Du-te mâncare pentru câini

Conform standardelor industriei moderne a animalelor de companie, Go! poate fi considerat un nou venit printre alte produse industriale pentru hrana animalelor de companie de pe piața rusă. Mulți proprietari au apreciat deja produsele acestui brand, dar pentru majoritatea, aceste rații sunt încă o noutate..

Petcurean este o companie familială foarte tânără, înființată în 1999 ca o afacere foarte mică axată pe producția de alimente pentru animale de companie de cea mai înaltă calitate. Potrivit producătorului, toate materiile prime utilizate pentru prepararea furajului Gou sunt achiziționate de la fermele din apropiere și livrate la fabrică proaspete.

Totul este cultivat în regiuni ecologice din Canada - văile Fraser și Okagan, fără utilizarea hormonilor de creștere, a diferiților aditivi chimici și a altor substanțe artificiale. Toate produsele sunt supuse celui mai strict control al calității în mai multe etape, iar Go! are certificate de la diferite organizații, care confirmă conformitatea produsului cu standardele ridicate declarate. Cu toate acestea, cea mai bună confirmare a calității mâncării Go pentru câini este recenzia proprietarilor de câini mulțumiți și recunoscători, care au apreciat produsele acestui brand..

Gamă

Petcurean oferă consumatorului trei linii de Go!, Pentru un total de nouă formulări diferite.

Line of Go! Fit + Free (F + F) constă dintr-o formulare - hrană pentru animale de companie fără cereale pentru toate vârstele (potrivită pentru pui, adulți și câini seniori). Pe site-ul distribuitorului rus, expresia „4 tipuri de carne” a fost adăugată la nume. Producătorul subliniază că această rețetă are cel mai mare conținut de carne dintre toate dietele Go! Și că nu există grâu, porumb, soia și carne de vită..

Următoarea linie este formulările Sensitivity + Shine (S + S) pentru câinii cu digestie sensibilă și nevoi dietetice speciale. Iată șase formule de alimentare diferite. Două meniuri sunt potrivite atât pentru pui, cât și pentru adulți și includ ovăz ca singură cereală, iar celelalte patru sunt desemnate ca Ingredient limitat.

Merge! pentru câini

Această frază înseamnă că dieta a fost creată cu un număr limitat de ingrediente suplimentare pentru a evita reacțiile alergice la animalele care suferă de intoleranțe alimentare. În căutarea aceluiași scop, aceste diete conțin un singur tip de carne (rață, somon, carne de vânat sau curcan) ca sursă de proteine ​​și sunt, de asemenea, lipsite de cereale, cartofi, pui și gluten. Mâncarea uscată Go! S + S pentru câinii cu alergii s-a dovedit a fi bună și recenziile proprietarilor recunoscători de animale de companie confirmă acest lucru.

Categorie Go! Daily Defense (DD) este o dietă cu cereale integrale concepută pentru câinii de toate vârstele. Sortimentul include două meniuri: cu pui și cu miel. Sursele de boabe includ orez integral brun și alb și fulgi de ovăz.

Pe site-ul oficial al companiei Petcurean, vedem că fiecare linie include și mâncare umedă, mai precis conserve, dar, din păcate, pe piața rusă, numai mâncarea uscată Go pentru câini este disponibilă cumpărătorului.


Analiza și evaluarea compoziției

Producătorul subliniază faptul că pentru fabricarea fiecărei diete se folosesc doar fructe și legume proaspete și se folosește o tehnologie de gătit la temperatură scăzută, care vă permite să maximizați proprietățile benefice ale tuturor componentelor. De asemenea, fiecare formulare conține aditivi sub formă de pre și probiotice, plus antioxidanți. Toți acești factori fac posibilă clasificarea hranei lui Goe ca hrană holistică pentru câini, deși nu există o astfel de marcă pe ambalaj..

Pentru o analiză detaliată a compoziției, resursa noastră a luat Go! Fit + Free All Life Stages este unul dintre cele mai populare alimente pentru câini ale acestui brand, judecând după numărul de recenzii despre acesta pe diferite forumuri. Acest meniu este comercializat ca hrană zilnică pentru animale de companie în orice etapă a vieții. Pentru a satisface pe deplin diferitele nevoi energetice și nutritive ale, de exemplu, a unui cățeluș și a unui animal adult inactiv, se recomandă să ajustați pur și simplu aportul zilnic de furaje..

