Ferret animal de companie și dihor fotografie

Dihorul este un animal de companie uimitorAstăzi, dihorii pentru animale de companie sunt foarte populari printre iubitorii de animale de companie. Se mai numesc dihori. Numele provine din limba poloneză și se traduce ca „hoț mic”.

Sunt animale foarte drăguțe și jucăușe. Dar, înainte de a-l așeza într-o locuință, trebuie să vă familiarizați cu obiceiurile animalului..

Ar trebui să am un animal??

Dihorul trăiește până la 9 ani. Dorm 14 ore pe zi. Restul timpului este în veghe activă. Nu poate fi ținut mult timp într-o cușcă, dihorul trebuie să se miște. Prin urmare, va trebui să acordați multă atenție animalului..

Dihorul este foarte jucăuș și sociabilNu puteți lăsa copiii singuri cu un dihor. Se pot juca și dihorul va mușca copilul. La urma urmei, dihorii în natură, jucându-se unul cu celălalt, mușcă pielea partenerului. Dar au pielea groasă, deci nu simt durere. Fotografia arată cum un dihor de casă poate apuca un copil cu dinții..

Dacă există deja un câine în casă, atunci este mai bine să nu ai dihor. Când se joacă, animalul ia adesea o poziție, așa cum se vede clar în fotografie. Și acest lucru pentru câine este un semnal de pericol. Va începe să ia măsuri de protecție.

Dar dacă decizia este luată, atunci trebuie să studiați regulile pentru îngrijirea unui dihor..

De unde să iei un dihor?

Este mai bine să faceți acest lucru la magazinul de animale de companie. Acolo puteți obține imediat informații despre sănătatea animalului. De asemenea, puteți cumpăra un dihor de la crescător. El îți va arăta chiar și părinții animalului de companie selectat..

După ce a achiziționat un animal, acesta trebuie prezentat imediat medicului veterinar. Acest lucru vă va asigura că dihorul este sănătos și bine dezvoltat. Medicul îi va administra vaccinările necesare. Acest lucru îl va proteja de boli..

Cum să hrănești un dihor?

Hrana uscată - principalul aliment al animalului. Mâncare adecvată special recomandată pentru hrănirea pisicilor și dihorilor. Alimentele destinate altor animale nu se recomandă să fie oferite dihorilor.

Și chiar și mâncarea pentru pisici nu este potrivită pentru dihori. Vine în 4 clase:

  1. Economie.
  2. Mijloc.
  3. Premium.
  4. Profesional.

Dihorul este un tip de dihor internPentru ca animalul de companie să nu se îmbolnăvească și să fie puternic, atunci obișnuiește-l imediat cu mâncare din clasa premium sau profesională. Este de preferat să dai mâncare uscată. Va spăla dinții și va îndepărta tartrul.

Animalul trebuie să aibă acces constant la apă. Mâncarea trebuie păstrată tot timpul în castron. Un animal trebuie să înlăture foamea ori de câte ori vrea. Resturile de alimente trebuie îndepărtate zilnic, vasele trebuie spălate și trebuie adăugată o nouă porție de furaje.

Mâncare naturală

Dihorul este un animal prădător. Prin urmare, dieta ei ar trebui să conțină carne, organe, ouă, pește. Trebuie să vă hrăniți de 2 ori pe zi. Peștele ar trebui oferit animalelor, dar rareori. Dihorii iubesc codul, plasa, păstrăvul, macroul. Ouăle de pui trebuie fierte. Dihorului îi place să se delecteze cu brânză de vaci și brânză.

Este necesar să cumpărați un animal de companie și complexe de vitamine. Sunt necesare mai ales atunci când animalul se îngrașă activ sau se varsă.

Locuință pentru un animal

Dihor cu picior negru - caracteristici și aspectEste necesar să achiziționați o cușcă, a cărei lungime nu trebuie să fie mai mică de 1 metru și înălțimea sub 60 cm. Trebuie să puneți o casă în ea și să atârnați un hamac. Fotografia arată cum dihorului îi place să se balanseze într-un hamac.

O cutie de gunoi pentru pisici poate fi utilizată pentru cutia de gunoi. O altă tavă trebuie așezată în camera în care animalul se va plimba și se va juca. Dacă zona permite, atunci puteți separa o parte din cameră făcând o volieră. Pereții nu trebuie să aibă cabluri electrice, găuri în podea sau altele.

Pentru a vă juca, trebuie să cumpărați un zăngănit, un stropitor de blană. Le plac foarte mult obiectele care foșnesc. Dar animalul de companie nu poate fi lăsat singur cu aceste obiecte. El va mesteca jucării și va sufoca piesele lor..

Igiena dihorilor

Fotografia arată ce plăcere trăiește dihorul atunci când înoată. Se crede că dihorii degajă un miros neplăcut. Nu este adevarat. Blana lor miroase a miere și mosc. A urina lor nu miroase deloc, spre deosebire de cea a pisicii. Dihorii sălbatici degajă un miros înțepător în pericol. Dar familia nu. Dacă este necesar, aceste glande pot fi îndepărtate fără probleme în clinica veterinară..

Nu va fi deloc miros neplăcut în apartament dacă:

  1. Schimbați așternutul frecvent în casa dihorilor.
  2. Spălați nu mai mult de 2 ori pe lună.
  3. Utilizați șampoane din magazinele de animale de companie atunci când faceți baie.
Dihori (forete) Dihor pentru bebeluși - caracteristici ale păstrării acasăDihorul îmblânzit este un animal care va deveni cel mai bun prieten al tăuCum se întrețin corect dihoriiDihorii sunt foarte mobili și sociabili

Dihorilor le place să înoate. Fotografia de pe față arată ce plăcere este pentru animalul tău de companie. Nu uitați să faceți o insulă mică pentru relaxare în baie. Puteți pune doar un bazin inversat. Temperatura pentru procedurile de apă - 39 de grade.

După spălarea lânii cu șampon, spălați-o bine. Uscați animalul de companie cu un prosop moale și așezați dihorul în cutie. Acolo își va usca propria blană până la capăt. În acest moment nu ar trebui să existe curenți de aer în apartament..

După procedurile de apă, trebuie să examinați întotdeauna urechile dihorului. Dacă s-a acumulat sulf, atunci se îndepărtează cu un tampon moale de bumbac, care trebuie lubrifiat cu vaselină.. Urechile se curăță doar la exterior. Nu poți intra înăuntru. Timpul poate fi deteriorat.

Unghiile de la picioare trebuie tăiate o dată pe lună.. Puteți folosi tăietori de unghii sau tăietori pentru pisici. Dacă blana rezistă, atunci fă-o în timp ce dormi. Vârfurile ghearelor sunt tăiate într-un unghi.

În perioada de năpârlire, trebuie să îi dați animalului o pastă specială pentru a îndepărta lâna. În caz contrar, lâna va intra în stomac și o va înfunda..

Plimbându-se cu animalul

Un dihor adult poate fi scos afară. Dihorul iubește foarte mult plimbările. Fotografia confirmă modul în care animalului îi place o plimbare. Iarna le place foarte mult să sape găuri în zăpadă.. Nu este necesar să privăm animalul de această plăcere. Mersul pe jos trebuie amânat pe timp umed.

Sub rezerva tuturor recomandărilor dihorul casei își va încânta proprietarul mulți ani, oferindu-i emoții vesele.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Ferret animal de companie și dihor fotografie