De ce visează un câine mare: carte de vis și interpretare

Cărțile de vis oferă rareori interpretări neechivoce ale viselor. Pentru a afla la ce visează un câine mare, trebuie să vă amintiți detaliile visului dvs. În plus, se ține cont de personalitatea visătorului. Interpretarea pentru bărbați și femei este diferită. Un punct foarte important este colorarea emoțională a somnului. Trebuie să vă amintiți ce ați trăit la vederea câinelui - bucurie, frică, încredere, panică. Să ne dăm seama ce interpretări sunt oferite de diferite cărți de vis pentru un vis în care apare un câine mare.

Cărți de vis populare

Iată fragmente din cele mai populare cărți de vis. Să ne dăm seama ce spun ei despre vise în care apare un câine mare..

Cartea de vis a lui Miller

Cartea de vis populară a lui Miller oferă următoarele interpretări ale viselor în care a fost prezent un câine mare:

 • un câine mare afectiv într-un vis simbolizează relațiile bune cu prietenii, dacă aveți nevoie de sprijin material sau moral în acest moment, vă puteți simți liber să vă contactați prietenii, cu siguranță vă vor ajuta;
 • dacă câinele își dezvăluie dinții, mârâie și încearcă să muște, atunci visătorul în realitate este de așteptat să se întâlnească cu oameni ticăloși care vor să-l înșele și să-l încadreze pe visător;
 • dacă în vis te-ai plimbat cu un câine frumos și mare în lesă, atunci în realitate te poți aștepta la o îmbunătățire a situației tale financiare;
 • a trebuit să fugi de un câine urmăritor în vis? Aceasta înseamnă că, în realitate, va trebui să vă confruntați cu tentația. Și dacă nu funcționează pentru a o depăși, atunci visătorul se va confrunta cu mari probleme.

Interpretarea visului lui Wangi

Cartea de vis la fel de populară a lui Wangi oferă următoarele interpretări:

 • un câine mare de culoare albă sau deschisă în vis este un simbol al sprijinului pe care îl puteți obține de la prieteni în realitate;
 • dar un câine de culoare închisă este un semn nefavorabil. Un prognostic și mai negativ este dat de un clarvăzător bulgar, dacă în vis ai visat la un câine mare care se rostogolea în noroi. Acest vis este un avertisment că într-un mediu apropiat există o persoană care se preface că este un prieten, dar care clocestește planuri insidioase;
 • un câine fără adăpost care cere ajutor este un semn că cei dragi nu vă primesc atenția. Oferă-i celor dragi dragostea și grija ta, astfel încât fericirea să se întoarcă la tine acasă..

Cartea de vis a lui Freud

În această carte de vise, sunt prezentate următoarele interpretări ale viselor despre câini:

 • un câine mare și prietenos prezice apariția unor noi prieteni fideli în realitate;
 • un câine agresiv, atacator - la certuri puternice, certuri, scandaluri familiale;
 • a cumpăra un câine sau a-l aduce în casă de pe stradă este o bătaie de cap impusă de alți oameni. Este posibil să trebuiască să rezolvați problemele prietenilor sau să oferiți asistență forțată rudelor;

 • un câine temut în vis este un simbol al faptului că o familie sau prieteni apropiați pot dezvolta o boală sau un accident care va duce la rănire.

De ce visează câinele cel mare

La interpretare, este important să se țină seama de sexul visătorului, precum și de vârsta și starea sa civilă..

Fetei

Dacă o tânără visă la un câine mare, atunci în realitate va întâlni în curând un tânăr interesant care va deveni admiratorul ei. Cu toate acestea, noul domn se va distinge printr-un comportament frivol, deci nu ar trebui să vă bazați pe o relație lungă și serioasă.

Dacă decideți să aveți o aventură cu el, atunci vă va aștepta o mare de emoții. Noul domn îți va aranja un fel de „roller coaster”, va apărea, umplându-te cu flori și cadouri și promițând dragoste eternă, apoi dispare brusc fără niciun motiv aparent. Romanul va fi scurt, dar bogat și memorabil.

Pentru o femeie necăsătorită

Dacă o femeie adultă necăsătorită a visat la un câine mare, atunci va apărea în viața ei un bărbat, cu care vrea să se căsătorească. La interpretarea unui vis, merită să ne amintim ce rasă a fost câinele.

