14 Cele mai bune rase de câini de luptă

Cei mai buni câini de luptă

Articolul va lua în considerare principalele caracteristici ale raselor de câini de luptă. Voi prezenta rasele sub forma unei liste, vă voi spune cum se numesc, despre caracteristicile lor, dimensiunile normale și cât va costa un cățeluș dintr-o anumită rasă. Se vor indica toate aspectele pozitive și negative ale animalului. Se spune despre cum să-i educăm și să-i instruim în mod corespunzător.

Cei mai buni reprezentanți ai raselor de câini de luptă

American Pit Bull Terrier

Prețul mediu al unui cățeluș din această rasă este de 40.000 de ruble.

Este unul dintre tipurile de terrier bovin. Înălţime American Pit Bull Terrier de la 43 la 53 cm. Este un câine foarte luptător, atletic, puternic și energic, cu un zel pronunțat pentru muncă.

La fel ca alți pitbuli, principalele sale calități sunt:

  • Prietenos cu membrii familiei;
  • Inteligent;
  • Afectuos.
American Pit Bull Terrier
American Pit Bull Terrier

Este foarte ascultătoare și se va arăta perfect ca un animal de companie de familie. Cu toate acestea, pentru întreținerea acestuia, va fi necesar să-l asigurați într-o cantitate mare de exerciții fizice, deoarece dacă energia lor nu este prevăzută cu o priză, o vor folosi pentru a dăuna.

Nu este recomandat să o folosești ca santinelă, deoarece este foarte afectuoasă față de oameni..

Bull terrier

Prețul mediu al unui cățel bull terrier este de 44.000 de ruble.

Acest original câine englezesc victorian de clasă mijlocie este astăzi un excelent animal de companie. Înălțimea reprezentanților rasei este de 46-56 cm. Se remarcă faptul că botul este cocos, lung și alungit, asemănător exterior cu un șobolan..

Natura bull terrier se disting prin curajul și încrederea lor că nimic nu se poate sparge.

Printre merite se numără dragostea ei pentru copii, jucăușul și dragostea pentru familie. Dintre neajunsuri, trebuie remarcat faptul că ocazional câinele poate fi încăpățânat și poate fi puțin anxios (dar nu vine niciodată la agresiune).

În educație, ar trebui să fii calm, trebuie să antrenezi câinele în mod consecvent și apoi se va încadra armonios în familie.

Bull terrier
Bull terrier

Mastin englezesc

Prețul cățelușului de la 37.000 la 56.000 de ruble.

Provine din Anglia și este unul dintre cei mai mari canini din această țară. Mastifii nu sunt la fel de periculoși pe cât arată.

Înălțimea unui adult ajunge la 70-76 cm. Greutatea câinelui variază de la 68 la 113 kg. Destul de liniștit din fire, binevoitor, prietenos, arătând o mare stăpânire de sine. Mastin englezesc câine foarte atent, receptiv la orice schimbări.

Câinele se înțelege bine în familie și este folosit ca câine de pază.

Mastin englezesc
Mastin englezesc

Staffordshire terrier

În medie, un cățeluș costă 35.000 de ruble.

Aceștia sunt bull terrieri înțesători, musculoși, cu o înălțime cuprinsă între 43 și 48 cm.

Este foarte prietenoasă, alertă, ascultătoare și curajoasă. Oriunde preferă să însoțească membrii familiei și să petreacă timp cu ei. Îi place mereu să fie în centrul atenției. Nu este recomandat să lăsați câinele singur cu copiii.

Dintre dezavantaje, Staffordshire Terrier se disting prin tendința lor de a săpa, trage și mesteca orice..

Staffordshire terrier
Staffordshire terrier

Buldog

Costul unui cățeluș variază de la 10.000 la 50.000 de ruble.

Una dintre cele mai renumite rase care se potrivește absolut tuturor. Se va simți confortabil cu oricine. Dimensiunile câinelui sunt de 31-40 cm.

Printre principalele calități ale unui bulldog se numără:

  • Jucausul;
  • Nepretenție;
  • Buna adaptabilitate la orice conditii;
  • Nu le place să fie singuri;
  • Solicitați o atenție constantă.
De regulă, aceștia sunt foarte calmi, dar atunci când se apropie o companie sau un străin, prezintă instincte de pază..
Buldog
Buldog

Dogue de bordeaux

Prețul unui cățeluș este în medie de 35.000 de ruble.

Înălţime dogue de bordeaux de la 57 la 67 cm, greutatea de la 54 la 65 kg.

Rasa se caracterizează prin calm și răbdare aproape interminabilă. Acest lucru se reflectă în antrenament: el se gândește adesea la comenzi, mai degrabă decât să le îndeplinească. Cu toate acestea, în caz de urgență, câinele își va apăra cu frică casa și stăpânii. Foarte loial și iubitor.