Deci, să aruncăm o privire asupra conținutului garantat de nutrienți:

 • Proteine ​​- 35,6% - peste medie;
 • Grăsime - 16,6% - normal;
 • Fibra - 2,8% - sub medie;
 • Umiditate - 8% - medie;
 • Conținut de cenușă - 8,9% - în limite normale.

Compoziția alimentelor Go Natural Holistic

Un astfel de echilibru implică prezența carbohidraților într-o fracțiune de masă de aproximativ 28-30%, acest lucru poate fi notat ca un plus al rețetei, dar cantitatea de fibre este mai mică decât chiar și cea minimă recomandată în meniurile uscate pentru câini. Este clar că acest aspect nu este lăudabil..

De asemenea, este necesar să rețineți conținutul ridicat de proteine, desigur, proteinele sunt una dintre cele mai importante substanțe din dieta câinelui și ar trebui să existe o mulțime de ele, dar nu fiecare animal de companie este potrivit pentru o cantitate atât de mare de proteine. Dar conceptul acestei rețete implică hrănirea unui animal cu diferite grade de activitate și în toate etapele vieții..

Întreaga listă de ingrediente pentru Go! Fit + Free are mai mult de 50 de ingrediente, dacă nu luați în considerare suplimentele de vitamine și minerale. Ei bine, impresionant! Dacă comparăm compoziția dată în versiunile engleză și rusă, atunci vedem imediat o mulțime de inexactități în traducere. Prin urmare, ne vom concentra asupra originalului. Primele cinci ingrediente sunt:

 • Pui - 54%;
 • File de curcan - 10%;
 • File de pastrav - 10%;
 • Cartofi;
 • Mazăre;

Producătorul explică ce înseamnă componenta „pui”: făină de carne de pui plus file de pui, grăsime de pui și aromă naturală de pui (bulion fiert).

Proteină

Baza acestui furaj este proteina animală, iar rolul principal îl dă puiului sub formă de făină. În plus față de ingredientele din primele trei, rețeta conține, de asemenea, componente precum făina de hering, ou întreg uscat, file de rață și somon, dintre care s-ar putea să nu existe foarte multe în mod individual, dar, în total, ele contribuie semnificativ la componenta proteică a acestei rețete. Toate acestea sunt componente de înaltă calitate și sunt ușor absorbite în corpul animalului..

De asemenea, conține ingrediente bogate în proteine ​​vegetale - mazăre, linte, tapioca și naut. Deoarece se află în pozițiile 5.6 și 7, fracția de masă nu este semnificativă.

Celuloză

Rolul fibrelor îl joacă în principal cartofii, plus că se găsește în cantități mici în leguminoase (mazăre, linte și altele), precum și în cartofi dulci, lucernă și unele legume și fructe (morcovi, broccoli, spanac, mere) care alcătuiesc furajele. Cu toate acestea, judecând după procentul de fibre din compoziție, proporția acestor ingrediente este foarte mică aici..

Grăsimi

Această dietă este bogată în grăsimi animale și vegetale. Primele sunt grăsimea de pui și uleiul de somon, care sunt foarte valoroase și utile pentru câini, deoarece sunt bogate în acizi linoleici și omega și au un efect pozitiv asupra stării pielii și a blănii, asupra activității sistemului cardiovascular și servesc drept prevenire a mai multor boli..

Grăsimile vegetale conținute în compoziție sunt rapița (ulei de canola) și uleiul de cocos. Sunt bogate în vitamina E și au un efect benefic asupra metabolismului. În plus, există o indicație exactă că conservanții naturali au fost folosiți pentru conservarea acestor grăsimi, ceea ce poate fi notat ca un plus al acestor componente.

Componente suplimentare

O listă cu ingredientele rămase ale acestui Go! ia aproximativ jumătate din întreaga listă. Există deja suplimente familiare sub formă de diverse prebiotice și rădăcină de cicoare pentru a promova o digestie sănătoasă. O gamă întreagă de plante medicinale: mușețel, păpădie, fenicul, lemn dulce, calendula, mentă. Plantele pe care suntem mai obișnuite să le vedem ca mirodenii în bucătăria noastră - turmeric, cardamom, cuișoare, rozmarin, pătrunjel - sunt, de asemenea, pe lista ingredientelor..

