Porecle pentru câinii băieților din rasa ciobanesc german

Cum să alegeți un nume pentru un băiat ciobanesc germanUna dintre cele mai populare și variate rase este Ciobanescul German. Acești câini, indiferent dacă sunt băieți sau fete, se disting prin calități incredibile de muncă și de pază, chiar și până în ziua de azi sunt angajați în munca de păstor, păzesc case și servesc în rândurile armatei și poliției. Câinii de pastor au un caracter aparte, amândoi sunt amabili cu proprietarii lor și neîncrezători față de străini..

Fiecare păstor este unic în felul său, deoarece toți pot diferi prin aspectul lor. Pe baza acestui fapt, fiecare câine cioban are nevoie de propriul său nume unic, care să reflecte caracterul său puternic, puternic și loial. Acest articol vă va spune despre regulile de bază pentru alegerea unei porecle pentru băieți, precum și despre opțiunile pentru porecle pentru un ciobanesc german.

Reguli de selectare a poreclelor

Fiecare proprietar vrea să investească sens profund în numele câinelui, dar, în același timp, păstrează frumusețea consonanței, dar în același timp este foarte important să nu uiți de următoarele reguli:

 1. Porecla trebuie să fie scurtă și confortabilă și să nu conțină mai mult de câteva silabe.
 2. Porecla trebuie să fie strălucitoare și expresivă, astfel încât să fie un sunet de stimulare pentru animalul de companie.
 3. Este important ca numele câinelui să fie pe placul tuturor membrilor familiei în care trăiește animalul de companie..

Cerința numelui băiatului păstor

Principiul fonetic al unei porecle pentru un câine este recunoașterea și inteligibilitate pentru câine. Merită să ne gândim mai detaliat la aceste aspecte în alegerea unei porecle.

Numele câinelui trebuie să conțină litere vocale, cum ar fi z, d, r, g, b, g. Această regulă trebuie respectată, astfel încât câinele să poată auzi și recunoaște numele la o distanță mare..

Nu puteți numi un câine, un cuvânt care se găsește foarte des în vocabularul familiei, deoarece acest lucru va confunda animalul.

Numele câinelui nu ar trebui să provoace asocieri negative.Nu folosiți cuvinte pentru a vă chema câinele, negativ, precum stresul, frica, demonul. Numele câinelui nu ar trebui să provoace asociații negative între membrii familiei..

Porecla nu trebuie să fie în concordanță cu numele echipelor de antrenament, deoarece un câine cu porecla Fas poate să nu distingă cuvântul și într-o situație stresantă îl percepe ca pe o față.

Nu-i da păstorului tău o poreclă ca nume uman, mai ales care este relevant în regiunea sau țara în care trăiește câinele.

Un băiat cioban trebuie să aibă un nume exclusiv masculin. Această regulă trebuie respectată pentru a preveni consecințele unor situații de urgență atunci când câinele poate prezenta agresiuni nedorite în afara casei, deoarece un străin, după ce a înțeles sexul câinelui după nume, va putea să se protejeze pe el sau pe animalul său, mai ales dacă animalul său este o fată..

Sunând un câine

Este important ca numele animalului să-l reflecte calități de muncă sau de serviciu. Dacă un ciobanesc german este început exclusiv pentru viața domestică, atunci putem spune că servește ca pază de familie și însoțitor. Dar, pe lângă aceasta, un păstor poate fi un detectiv, un păstor sau un paznic. În funcție de vocația principală, puteți numi câinele următoarele nume:

 • Câini, servind în rândurile armatei, polițiștii, detectivii ciobănești pot purta nume precum Hawk, Rex, Schwartz, dar în acest caz, ar trebui să vă abțineți de la nume sub forma unui nume de rang sau unitate.
 • Câine, paza teritoriului sau o persoană, poate purta nume precum Rambo, Thunderstorm, Thunder sau Sheriff.
 • Câini cu pedigree adoptând participarea la concursuri sau expoziții, poate purta numele Marquis, Richard, Leader, Sheikh, Best.
 • Dacă un băiat ciobănesc acționează ca un tovarăș, atunci poreclele mai frivole, cum ar fi Bagel, Sancho, Fig, Zephyr sau Dzhigit, i se vor potrivi.