Dacă ar fi un câine de serviciu, atunci ventilatorul ar fi serios, dar prea plictisitor. Dacă doriți să creați un cuib de familie confortabil cu o persoană de încredere, atunci aceasta este șansa dvs. Cu un astfel de soț vei trăi ca în spatele unui zid de piatră, dar nu te poți baza pe artificiile sentimentelor. Soțul tău nu te va răsfăța cu surprize romantice și nu va face lucruri nebunești de dragul dragostei pentru tine. Dar acest lucru nu se datorează faptului că nu există dragoste, ci doar că romantismul este străin de această persoană. Dar, pe de altă parte, te poți baza pe el în orice necaz, el nu va trăda sau pleca niciodată.

Dacă câinele dintr-un vis era mare și șubred, atunci noul tip va fi oarecum frivol. El va fi sufletul companiei, nu se va plictisi niciodată de el, deoarece vine constant cu ceva nou și interesant. Cu toate acestea, tipul nu poate fi bazat pe probleme serioase, el se poate răzgândi în ultimul moment, alegând un fel de aventură în locul problemelor de familie..

Pentru o femeie căsătorită

Un câine mare, visat de o doamnă căsătorită, prezice o odihnă interesantă timpurie. Poate fi o călătorie neașteptată - cu familia sau prietenii sau o invitație neașteptată la o petrecere, banchet sau picnic.

Dacă câinele era foarte mare, dar dădea prietenie visătorului, atunci vă puteți aștepta la vești bune de departe. Poate că în viața ta vor apărea vechii tăi prieteni, cu care soarta a divorțat odată. Mai mult, această întâlnire va fi foarte plăcută și veselă, iar prietenia reînviată va aduce o mulțime de lucruri bune în viața ta..

Dar un câine mare, dar nemilos, care arată agresivitate față de visător, este un simbol al certurilor și al certurilor. Mai mult, aceste certuri pot apărea atât în ​​familie, cât și în rândul prietenilor. Pentru a nu fi atras în scandaluri, va trebui să manifestați tact și răbdare, să încercați să nu intrați în dispute, chiar dacă subiectul nu pare prea serios. Chiar și un argument comic în această perioadă se poate transforma într-o ceartă serioasă, iar apoi va dura mult timp pentru a restabili relațiile cu oamenii.

Om

Dacă un bărbat a visat un câine mare, atunci acesta este un simbol al sprijinului prietenos și al atitudinii loiale a celorlalți. Interpretarea depinde de tipul și comportamentul câinelui în vis. Cu cât câinele este mai mare, cu atât sunt mai fiabili prietenii tăi. Dacă doriți să începeți o nouă afacere, dar vă este frică să nu faceți față, atunci solicitați asistență prietenoasă și nu ezitați să vă puneți în aplicare planurile. Prietenii tăi îți vor fi de un ajutor neprețuit..

Dar o interpretare favorabilă este posibilă numai dacă câinele din visul tău nu a manifestat agresivitate. Dacă câinele a fost supărat și a încercat să atace, înseamnă că cineva din mediul tău este neprietenos cu tine. Mai mult, el vrea să răzbune un fel de ofensă. Prin urmare, aruncați o privire atentă asupra împrejurimilor voastre, poate acolo veți găsi un urășitor care descrie ipocrit sentimente prietenoase.

Culoarea hainei câinelui visător: negru, alb, roșu sau maro

Un punct important de interpretare este culoarea celor șase câini pe care ai visat-o într-un vis.

 • Negru. Dacă ai visat la un câine negru, atunci acesta nu este un semn foarte favorabil. Poate că în curând visătorul va avea o ceartă cu cineva drag. Nu va fi neapărat un soț (soție) sau o persoană dragă. Un vis poate prezice o ceartă cu părinții, fratele sau sora, prietenul apropiat / prietena. Este foarte important să nu lăsați acest avertisment de vis nesupravegheat, în caz contrar, visătorul riscă nu numai să se certe cu cei dragi, ci și să cadă într-o depresie prelungită din cauza incapacității de a comunica normal cu cei dragi. Prin urmare, încercați să arătați mai mult tact, nu aruncați acuzații nepăsătoare și nu inventați nemulțumiri de la zero. Acest lucru vă va permite să stabiliți comunicarea și să evitați certurile majore. Dar nu exagera, nu-i lăsa pe cei dragi să înceapă să te manipuleze, obligându-te să faci ceea ce nu vrei să faci..

