Cum a infectat câinele nostru interior cei șapte viermi

În septembrie, am avut un nou membru al familiei - un Chihuahua alb pe nume Jerry. Îmi plac câinii de interior: sunt curați, nu trebuie să fie plimbați, nu trebuie să fie blăniți. Din prima zi, Jerry s-a înțeles bine cu copiii, s-a adaptat rapid la tavă ... și o săptămână mai târziu s-a dus la toaletă ca niște viermi.

Maximul meu de nouă ani cu Jerry

Am intrat în panică. Nu știam ce să mă apuc: mai întâi să tratez copiii, sau eu, soțul meu, sau câinele. Și cel mai important, de unde au venit? Am făcut toate vaccinările câinelui, l-am hrănit strict cu terci și carne, nu a urcat prin haldele de gunoi, nu a contactat alți câini. Ulterior am aflat că paraziții sunt infectați cel mai adesea prin sol. Pe stradă, câinele nostru a mers o singură dată - timp de cinci minute a fugit de-a lungul gazonului din fața casei. A fost suficient.

Jerry. După tratament pentru paraziți

A doua zi dimineață, soțul meu și-a luat o zi liberă de la serviciu și a dus câinele la veterinar și mi-a lăsat copiii. Nu au mers la școală în acea zi, deși încă nu existau simptome de infecție. A sosit prietena noastră de familie Dima, care lucrează ca medic pediatru. A liniștit pe toată lumea, m-a descurajat să fug la farmacie după pelin și a pus problema pe rafturi.

Iată nuanțele despre lupta împotriva paraziților pe care le-am înțeles și le împărtășesc:

  • Pentru a scăpa de paraziți, amintiți-vă când ar fi putut intra în corp.
  • Când viermii intră în corp, depun ouă. Și dacă tratați helmintii cu un medicament din farmacie, acesta va ucide doar viermii și, după un timp, viermi noi vor ieși din ouă. Și atunci va trebui să beți din nou cursul medicamentului.
  • Medicamentul trebuie selectat cu ușurință, în special pentru copii.
  • Medicamentele care ucid viermii dăunează și microflorei.
  • Chiar dacă sunteți tratat cu un medicament sigur pentru organism, microflora și imunitatea vor trebui totuși restabilite.
  • Paraziții au făcut ravagii asupra corpului mâncând din interior și otrăvind cu secreții. Prin urmare, după ce ai scăpat de viermi, va trebui să-ți revii.

În timp ce parcurgeam opțiunile din capul meu, cum să acționez cel mai bine - medicul nostru pediatru Dima mi-a trimis deja un link către un medicament care ar trebui să ne ajute. Acest medicament rezolvă problema, ținând cont de toate nuanțele: distruge atât paraziții, cât și ouăle lor dintr-o dată - sigur - datorită compoziției sale naturale - complexe - include comprimate efervescente suplimentare care readuc corpul la normal după paraziți. Am apăsat butonul „comandă” și, după câteva zile, fără a aștepta primele simptome, am început tratamentul.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cum a infectat câinele nostru interior cei șapte viermi