Tradițiile descendenței

În plus față de regulile de bază pentru alegerea unei porecle, există o tradiție destul de veche de numire a câinilor de rasă, care se aplică nu numai băieților, ci și fetelor. Aici se distinge următoarea ordine:

 1. Câinii genealogici dintr-o așternut sunt numiți printr-o singură literăDacă câinele ciobanesc, indiferent dacă este băiat sau fată, s-a născut într-o canisa oficială, numele său ar trebui să facă parte din numele cățelușului.
 2. Băieții și fetele din aceeași așternut ar trebui să fie numiți astfel încât numele să aibă aceeași literă la început. De exemplu, băieții ar putea fi numiți Robert, Rem, Rex, iar fetele ar putea fi Rosa, Roda, Richelle..
 3. O formă bună pentru un cățeluș cu un pedigree bun este prezența în poreclă a componentelor din numele părinților câinelui.

Astfel, un câine de rasă pură, ca o persoană, poate purta un nume de familie, un nume și un patronimic, ceea ce face posibilă compunerea unei versiuni prescurtate a poreclei animalului.

Porecle acceptabile pentru un cioban german

Fiecare proprietar dorește să îi ofere animalului său de companie un nume universal, exclusiv și original și, bineînțeles, puteți veni cu un nume lung și unic, dar în acest caz este important să ne amintim că sora talentului este concizia..

Posibile porecle pentru ciobanul unui băiat

 • Dacă câinele va lucra în viitor, puteți alege numele potrivitFier, Akbez, Agat, Alon, Alf, Cupidon, Axel, Agiz, Armin, Abro, Ajax, Archie, Arno, Ice, Alfred, Aston, Akbar, Asvid, Azor, Azarat.
 • Sutiene, Bison, Barney, Bros, Bucks, Bras, Baron, Bazo, Baikal, Bingo, Bruno, Bimold, Boss, Brockley, Brad, Bugis, Bond, Bronnie, Bruce, Barimore, Black, Bastilde, Butler, Boin, Biong.
 • Volt, Vruno, Watson, Wind, Wolf, Leader, Knave, Vamor, Walter, Varifese, White.
 • Horace, Gong, Aur, Grizzly, Earl, Gidon, Harold, Groom, Hans, Grove, Thunder, Gadir, Gunther, Thunderstorm, Thunder.
 • Delon, Drone, Junior, Dimbo, Junior, Darts, Dynamite, Danko, Deutsch, Doni, Dingo, Dizon, Jack, Dustin, Daron, Dantes, Dru, Dark, Dazley, Dago.
 • Georges, Germe, Jarmen, Jacquley, Jerome.
 • Zorro, Zam, Silbert, Zach, Solger.
 • Stafide, Irbis, Iris, Imor, York, Indy, Hidalgo.
 • Corsair, Conti, Kevin, Cron, Quasi, Kumo, Celt, Kraz, Kim, Kai, King, Castor, Kaiser, Casper, Carat, Kurt, Chris, Coif, Cruz, Cornet, Quant.
 • Luke, Leon, Luke, Lux, Lucos, Light, Lime, Lorenz, Larcot, Larry, Luzo, Lex.
 • Morsa, Mac, Maris, Martin, Myron, Max, Michie, Morgan, Sharp, Milord, Mantis, Mike.
 • Norman, Nick, Namis, Nord, Nikron.
 • Otto, Onyx, Olf, Opel, Osborne, Oliver, One, Olgerd, Oscar.
 • Paul, Patrick, prinț.
 • Roy, Rocky, Ram, Richter, Reno, Richard, Ramses, Raj, Ralph.
 • Simon, Simon, Sam, Sancho, Cyrus, Silver, Skiff, Stitch, Scotch, Sting.
 • Tagir, Topper, Tino, Tiger, Tyson, Tiger, Tonny.
 • Franz, Volker, Flink, Forest, Fry, Fred, Frant, Fritz, Friend, Faust, Falk, Fest.
 • Pentru câinele însoțitor, puteți alege un nume mai frivolHarley, Harol, Khan, Hasan, Haight, Hamster, Brave, Hobby, Hamuz, Henk, Chrome, Horst.
 • Cezar, Tsong, Țar, Zinc, Cerber.
 • Chad, Chen, Charlie, Cherry, Chuck, Chester.
 • Shiko, Shayk, Sherkhan, Schultz, Sheriff, Sheikh, Sherry, Cartoon.
 • Elf, Elson, Elvis, Embry, Erich, Edgard.
 • Jungo, Jurger.
 • Yander, Yandi, Yarol.
Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Porecle pentru câinii băieților din rasa ciobanesc german