Componentele precum dovleacul sau dovleceii sunt în general rare în dietele pentru câini, dar bananele, papaya sau rodia sunt complet exotice. Producătorul a adăugat, de asemenea, fructe de ienupăr, extract de ceai verde și șolduri. Și pentru a avea un set complet, au pus aici mai multe fructe de padure - afine, afine, mure.

Câine ghimbir cu gura deschisă

O listă impresionantă de aditivi, dar nu ar trebui să vă iluzionați, cantitatea fiecăruia dintre ei fiind foarte mică. Din acest motiv, este dificil de înțeles dacă aceste fitocompoziții, fructe și fructe de padure vor aduce beneficii corpului animalului de companie. Poate că rolul lor este să se arate și să arate mai bine pentru consumator decât alte mărci de alimente pentru câini..

Avantaje și dezavantaje

Mâncare pentru câini Go! Fit + Free la o examinare atentă nu a dezvăluit niciun dezavantaj grav în rețetă. Singurul său dezavantaj este procentul scăzut de fibre. De asemenea, o impresie negativă este făcută de traducerea compoziției pe site-ul rusesc, unde în locul fileului de curcan (în versiunea în limba engleză a curcanului dezosat) s-a dovedit a fi „file de curcan proaspăt”. Se pare că aceasta este o încercare de a înfrumuseța produsul..

Principalele avantaje

 • O compoziție foarte detaliată și completă a feedului, prezentată pe site-ul web canadian;
 • Lipsa componentelor cerealelor;
 • Cantitate mare de proteine ​​animale de înaltă calitate;
 • O gamă largă de tot felul de aditivi;
 • Folosirea conservanților naturali pentru grăsimi;

Recenzii despre feed Go

După cum era de așteptat, recenziile despre mâncarea pentru câini a lui Goe sunt covârșitor de pozitive. Numărul fanilor dietelor acestui brand crește nu numai în rândul iubitorilor de câini, ci și în rândul crescătorilor profesioniști. Iată ce am învățat de la proprietarii de câini despre experiențele lor cu Go !:

Karina, proprietarul Labradorului:

„Laboratorul nostru are aproape 4 ani, îl cumpărăm pe Gow pentru el încă din copilărie. Nu a avut niciodată probleme de sănătate, este activ, arată grozav, haina strălucitoare. Sunt foarte mulțumit de mâncare, chiar i-am sfătuit pe iubitorii de câini de mai multe ori. M-am adresat unui medic veterinar cu întrebarea dacă sunt necesare suplimente de vitamine suplimentare, sa dovedit că există suficiente în acest aliment. Păcat că nu ne aduc conserve, aș fi încercat și eu ”.

Vladimir, proprietarul unui pug de 7 ani:

„Am trecut recent la acest aliment, deoarece câinele era alergic la Proplan, era presărată peste tot și se pieptana până la răni. L-am ridicat mult timp, acum unul, apoi celălalt. Până când mi-au spus să încerc GO! SENSIBILITATE cu somon. O lună mai târziu, toate rănile s-au vindecat și plasturii cheli au început să crească, deși o mănâncă mai rău decât mâncarea anterioară, fără entuziasm ".

Părerea medicilor veterinari

Recenzii ale medicilor veterinari despre Go! rezumați la faptul că acestea sunt rețete de înaltă calitate, în ceea ce privește parametrii și componentele lor, acestea corespund pe deplin clasei super-premium și aparțin categoriei nutriției holistice. Dar profesioniștii acordă atenție indicatorului restrâns al proteinelor, în raport cu normele general acceptate, care pot afecta negativ unii câini, în special cei predispuși la boli de rinichi..

Costul

Prețul Go! Fit + Free patru tipuri de carne:

 • 0,23 kg - de la 235 ruble.
 • 2,72 kg - de la 1390 r.
 • 11,35 kg - de la 4018 r.

Costul meniului cu carne de vânat Go! Sensibilitate + strălucire:

 • 0,23 kg - de la 238 r.
 • 2,72 kg - de la 2165 r.
 • 11,35 kg - de la 5406 r.

În concluzie, adăugăm că calitatea rațiilor Go! Câștigă cu un mare avantaj față de multe feed-uri din aceeași categorie de preț. Acestea sunt formule care merită atenție, mai ales pentru cei care se străduiesc să ofere animalului lor de companie doar cele mai bune. Resursa noastră o recomandă ca hrană zilnică completă pentru animalul dvs. de companie..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Du-te mâncare pentru câini