 • alb. Dar haina albă și pur și simplu ușoară a unui câine în vis este un semn pozitiv. Înseamnă că vă puteți baza destul de mult pe oamenii din cercul apropiat, aceștia vă pot oferi un ajutor neprețuit atunci când aveți nevoie de el. În plus, apariția unui câine alb în vise poate însemna o întâlnire rapidă cu un prieten cu care viața a divorțat de mult timp. Această întâlnire îți va aduce multă bucurie, în ciuda faptului că atât tu, cât și vechiul tău prieten s-au schimbat foarte mult în timpul separării..
 • Roscata. Un avertisment foarte important este un vis în care există un câine roșu mare. După ce ai văzut un astfel de vis, aruncă o privire mai atentă asupra persoanelor care se află în cercul tău apropiat. Poate că o persoană nesigură s-a strecurat în el. El te poate conduce puternic într-o situație dificilă. Și el va face acest lucru nu cu scopul de a dăuna, ci pur și simplu din neglijență sau uitare. Dacă ați visat un câine agresiv de culoare roșie, atunci încercați să vă amintiți pe cine ați jignit în trecutul recent. Poate că nu v-ați făcut rău intenționat, dar trebuie totuși să vă cereți scuze. În caz contrar, ofensatul poate provoca visătorului multe probleme mici, dar extrem de enervante..
 • Maro. Dacă câinele visător are blană brună, atunci în realitate va trebui să întâmpinați dificultăți în comunicarea cu ceilalți. Este posibil să aveți neînțelegeri cu colegii de muncă sau certuri cu prietenii. În plus, astfel de boabe de soia pot prezice probleme la locul de muncă. Pot exista unele probleme care vor necesita mult efort pentru a le rezolva..
 • gri. Simpaticul câine gri este un simbol că ai un prieten secret. El vă va putea oferi sprijin într-o situație dificilă atunci când se pare că nimic nu vă va ajuta. În același timp, nu va cere nimic în schimb, preferând să rămână în umbră..
 • Pestriţ. Un câine în vis poate avea o culoare neuniformă. Pentru interpretare, merită să ne amintim ce culoare a fost mai mult. Dacă culoarea principală era albă, pe fundalul căreia existau pete negre sau roșii, atunci aceasta înseamnă că informațiile negative purtate de culorile numite vor fi călcate. Dacă ați visat un câine negru cu un număr mic de pete albe, atunci vă puteți aștepta ca problemele pe care le promite un vis cu un câine negru să fie de scurtă durată.
 • Culoare ireală. Orice se întâmplă într-un vis, dacă ai visat la un câine de o culoare ireală (de exemplu, albastru sau verde), atunci acesta este un semn al minții subconștiente că ești prea dus de vise și oarecum detașat de realitate. Desigur, nu este nimic în neregulă cu visele, dar nu uitați de viața reală, puteți rata o mulțime de oportunități de a vă îmbunătăți viața, visând prinți frumoși sau construind castele imaginare în aer..

Rasa: Great Dane, Alabai, Shepherd

Dacă ați visat un câine mare de rasă, atunci încercați să vă amintiți care rasă a fost câinele. Acest lucru poate afecta interpretarea.

 • Marele Danez. Acest câine mare este întruchiparea aristocrației și a nobilimii. Apariția sa într-un vis înseamnă că visătorul va dobândi patronajul unor persoane de rang înalt. Este posibil să trebuiască să întâlniți o persoană influentă care vă poate ajuta să rezolvați orice problemă..
 • Ciobănesc german. Acest câine este un simbol al devotamentului și loialității. Dacă într-un vis comunici bine cu un câine ciobanesc (animal de companie, joacă, plimbare), înseamnă că în viață vei găsi sprijin puternic de la prieteni în oricare dintre eforturile tale. Dacă lovești sau conduci ciobanul în vis, atunci acesta nu este un semn foarte favorabil. Poate că sunteți cuprins de păcatul mândriei și vă aflați din ajutorul prietenos care ar putea ajuta cu adevărat.

