la 36 de luni);
 • femele însărcinate și care alăptează;
 • animale vechi pentru a preveni modificările legate de vârstă;
 • câinii în perioadele de exerciții intense, sport.

Câine cu paternă slabă

Dacă femelele iau un aditiv furajer în perioada de gestație și creștere a descendenților, acest lucru asigură formarea corectă a scheletului osos datorită faptului că organismul primește cantitatea necesară de vitamine și minerale. Cu diverse leziuni, remediul ajută corpul să se refacă mai repede.

Notă! Gelabon Plus este un aditiv pentru hrana animalelor, nu un medicament. Pentru boli grave ale aparatului locomotor, este utilizat împreună cu medicamente pentru a obține rezultate eficiente ale tratamentului.

Instructiuni de folosire

Conform instrucțiunilor, Gelabon Polydex se administrează câinilor o dată pe zi. Numărul de tablete se calculează pe baza tipului de produs și a greutății animalului. Producătorul produce tablete concepute pentru greutatea de 5 și 10 kg.

Dacă produsul este combinat cu alte complexe de vitamine, doza este redusă.

Comprimatele sunt amestecate în hrana animalului de companie ca întreg sau sfărâmate. Unele animale mănâncă produsul direct din mână. Durata cursului este de la 1 la 3 luni, în funcție de scopurile de utilizare (prevenire sau tratament), starea de sănătate a animalului și alți factori. Pe parcursul anului, cursul se repetă de până la 3 ori.

Gelabon plus pentru câini

Luarea Gelabon plus este recomandată câinilor de diferite rase și vârste, deoarece formarea fibrelor de colagen în țesutul conjunctiv are loc zilnic.

Contraindicații și efecte secundare

Gelabon plus nu are contraindicații. Este permis pentru puii și animalele în vârstă, femeile însărcinate și care alăptează. Merită să refuzați utilizarea numai dacă există o intoleranță individuală la componente, dar este foarte rar.

Complexul vitaminic este bine tolerat de animale de companie și nu provoacă efecte secundare. Cu utilizarea prelungită, merită să monitorizați conținutul de calciu din corpul animalului pentru a preveni depășirea nivelului permis..

Beneficii

Toate produsele mărcii comerciale Polidex, inclusiv Gelabon plus, sunt certificate și au trecut controlul calității. Alte beneficii ale complexului vitamin-mineral includ următoarele:

 • nu provoacă reacții alergice;
 • bine tolerat de animale de companie;
 • poate fi combinat cu orice furaj și preparate;
 • nu conține parfumuri și coloranți;
 • compatibil cu alte vitamine de la Polydex;
 • poate fi utilizat pentru câini de diferite vârste și rase.

Vitamine Polydex

Conținutul de minerale și vitamine este echilibrat. Chiar dacă doza recomandată este depășită, agentul nu provoacă efecte secundare și nu este capabil să dăuneze corpului animalului.

Recenzii proprietarului

Vita, proprietarul câinelui ciobanesc:

„Câinii de rasă mare sunt predispuși la displazia piciorului din spate. Nici această boală nu ne-a ocolit, deși s-a manifestat la vârsta adultă (câinele avea 5 ani). Medicul a spus că câinele cioban are nevoie de sprijin constant cu mijloace speciale și a prescris Gelabon. Rezultatul a devenit vizibil după 2 săptămâni. Câinele a devenit mai activ, și-a permis să fie mângâiat și a examinat articulațiile. Am doar impresii pozitive din utilizarea complexului ".

Victor, proprietarul pugului:

„Când câinele a primit clicuri în timp ce se mișca, am fost la veterinar. A prescris Gelabon Polydex timp de șase luni. Am cumpărat un pachet mare de 500 de tablete. Două luni mai târziu, nu a existat nicio îmbunătățire, așa că au încetat să mai ia medicamentul și au mers la un alt spital, unde au efectuat un examen cuprinzător ".

Marina, amanta Rottweiler-ului:

„Pentru prima dată, problemele cu labele din față la câinele nostru au apărut când era un cățeluș. După cursul acestui complex, ea a devenit mult mai bună și, până la vârsta de 3 ani, displazia nu și-a amintit de ea însăși. Când câinele avea 8 ani, problemele articulare au început să se deranjeze mai des, dar suntem încă salvați de Gelabon. De îndată ce luăm o pauză, câinele se înrăutățește din nou. ".

Recenzii ale medicilor veterinari

Valentina Mihailovna, medic veterinar cu 15 ani de experiență:

„Gelabonul este un instrument bun pentru menținerea articulațiilor animalului și asigurarea formării corecte a scheletului. Consider un preț avantajos în comparație cu alți analogi străini. Conține de două ori mai puțin hidrosilat de colagen decât Gelakan, așa că, în practica mea, îl prefer pe acesta din urmă ".

Gennady, medic veterinar cu 8 ani de experiență:

„Complex echilibrat corect de vitamine bune. De obicei, recomand să îl luați pentru a preveni probleme cu articulațiile și oasele scheletice. Proprietarii de pui de rasă mare ar trebui să acorde o atenție deosebită complexului. În practica mea, am fost convins că prevenirea în timp util reduce riscul unor patologii grave la vârsta adultă ".

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Gelabon plus pentru câini