Care sunt pinii

PinscherOriginea cuvântului „pinscher” are atât origini englezești, cât și germane. Crescătorii de câini sunt de acord că este încă engleză și înseamnă „mușcătură” în traducere. Și există rădăcini germane aici datorită faptului că acești câini sunt din Germania. Un câine, indiferent de mărime, își apără în mod activ stăpânul de pericol, atacând orice obiect, până la o persoană. Federația Cinologică Internațională vede mai multe rase în grupul „Pinscher” - aflați mai multe despre fiecare dintre ele.

austriac

O rasă rară, pe cale de dispariție, care se află sub protecția guvernului austriac. În ultimii ani, a fost posibil să se reproducă aproximativ o duzină de indivizi care intră sub standardele rasei.Pinscher austriacDe ceva timp, formarea rasei acestor câini a fost lăsată la voia întâmplării, ceea ce a dus la diferențe de aspect. Acest pinscher se găsește numai în Austria, iar în afara granițelor sale practic nu este reprezentat..

Între timp, rasa este destul de veche și nobilă - un adevărat Pinscher austriac poate fi găsit în picturile diferiților artiști încă din secolul al XVIII-lea..

Reprezentanții speciei sunt acum considerați pierduți, iar acele animale care sunt acum clasificate în conformitate cu descrierea rasei au fost găsite de crescătorul Emil Hauck la începutul secolului trecut în satele austriece adânci..

Descrierea rasei:

 • O tara: Austria.
 • Creştere: mascul 44-50 cm, feminin 42-48 cm.
 • Greutate: de la 12 la 18 kg.
 • Culoare: roșu până la negru cu diverse marcaje de culoare bronz.
 • Preț: de la 300 la 600 USD.
Pinscher austriac

Vă recomandăm să citiți despre rasele de câini mic, mijloc și mare dimensiuni, rase de câini hipoalergenice, despre cele mai multe dragă și periculos rase de câini.

limba germana

Pinscher german este o direcție de formare a rasei pentru crearea unor rase comune precum Doberman sau schnauzer. Această specie antică a fost recunoscută în 1879.

În zilele noastre sunt răspândite în Europa, și mai ales acasă, în Germania și în Franța. Acest câine de talie medie are o eleganță subtilă în aparență..

Important! Pinscherul german este un susținător al întreținerii - orice consideră a fi astfel poate deveni prada lui. Nu trebuie păstrat într-o casă cu copii mici..

Pinscher germanCaracterul puternic al câinelui necesită fermitate de la proprietar, care va fi capabil să limiteze voința animalului de companie. În ciuda abilităților excelente de câine de pază și a suspiciunii extreme față de străini, Pinscherul german tratează foarte bine membrii familiei proprietarului.

Câinele nu face zgomot inutil, dar începe să latre când vine o amenințare reală. Acest câine își poate transforma energia în distructivitate și pur și simplu se poate angaja în sabotaj - rupe jucăriile copiilor sau poate deteriora mobilierul.

Descrierea rasei:

 • O tara: Germania.
 • Creştere: la cățele și masculii de la 45 la 50 cm.
 • Greutate: de la 14 la 20 kg.
 • Culoare: roșu, maro, gri, negru, albastru, cu nuanțe până la albastru.
 • Preț: de la 1000 la 3000 USD.
Pinscher german

Doberman

Rasa este numită după fondatorul său Louis Dobermann, care a crescut acești câini la sfârșitul secolului al XIX-lea. Rasa a fost folosită pentru prima dată ca pază sau câine de pază.

Paznicii extraordinari pentru tine și casa ta pot fi rase de câini precum Caine de pază din Moscova, hotosho, câine de munte, alabai, staffordshire terrier, schipperke, câine canar, Kangal turcesc, Câine german, terrier negru, Belgian și limba germana păstor.
In unele cazuri dobermanii chiar erau păstori pentru vite. Drept urmare, acești câini au devenit gardieni excelenți ai teritoriilor și tutori pentru copii și persoane cu nevoi speciale..

DobermanCâinii de talie mare, cu mușchi bine dezvoltați, s-au dovedit a fi nu numai gărzi vicioase, ci și paradoxal amabili în raport cu cei pe care i-au identificat drept „ai lor”. Având în vedere masa musculară a animalului, el are nevoie de o mulțime de exerciții, astfel încât energia uriașă să fie cheltuită pentru educație fizică și să nu intre în agresiune.

Dobermanul este foarte inteligent și sociabil, așa că nu trebuie lăsat singur. Animalul este încântat să ia parte la afaceri de familie - așa se simte ca un membru cu drepturi depline al familiei.

Proprietarul câinelui, pe lângă faptul că are un caracter puternic, trebuie să fie activ, mobil și sociabil. Cu o astfel de persoană, câinele se deschide luminos și distinctiv..

