Cum să luați vetom 1.1 pentru câini

CâineExistă multe medicamente veterinare care pot ajuta un animal într-o anumită situație, dar poate cele mai frecvent utilizate sunt tocmai mijloacele de eliminare a problemelor tractului gastro-intestinal..

Unul dintre aceste medicamente va fi discutat în continuare..

Structura

Vetom 1.1 pentru câini este un probiotic, recomandat pentru eliminarea problemelor existente ale tractului gastro-intestinal sau prevenire, însoțite de dezvoltarea diareei, precum și alte simptome ale prezenței infecțiilor virale și bacteriene. Medicamentul este prezentat sub forma unui amestec uscat, sub formă de pulbere, care conține spori de Bacillus subtilis - o bacterie (bacil de fân) care produce interferon (proteină celulară). Această componentă protejează corpul de atacul virușilor..

Doar 1 g de „Vetom 1.1” conține 1x106 CFU de spori activi (vii), 1000 mg de zahăr pudră, 2000 mg de extract (extract) din porumb, 1500 mg de amidon. În general, produsele reziduale ale acestor bacterii sunt cele care oferă proprietățile medicinale ale medicamentului. De exemplu, bacitracinele produse sunt antibiotice polipeptidice care contribuie la normalizarea microflorei intestinale, la reglarea acidității și a proceselor metabolice. În plus, enzimele special create, care sunt conținute și în Vetom, îmbunătățesc procesele digestive și chiar întăresc sistemul imunitar..Vetom 1.1

Știați? Unii cercetători cred că primul rasa de câine a fost crescut acum 8000 de ani și în exterior astfel de animale erau în multe feluri similare cu reprezentanții ogarilor moderni.

Acțiuni farmacologice

Medicamentul specificat are un efect antagonist ridicat în raport cu un număr mare de microorganisme patogene și oportuniste, care a fost realizat datorită proprietăților tulpinii recombinante Bacillus subtilis. „Vetom 1.1” stimulează eficient factorii imunitari umorali și celulari și, de asemenea, mărește rezistența nespecifică a organismului la diferiți factori externi.

Instrumentul face față în mod eficient unei largi varietăți de bacterii și ciuperci, care aparțin grupului de microorganisme patogene și oportuniste, exercitând asupra lor efecte amilolitice, celulolitice și proteolitice.

După ce ați decis să obțineți un câine, ar trebui să citiți regulile îngrijire, Instruire, nutriție.

Formular de eliberare

Preparatul descris are o formă pulverulentă și este furnizat în pungi de hârtie sau cutii de plastic, sigilate strâns cu folie și închise suplimentar cu capace (înșurubate). În ceea ce privește volumul fiecărui pachet, acesta poate fi atât pachete foarte mici (2, 5 sau 10 g), cât și pachete mai spațioase pentru recipiente de 50, 100, 200, 500 și 1000 g. De asemenea, „Vetom 1.1” poate fi găsit sub formă de tablete sau capsule ovale albe.Vetom 1.1

Indicații de utilizare

După ce am analizat îndeaproape compoziția medicamentului, este ușor să presupunem că ar trebui să ajute în dizenterie, salmoneloză, coccidioză, colibaciloză și altele similare boli. Este adesea folosit pentru a trata gripa, parainfluenza, hepatita, ciuma carnivorelor și, atunci când este aplicat la pui, „Vetom 1.1” luptă cu succes împotriva disbiozei (natura bacteriană sau virală), promovează creșterea și dezvoltarea lor deplină. Dacă este necesar (conform instrucțiunilor), este potrivit și pentru corectarea stărilor de imunodeficiență la animalul dvs. și, de asemenea, crește rezistența corpului său la diferiți factori alergici.

Remediul descris este adesea utilizat după un tratament prelungit cu antibiotice, schimbându-se dietă sau o deteriorare a calității alimentelor pe care le consumă câinele. De asemenea, „Vetom 1.1” va fi util în caz de supradozaj de droguri sau otrăvire cu substanțe chimice..

Mulți medici veterinari îl prescriu, de asemenea, ca profilaxie a bolilor infecțioase, eliminarea problemelor hormonale, în special a celor care au cauzat obezitate la animal. Cu ajutorul acestuia (conform instrucțiunilor de utilizare), puteți chiar să consolidați corpul puii cu așternut slab, ceea ce este important pentru crescătorii de câini de rasă pură. Câini

Știați? Rasele de câini mici trăiesc mai mult decât ale lor frați mari. În medie, un mare danez, care cântărește 70 kg, supraviețuiește doar până la 7 ani, în timp ce durata de viață a unui pudel de 4 kg va fi de două ori mai mare decât.

