Ce rasă de câine ți se potrivește în funcție de zodia ta

Înainte de a primi un animal de companie, consultați recomandarea vedetelor. Uneori ne este greu să ne înțelegem unii cu alții datorită diferenței de temperament. O incompatibilitate poate apărea, de asemenea, între un câine și o persoană, prin urmare, atunci când alegeți un animal de companie, este important să vă concentrați asupra rasei pe care vi se recomandă să începeți un horoscop..

Berbec

Acești oameni sunt activi și energici, independenți și hotărâți. Majoritatea vieții lor sunt ocupate de acțiune. Bărbații cu acest semn sunt lideri prin natură, iar femeile se disting prin autosuficiență și ambiție. Berbecul se va potrivi câinilor cu temperament puternic: mari Alabai, câini ciobani, dobermani, boxeri. Un golden retriever sau un câine de munte poate fi un bun prieten. Astfel de câini sunt demni, calmi, dar, în același timp, au o parte din încăpățânare. Antrenamentul activ și plimbările în aer liber vor face apel la Berbecul energic.

Pentru o pauză de la un stil de viață activ, reprezentanții semnului de foc pot începe o rasă mai mică, de exemplu, un Beijing sau Chihuahua. Acești câini sunt capabili să capteze starea de spirit a proprietarului..

vițel

Taurii sunt autosuficienți, pașnici și buni. Bărbații cu acest semn pot părea secrete și nesociabile, în timp ce femeile sunt mai adesea emoționale și expresive. Taurul va fi bine fără un câine, dar dacă prevalează dorința de a dobândi un animal de companie, este mai bine să acordați atenție raselor independente. Un Yorkshire Terrier sau un pudel este o alegere excelentă. Taurii sunt naturi dependente, astfel încât primul impuls poate fi înlocuit de indiferență. Este mai bine să aleagă câini care pot fi urmăriți din lateral..

Pentru a stârni Taurul, puteți avea Shar Pei, St. Bernard sau Chow Chow. Aceste rase combină activitatea și independența..

Gemenii

Reprezentanților acestui semn nu le place tăcerea și singurătatea. De-a lungul vieții lor, Gemenii sunt bântuite de schimbări frecvente ale dispoziției și stilului de viață. Le este greu să rămână pe un singur câine, așa că mai mulți prieteni amuzanți cu patru picioare se instalează adesea acasă. Gemenii au nevoie de rase sociabile: dalmați, terieri, grifoni, coli. Oamenii care se plictisesc rapid de câinii activi sunt mai bine cu Chow Chow sau Laika.

Rac de râu

Extrem de reci și calmi, Racii sunt naturi sensibile, adesea predispuse la melancolie. Reprezentanții acestei zodii fac soți buni și părinți responsabili. Racii de uz casnic vor găsi un câine pufos și calm, care necesită o îngrijire atentă. Merită să căutați un prieten printre pudelii regali, câinii ciobănești caucazieni, golden retrievers. Mărimea rasei nu este la fel de importantă ca capacitatea de a oferi emoții pozitive și uneori acționează ca un anti-stres viu.

un leu

Leii sunt înzestrați cu un simț al scopului și căutarea excelenței. Femeile născute sub acest semn au o inimă bună și duc un stil de viață activ. Leilor le place să impresioneze, au o imagine strălucitoare și neobișnuită. Vor câini regali care să-i încânte pe alții. O alegere excelentă poate fi un Doberman, Ogar, Mastiff, Schnauzer Giant. Un câine aristocrat care merge cu mândrie lângă el va încânta inima lui Leu.

Fecioara

Fecioarele au multe calități pozitive. Deseori manifestă bunătate, grijă de cei dragi, conștiinciozitate și filantropie. În același timp, Fecioarele sunt pedante și uneori plictisitoare. Își dau seama de dorința lor de dezvoltare constantă la un animal de companie, educându-l și antrenându-l constant. Un dachshund, basset, doberman plăcut este potrivit pentru astfel de oameni. Fecioarele nu vor tolera un animal din casă care emite un miros neplăcut sau să lase multă murdărie în urmă..

Balanță

Persoanele aflate sub egida acestui semn sunt adesea supuse unor îndoieli. Adesea experimentează schimbări de dispoziție și pot deveni deprimați din cauza lipsei de echilibru. Luarea deciziilor este dată foarte greu Balanței: uneori chiar și situațiile simple îi fac să ezite în pragul alegerii. Dar, oprindu-se la o singură opțiune, ei nu își mai schimbă deciziile. Balanța poate avea doi pui de rase diferite pentru a observa temperamente diferite. Pugs sau ogarii italieni se vor înțelege bine cu acest semn, precum și câinii artistici amuzanți: terrier de jucărie, pincheri și pudel.

Scorpionul

Personalități foarte polifacetice, dezvăluind în mod constant noi trăsături ale caracterului lor celor din jur. Se pare că sunt țesute din contradicții. Bărbații muncitori sunt capabili să uite de odihnă, iar femeile se pot preda iubirii și familiei, uneori în detrimentul intereselor lor. Scorpionilor le place să-și umple viața cu evenimente interesante. Câinii mari sunt potriviți pentru ei: Newfoundland, Shepherd, Labrador. Vor aduce calmul lipsă în viață. Dar câinii mici și agili încep foarte curând să-i enerveze pe Scorpioni..

Săgetător

Reprezentanții semnelor de incendiu sunt aproape imposibil de menținut. Scopul lor este aventura și călătoria constantă. Acești oameni nu suportă reguli și cadre stricte și, prin urmare, nu-și supun câinele unui antrenament strict, permițându-le să existe pur și simplu în apropiere ca obiect al iubirii. Un beagle, ogar, baset sau câine de sânge li se va potrivi. Un husky rezistent va putea merge zeci de kilometri cot la cot cu Sagetatorul. Pohul obișnuit poate, de asemenea, să cucerească acest semn cu prietenia lor..

Capricornul

Capricornii se disting printr-un grad ridicat de responsabilitate și seriozitate. Când comunică cu ceilalți, aceștia își exprimă adesea opinia, manifestă încăpățânare și pot jigni o persoană imperceptibil pentru ei înșiși. Câinii Chow-Chow, buldogii englezi sau Rottweilers pot fi potriviți ca semn asemănător. Un Dachshund, Boxer sau Bulldog francez îl poate ajuta pe Capricorn să se ridice.

Vărsător

Aceștia sunt oameni sociabili, în care există pofta de experimente și totul neobișnuit. Sunt atrași de rase de câini rare și exclusiviste: Chinez Crested, Bearded Collie, Ciobanesc Ungur, Barbet, Leonberger. Mărimea câinelui, originea și caracterul său sunt de puțin interes pentru Vărsător. Principalul lucru pentru ei este să aibă un animal de companie pe care alții nu îl au..

Peşte

Reprezentanții elementului Apă sunt visători și ambițioși. Dar de multe ori Peștii sunt împiedicați de nehotărâre și de planarea constantă în nori. Acasă apreciază liniștea și liniștea, astfel încât comportamentul zgomotos al membrilor familiei îi poate irita. Peștii nu își pot imagina viața fără plimbări lungi în locuri liniștite. În aceste scopuri, un ciobanesc german sau un golden retriever este ideal, capabil să devină un bun tovarăș ascultător..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Ce rasă de câine ți se potrivește în funcție de zodia ta