Dogue de bordeaux
Dogue de bordeaux

Câine rău ţinut în lanţ

Prețul unui cățeluș începe de la 18.000 de ruble.

În traducere, numele rasei înseamnă „câine lanț”. Este un câine amenințător de înfricoșător, masiv, agresiv și terifiant. Creat inițial pentru lupta câinilor, vânând animale mari.

Trebuie să fii foarte experimentat pentru a aduce cele mai bune calități ale unui câine și pentru a putea gestiona un personaj complex. Avea bandoga instinctele de protecție sunt bine dezvoltate. Înălțime de la 51 la 76 cm.

Câine rău ţinut în lanţ
Câine rău ţinut în lanţ

Alano spaniol

Preț de la 20.000 la 30.000 de ruble.

Înălțime de la 55 la 60 cm. Foarte ascultător, răbdător, de încredere, puternic, loial și preferă întotdeauna să domine. Loial stăpânului și familiei sale, se comportă cu reținere cu străini.

Dacă vede pericol, atunci poate ataca calm. Un câine de pază excelent, precum și un bun tovarăș. În niciun caz Alano nu ar trebui să fie învățat spaniola de către un începător, deoarece necesită învățare experimentată..

Alano spaniol
Alano spaniol

Staffordshire bull terrier

Prețul cățelușului de la 45 000 de ruble.

Un câine impunător, cu un corp puternic, musculos. Oamenii percep acești câini ca fiind cruzi, dar rasa este sensibilă și iubitoare. Dimensiune de la 35 la 40 cm.

A aprecia staffordshire bull terrier pentru răbdare și dragoste pentru copii. Cu toate acestea, câinele poate fi destul de neprietenos cu ceilalți câini..

Staffordshire bull terrier
Staffordshire bull terrier

Câine ciobanesc caucazian

În medie, prețul unui cățeluș este de 22.500 de ruble.

Este un câine de pază foarte puternic, cu instincte de protecție bine dezvoltate. Ar trebui să fie crescut numai de proprietari cu experiență.

Înălţime Câine ciobanesc caucazian 72-75 cm. Este un câine foarte neînfricat și de încredere, care arată o veselie și un comportament defensiv fixe genetic. Este rezervat, suspect și disprețuitor față de străini..

Dacă este crescută corect, atunci familia poate fi copii echilibrați, afectuoși, iubitori.
Câine ciobanesc caucazian
Câine ciobanesc caucazian

Câine canar

Prețul puiilor de la 44 000 de ruble.

Este un câine de pază spaniol. Câine puternic cu înălțimea umerilor de 56-62 cm. Câine canar descris ca fiind calm, echilibrat, direct și nervos.

Poate fi atât paznic de securitate, cât și să se dovedească în sport sau să fie un tovarăș de familie.

Câine canar
Câine canar

Cane Corso

Prețul unui cățeluș poate fi de 20.000-25.000 de ruble.

Câine italian, al cărui nume se traduce prin „câine păzitor”. În Italia a fost folosit în mod activ ca santinelă.

Înălțimea Cane Corso este de 64-68 cm, greutatea este de 45-50 kg. Deși arată agresiv în exterior, în realitate este amabilă, calmă, prietenoasă și afectuoasă. Ascultător, iubește munca fizică, prin urmare necesită un loc de muncă adecvat.

Cane Corso
Cane Corso

Tosa Inu

Prețul mediu pentru un cățeluș este de 26.000 de ruble.

Este un câine de luptă japonez. Este una dintre rasele care este folosită și astăzi în luptele oficiale de câini. Înălțimea câinelui de luptă nu este mai mică de 60 cm. Blana este cu părul scurt, brun.

Natura tosa inu - calm, răbdător, încrezător, calm și curajos. Familia este afectuoasă și fidelă.

Nu este recomandat pentru proprietarii neexperimentați.
Tosa Inu
Tosa Inu

Fila brasileiro

Costul mediu al unui cățeluș este de 30.000 de ruble.

Este un câine național brazilian care se caracterizează prin rezistență, forță și grație. Considerat extrem de curajos, el este gardianul ideal pentru clădiri, turme sau bunuri. Înălțime medie 70 cm, greutate 50 kg.

Proprietarul trebuie să direcționeze corect mecanismele de protecție și de apărare. În zilele noastre este folosit ca familie.

Fila brasileiro
Fila brasileiro

Pe scurt, câinii de luptă care apar adesea agresivi și periculoși sunt de fapt prietenoși și calmi. În ciuda aspectului formidabil, nasurile neobișnuite precum un șobolan sau un porc, în zilele noastre sunt utilizate pentru protecție sau în scopuri oficiale ca câini de salvare.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » 14 Cele mai bune rase de câini de luptă