Alegerea jucăriilor potrivite pentru câini

Pentru ca un prieten cu patru picioare să se simtă fericit și pe deplin lângă stăpânul său, nu este suficient să-l hrănești de înaltă calitate a hrani, mergi cu el dimineața și seara pe stradă. Dupa toate acestea câini Sunt creaturi foarte active. De asemenea, au nevoie de jocuri între plimbări. De aceea, înainte de a-ți lăsa animalul singur în casă, gândește-te la ce va face dacă se plictise brusc fără tine..

Scopul jucăriilor

Cu această sarcină, articole de divertisment pentru câini. Sunt multifuncționale, deoarece rezolvă problemele creșterii animalelor de companie și previn incidentele neplăcute.În primul rând, pentru pui, o jucărie devine un mijloc de recunoaștere a realității înconjurătoare..În jocurile pe termen lung, cresc și câștigă experiență în protejarea nișei „lor”.

În al doilea rând, nu îți vei găsi într-o zi casa într-o formă distrusă, ci încălţăminte și cărți zdrențuite. Astfel de surprize se întâmplă adesea în timpul schimbării dinților. Prin urmare, este mai bine să cumpărați o jucărie de cauciuc pentru câine decât pantofi noi sau o telecomandă TV..

În al treilea rând, în timp ce se joacă, animalul dvs. de companie se mișcă activ, ceea ce înseamnă că este întotdeauna într-o formă fizică excelentă și o dispoziție excelentă..

Important! În timpul unei plimbări normale câine nu experimentează același stres fizic ca atunci când joci cu jocul tău preferat.

În al patrulea rând, jucăriile devin un stimulent pentru prietenul tău atunci când Instruire: cu ajutorul lor, îl puteți învăța cum să execute diverse comenzi, precum și să insuflați elementele de bază ale disciplinei.Știind că ai o distracție preferată, câinele nu va fugi niciodată de tine, ci va aștepta cu răbdare să te joci cu ea. Nu înșelați așteptările animalului dvs. de companie: antrenamentul înseamnă timp, iar distracția este o oră.

În al cincilea rând, jucăriile educative populare devin un factor important pentru câini în interacțiune cu proprietarul său.

Cerințe de bază pentru accesorii

Magazinele de animale de companie abundă într-o varietate de forme, culori și dimensiuni de articole de divertisment pentru animale de companie. Principala condiție de care ar trebui să vă ghidați atunci când alegeți este siguranța pentru sănătatea animalului..

Important! Nu oferiți niciodată animalelor dvs. de companie jucării obișnuite pentru copii care conțin componente mici și materiale de umplutură dăunătoare care pot pătrunde în esofagul câinelui, provocând intoxicație sau deteriorarea membranei mucoase.
Cumpără accesorii din materiale inofensive, fără miros înțepător. Luați în considerare puterea achiziției intenționate. Parametrii jucăriilor ar trebui să corespundă dimensiunii gurii unui prieten cu patru picioare.Nu uitați să verificați integritatea articolelor pentru jocurile animalelor dvs. de companie. La cea mai mică deteriorare, jucăria trebuie înlocuită cu alta, pentru a evita probleme cu tractul gastro-intestinal..

Când cumpărați o altă distracție pentru animalul dvs. de companie în magazin, încercați să țineți cont de preferințele sale. Numeroase jucării sunt concepute pentru a satisface nevoile animalelor de companie, pentru a le menține sănătoase și de bună dispoziție.

Pentru îngrijirea câinilor trebuie să știi cum să alegi guler, cum se face stand și voliera fă-ți singur cum să alegi clamă de păr, cum să coaseți o salopetă, pentru ce este încălţăminte, Cum vă merge estru și tricotare la câini, la ce servește furminator.

Vizualizări

Dacă credeți că lumea jucăriilor este dezvoltată doar la copii, atunci vă înșelați. Prietenii cu patru picioare au, de asemenea, multe varietăți de jucării, fiecare dintre acestea oferind animalului o mare plăcere. Să vedem pentru ce tipuri de jucării sunt câini.

Tragând frânghii

Aceste jucării săritoare îndeplinesc mai multe funcții simultan. Ele formează o priză la câini, ceea ce implică o luptă cu prada. Este bine că frânghia este mare, apoi animalul își simte greutatea și „lupta” devine mai realistă.Astfel de exerciții ajută la întărirea membrelor, a dinților și a mușchilor de mestecat la câine..

Trebuie luată în considerare o caracteristică fiziologică importantă: mușcătura animalelor de companie este formată de un an și jumătate, prin urmare, pentru a nu o strica, înainte de această vârstă nu trebuie să vă angajați în remorcare.

Având un fel de alungire, frânghia poate fi utilizată cu succes atunci când stăpânești comanda „aport”. Frânghiile sunt un fel de periuță de dinți pentru câini. Pătrunzând în fibrele de bumbac, dinții animalelor de companie sunt bine și curățați ușor.

Știați? Forța de comprimare a maxilarelor la câini este în medie de 150 kg.

Jucarii de plus

Multe animale de companie adoră să joace cu jucării de pluș. Puteți să le frecați, să le purtați în dinți și să le roadeți puțin și să le rostogoliți pe podea. Astfel de articole eșuează rapid. Umplutura sau orice bucată de distracție nu trebuie înghițite.Nu lăsați elevul să fie nesupravegheat cu un bibelou de pluș. La urma urmei, siguranța lui va fi întotdeauna decisivă.

Gură de dinți

În timpul schimbării dinților de lapte pentru cei permanenți pentru animalele de companie în creștere și pentru câinii adulți care adoră să mestece în mod constant ceva, numeroase și diverse jucării de mestecat vor fi utile.