 • Mastiff, Alabai sau alți câini puternici. Interpretarea visului depinde de comportamentul câinelui. Dacă într-un vis mastinul te-a apărat de atac, atunci în viața reală va trebui să te confrunți cu acuzații neloiale sau calomnii. Vă va fi dificil să vă mențineți reputația impecabilă, cu toate acestea, vă puteți descurca dacă rămâneți liniștiți și aveți încredere în prietenii voștri. Dacă mastiful este agresiv și atacă, atunci va trebui să vă confruntați cu nedreptatea îndreptată către persoana iubită. Încercați să-l susțineți și să oferiți, dacă este necesar, sprijin.

Câine pe lanț sau pe lesă

Este foarte important pentru interpretare să ne amintim dacă câinele alerga liber sau stătea pe un lanț. Dacă, conform planului visului, acesta este câinele tău și tu ești cel care l-ai pus pe un lanț pentru a-ți păzi proprietatea, atunci o astfel de interpretare este favorabilă. Somnul înseamnă că toate problemele care te bântuie în ultimele luni vor fi rezolvate rapid și cu succes..

Ai visat câinele altcuiva pe un lanț care nu te lasă să treci? Acest vis este foarte simbolic, înseamnă că vor apărea obstacole pe calea succesului tău. Mai mult, aceste bariere nu vor fi puse de străini, ci de cei dragi, care nu cred în puterea ta.

Dacă vedeți un câine străin, pe care cineva îl conduce cu lesa și cu botul, atunci în viața reală acest lucru poate însemna să întâlniți o persoană care vă va provoca simpatie caldă. Dar această persoană fie nu vă va acorda atenție, fie nu va fi scutită de obligații..

Starea câinelui visător: bine, rău, atacuri, mușcături

Este foarte important să vă amintiți ce a fost un câine mare în visul vostru..

 • Câine amabil, atunci acesta este aproape întotdeauna un semn favorabil. Un câine care nu prezintă semne de agresiune este un simbol al unui protector și al unui prieten. Prin urmare, un vis în care este prezent un câine amabil prezintă o soluție de succes la toate problemele, datorită sprijinului prietenos
 • Câine mare supărat Este un simbol al pericolului. Prin urmare, nu trebuie să ignorați semnalele care vă sunt trimise de subconștient. Apariția unui câine malefic într-un vis avertizează asupra pericolului certurilor și conflictelor. Prin urmare, acasă și la locul de muncă, trebuie să fii extrem de reținut și să nu fii provocat..
 • Câinele atacă în vis, această interpretare depinde de direcția agresiunii. Dacă câinele îl protejează pe visător, atunci acesta este un semn bun. Un astfel de vis înseamnă că o persoană se află sub protecția genului său, în plus, va găsi sprijin și înțelegere în toate cazurile în care trebuie să se întoarcă..
 • Câinele îl mușcă el însuși pe visător, atunci ar trebui să se aștepte la probleme serioase. Mai mult, el însuși va deveni cauza acestor necazuri. Probabil că visătorul a devenit oarecum mândru și a încetat să-i asculte pe cei dragi, considerându-se drept în toate problemele. O astfel de încredere excesivă poate duce la probleme mari, care necesită luni sau chiar ani de rezolvare. Prin urmare, după ce ați văzut un vis cu un câine care vă mușcă, încercați să-i ascultați pe cei dragi. Sfaturile lor vă vor ajuta să vă protejați de pericol..

 • A visat despre un câine cățeluș, apoi mai întâi, amintiți-vă în ce stare era blana ei. Dacă este gros, pieptănat și strălucitor, atunci acest semn este de bun augur. Dacă cineva din familie este bolnav, atunci este probabil că sănătatea se va recupera. Dacă toată lumea este sănătoasă, atunci un câine frumos, vis, promite o îmbunătățire a climatului familial. Toți membrii familiei se vor bucura să petreacă timp împreună.
 • Câine Shaggy cu haina neîngrijită cu covorase, pete chele sau bucăți de murdărie aderentă. Un astfel de vis prezice o deteriorare a relațiilor de familie. Răcirea poate începe între soți, copiii se îndepărtează de părinți și pot intra în companie proastă. Visătorul va trebui să arate mult efort pentru a restabili pacea în familia sa..
Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » De ce visează un câine mare: carte de vis și interpretare