Mod de administrare și dozare

Particularitățile utilizării „Vetom 1.1” și dozajul depind de problema existentă, vârsta și starea animalului. Dacă dorești întărește imunitatea și pentru a contribui la productivitate (se aplică nu numai câinilor, ci și altor animale de companie), atunci medicamentul li se administrează de la naștere și continuă să efectueze acțiunea specificată de-a lungul vieții lor. În acest caz, 50 mg de medicament trebuie să cadă pe 1 kg de greutate animală (pulberea este adăugată în alimente sau dizolvată în apă). Durata admiterii este de 2-3 săptămâni, de 1 dată pe zi.

Există situații în care administrarea rectală a Vetom 1.1 este mai preferabilă (de exemplu, cu disbioză), care vă permite să faceți față problemei cât mai curând posibil. Introducerea medicamentului în acest caz trebuie efectuată numai după utilizarea unei clisme pentru a curăța corpul. Vetom 1.1

Utilizarea oricărui medicament pentru câini - Amita, Surolana, Roncoleukin, Ivermectina, Tsiproveta, Propalin, Catosala, Unguente YAM BK, Ivermeka, Tilosină, Milbemax, - mai bine verificați medicul veterinar.

Daca este necesar tratamentul infecțiilor virale, doza medicamentului este crescută, este necesar să i se administreze animalului de două ori pe zi, câte 50 mg fiecare, până când manifestările bolii dispar. Intervalul dintre utilizarea compoziției nu trebuie să depășească 10 ore. În cazuri deosebit de dificile, când este necesară eliminarea imediată a simptomelor bolii, numărul de doze de medicament trebuie crescut la patru, cu un interval de 6 ore.

Manifestări stări de imunodeficiență prevedeți utilizarea „Vetom 1.1” de două ori pe zi, în aceeași doză (câte 50 mg fiecare). Cursul tratamentului în acest caz este de 5-10 zile..

Important! Dacă dintr-un anumit motiv nu ați avut timp sau pur și simplu ați uitat să dați câinelui medicamentul, nu sunt necesare măsuri speciale, puteți continua să îl utilizați conform schemei standard..
Vetom 1.1

Precauții

Când utilizați Vetom 1.1, nu sunt necesare precauții speciale. Este suficient să urmați exact recomandările standard: spălați-vă pe mâini după contactul cu pulbere sau tablete, folosiți mănuși de unică folosință pentru administrare rectală, nu depășiți doza indicată de producător sau prescrisă de medic. De asemenea, asigurați-vă că medicamentul nu intră accidental în hrana umană..

Efecte secundare

Producătorul medicamentului (sau, mai corect, un supliment biologic-activ numit „Vetom 1.1”) susține că nu provoacă reacții adverse, principalul lucru care este cerut de la proprietarul animalului este monitorizarea atentă a dozei.

Contraindicații

Probioticul este foarte bine tolerat de organism, atât la câinii adulți, cât și la pui, practic fără contraindicații. Nu trebuie administrat decât animalelor care suferă de diabet zaharat, precum și persoanelor care au avut anterior reacții alergice la interferon. De asemenea, merită luat în considerare faptul că medicamentul nu este potrivit pentru utilizarea combinată cu antibiotice..Câine

Termeni și condiții de stocare

Dacă ați cumpărat deja medicamentul, dar în ultimul moment medicul veterinar a prescris un alt tratament, nu este nimic în neregulă în acest sens, deoarece cu o depozitare adecvată va fi adecvat prin La 4 ani de la lansare. Tot ce aveți nevoie este să plasați compoziția într-un loc uscat și întunecat, fără a deschide borcanul, cu o temperatură ambiantă nu mai mare de + 30 ° С.

Important! În nici un caz medicamentul nu trebuie încălzit până la + 100 ° С, cu atât mai mult, pentru a continua expunerea la temperatură mai mult de 10 minute.
Dacă Vetom 1.1 este deschis, va trebui utilizat în termen de 15 zile. Formularea expirată poate fi ușor eliminată împreună cu restul deșeurilor alimentare. Nu este permisă utilizarea pulberii sau tabletelor din ambalaje care nu au data de expirare și marcajul lor. Dacă în timpul achiziției găsiți un borcan deschis (de exemplu, o parte din folie este ruptă), atunci nici nu riscați să dați medicamente animalului dvs. de companie.

„Vetom 1.1” s-a dovedit deja bine în tratamentul unei varietăți de afecțiuni gastro-intestinale, dar acest lucru nu înseamnă că vă puteți auto-medica. Nu riscați sănătatea câinelui și nu utilizați medicamentul decât după numirea unui medic veterinar.Vetom 1.1

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Cum să luați vetom 1.1 pentru câini