Acestea devin un bun remediu profilactic pentru bolile dinților și ale gingiilor pentru animalele de companie, masându-le și curățându-le. Mestecarea metodică este, de asemenea, un fel de terapie antistres..

Ar trebui, mai întâi de toate, să fim interesați de materialele din care sunt fabricate aceste dispozitive, deoarece persoanele tinere au nevoie de mestecare elastică, non-traumatică. Jucăriile puternice din cauciuc care nu pot fi mestecate sunt recomandate câinilor cu rozătoare.

Mingi

Dacă animalul tău de companie nu poate sta liniștit mult timp, atunci are nevoie doar de o minge pe care o va rostogoli neobosit pe podea ore întregi..

Principalul lucru de reținut este dimensiunea unui astfel de bibelou: trebuie să se potrivească cu dimensiunea gurii. Atunci când alegeți această distracție pentru animalul dvs. de companie, acordați atenție faptului că există bile turnate, care sunt mai durabile și există bile goale, dar cu un scârțâit iubit de mulți prieteni cu patru picioare.

O dispoziție veselă și dragostea pentru joc sunt arătate de rase precum pudel în miniatură, castor York, maltipu, drathaar, pechinez, shiba inu, pigmeu japonez, labradoodle.
Este recomandabil ca o astfel de jucărie să nu fie la singular, ci să existe multe și diferite, astfel încât câinele dvs. să nu se plictisească. Jocurile cu minge vor accelera cheltuielile cu energia, iar forma fizică excelentă a prietenului tău va fi consolidată.

Apropo, dacă devii mai probabil să participi la astfel de jocuri cu mingea, atunci forma și starea ta fizică te pot, de asemenea, să te mulțumească..

Frisbee

Un joc în aer liber foarte distractiv și activ îți va diversifica plimbările zilnice alături de însoțitorul tău cu coadă și te va învăța să te simți și mai bine. Cu rare excepții, câinii experimentează o încântare de nedescris cu ocazia de a apuca acest „farfurie zburătoare” în aer.

Dacă animalul dvs. nu este dispus să alerge repede, atunci un astfel de disc se rostogolește ușor pe o suprafață plană. Discul pentru animale de companie este fabricat din materiale rezistente, ușoare și sigure.

Câinii cu fălci puternice preferă frisbee de cauciuc durabile. Dar și pentru animalele de companie mici sunt produse discuri corespunzătoare dimensiunilor lor. Deci, o distracție distractivă este garantată pentru amândoi.

Cu bunătăți

Saltul, alergatul, rulatul, mestecatul sunt puncte foarte importante în dezvoltarea fizică a animalelor de companie cu coadă. Dar există jucării interactive excelente pentru câini care ajută la dezvoltarea inteligenței lor..

Astfel de distracții îi ajută pe proprietari, care sunt forțați să-și lase prietenul în pace pentru o vreme. Nu există nicio îndoială că animalul de companie va fi absorbit de oportunitatea de a primi un tratament preferat de la o jucărie și, pentru aceasta, el trebuie să fie inteligent și persistent.

Cu scârțâituri

Prietenilor cu patru picioare le place să se joace cu squeakers. Păcat că acest proces nu necesită mult timp..

Știați? Că câinii aud un fluier cu ultrasunete. Paul McCartney, a folosit acest sunet într-una dintre piesele sale pentru a-i mulțumi pe câinele său iubit.
După ce au dat dovadă de ingeniozitate și viclenie, câinii scot rapid un scârțâit și își pierd interesul pentru el. Principalul lucru este că aceste jucării nu scot sunete prea puternice..

Caracteristici ale alegerii jucăriilor

Cumpărarea de jucării pentru îndrăgitul tău iubit ar trebui să se bazeze în primul rând pe considerente de siguranță, ținând seama de natura și preferințele acestuia.

De la vârstă

Un articol de divertisment pentru un cățeluș ar trebui folosit mult timp și să fie practic, de exemplu, astfel încât să poată fi spălat rapid. Nu trebuie să uităm că animalele de companie văd culorile galbene și albastre, restul - ca variante pe o temă alb-negru și gri.

În consecință, un animal de companie mic acordă mai multă atenție jucăriilor albastre și galbene. Această caracteristică a percepției vizuale poate ajuta proprietarul să Instruire. Nu ar trebui să cumpărați mai multe jucării de același tip, deoarece cățelușul poate rămâne indiferent față de ele.

La această vârstă, este mai bine să cumpărați 5-6 bucăți de distracție diferită pentru a determina preferințele prietenului dvs. Un punct important este starea dinților și a gingiilor animalelor: pentru pui și câini vârstnici, sunt necesare produse fabricate din materiale moi și blânde.Iar adulții au nevoie de „dresori” din latex solid pentru dinți.

Din rasă

Câinii de rasă mică sunt complet neinteresați de jucăriile mari. Dar nu ar trebui să cumpere bile destinate pisicilor, deoarece sunt foarte mici și sunt fabricate din materiale fragile..

Pentru animalele de companie de rase mari și, respectiv, pentru distracție, sunt necesare cele mari. Dacă jucăriile sunt mici, atunci animalul nu le va acorda atenție, în cel mai bun caz și, în cel mai rău caz, dacă totuși decide să se joace cu ele, le poate înghiți sau sufoca un astfel de obiect..

Și acest lucru reprezintă deja o amenințare pentru sănătatea sa, ceea ce este inacceptabil.Animalul tău cu coadă are nevoie de multă atenție. Jucăriile, câte și oricare ar fi acestea, nu pot în niciun caz să înlocuiască comunicarea live a unui câine cu un proprietar iubit.

Pentru ca animalul tău de companie să fie bun și distractiv, fără a economisi timp pentru a comunica cu el însuți și, în schimb, te va iubi loial și te va proteja.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Alegerea jucăriilor potrivite pentru câini