Descrierea rasei:

 • O tara: Germania.
 • Creştere: mascul 68-72 cm, feminin 60-67 cm.
 • Greutate: mascul 35-40 kg, feminin 28-41 kg.
 • Culoare: negru sau maro închis.
 • Preț: de la 500 la 1500 USD.
Doberman
Important! Proprietarul Dobermanului trebuie să aibă un caracter puternic și calități de conducere. În caz contrar, animalul său de companie va prelua conducerea în casă..

Pitic

Aspectul exotic al Pinscherului este de dimensiuni reduse, dar acest lucru nu îl face mai puțin formidabil și războinic decât omologii săi mult mai mari. Doar că, pe lângă aceasta, reprezentanții speciilor pitice ale rasei sunt într-o anumită măsură drăguți și plăcuți de vorbit..

Dar în ce măsură acești câini sunt drăguți depinde de stăpânul lor și de minuțioasa pregătire. Dacă totul a început de la o vârstă fragedă a câinelui, atunci acesta crește încăpățânat și dăunător, sau chiar prea vicios.

Acești câini drăguți din exterior sunt foarte independenți și se înțeleg numai cu cei care sunt capabili să-și aprecieze spațiul personal. Acest lucru este valabil mai ales pentru copii - copilul care tratează câinele cu respect va primi dragoste completă de la animalul de companie.PiticDescrierea rasei indică faptul că pinscher miniatural - câine extrem de tare: cu un antrenament inadecvat, tinde să latre mult fără niciun motiv aparent și să fie dăunător de la zero.

Un reprezentant al acestei rase poate face o companie excelentă pentru o persoană singură. Și cu un antrenament adecvat, acest câine foarte inteligent va fi plin de dorința de a-i mulțumi stăpânului, a-l surprinde și a-l încânta.

În exterior, pinscherul în miniatură este foarte asemănător cu o copie mai mică a Dobermanului. Descrierea rasei:

 • O tara: Germania.
 • Creştere: de la 25 la 30 cm.
 • Greutate: de la 4 la 6 kg.
 • Culoare: roșu, maro, negru.
 • Preț: de la 100 la 400 USD.
Pitic

Affenpinscher

De fapt, acest câine nu este foarte asemănător cu toți ciupitorii descriși mai sus. Acest membru al familiei are o asemănare vizibilă cu terrierii, al căror păr este mult mai asemănător cu „coafura” affenpinscher. Numele câinelui este tradus din germană ca „asemănător maimuței”.

Știați? Affenpinschers au fost inițial folosiți în grajduri și magazine pentru vânătoarea șobolanilor și șoarecilor și abia atunci aceste animale drăguțe au devenit câini de lapte..

Originea acestor câini este destul de controversată și, în diferite surse, sunt denumiți schnauzeri în miniatură, și a Grifonii de la Bruxelles. Pentru prima dată, selecția rasei a avut loc în 1896 la expoziția de la Berlin.

Câinii nu au primit multă popularitate în afara Germaniei, în ciuda caracterului însoțitor și devotament față de proprietar și membrii familiei sale..AffenpinscherO dispoziție destul de calmă în condiții normale este înlocuită de agresivitate atunci când siguranța gazdei este amenințată. Afenpinschers nu le place, de asemenea, copiii necunoscuți, ceea ce este destul de neobișnuit pentru câini..

O altă caracteristică necaracteristică este frica de pisici, care determină selecția atentă a vecinilor din habitatul câinelui. Mai mult, actualii Affenpinschers din interior nu și-au pierdut deloc instinctele de vânătoare și nu sunt dispuși să prindă și să omoare un șobolan sau un hamster domestic fără remușcări..

Descrierea rasei:

 • O tara: Germania.
 • Creştere: la fel pentru ambele sexe - de la 23 la 29 cm.
 • Greutate: de la 3 la 5 kg.
 • Culoare: de la portocaliu, maro la argintiu și negru. Posibile diverse combinații de culori și nuanțe.
 • Preț: de la 250 la 1000 USD.

Pinzerele sunt interesante și variate - printre ele puteți alege un prieten, un paznic și chiar un prindător de șobolani.AffenpinscherO condiție rămâne neschimbată pentru toți reprezentanții acestei clase de rase: toți câinii sunt extrem de devotați unui proprietar înțelept care trebuie să fie capabil să-și direcționeze energia neliniștită în direcția corectă..

Știați? În timpul celui de-al doilea război mondial, dobermanii au fost folosiți de Corpul de Marină al Statelor Unite. Pentru neînfricarea lor, animalele erau numite „câini diavol” („câinii diavolului” - ing.). După război, un monument a fost ridicat în Guam 25-dobermanilor care au murit în luptă.
În orice caz, familia va beneficia de prezența unui astfel de câine autoritar care se consideră membru cu drepturi depline al comunității, adună membrii gospodăriei și întărește bazele familiei..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Care sunt pinii