Alimente pentru capete de latrat (capete de latrat) pentru caini

Mâncarea Barking Heads aparține clasei holistice și, datorită calității sale ridicate, devine din ce în ce mai populară în Rusia. Pet Food UK Ltd, cu sediul în Marea Britanie, este responsabilă pentru producția produselor. „Barking Heads” - hrană pentru câini de calitate europeană, care este produsă în conformitate cu toate standardele și cerințele moderne.

Linia de alimente Barking Heads

Producătorul însuși susține următoarea compoziție nutritivă:

 • proteine ​​- 23%;
 • grăsimi - 17%;
 • cenușă - 9%;
 • fibră - 3%;
 • Omega 6 - 2,9%;
 • Omega 3 - 2,2%;
 • Umiditate - 8%.

În același timp, hrana este bogată în vitamine din grupele A, E, D3. În compoziție, exista un loc pentru oligoelemente precum zinc, mangan, fier, cupru. Datorită abundenței vitaminelor și a microelementelor utile, alimentele nu numai că saturează animalul de companie, ci și întăresc sistemul său imunitar, previne dezvoltarea bolilor grave.

Pentru a studia mai detaliat compoziția hranei pentru câini uscate Barking Heads, este necesar să se ia în considerare separat ingredientele unui anumit tip de produs. Care este una dintre cele mai populare alimente pentru câini cu păr problemat, Barking Heads Lamb?&Câine adult de orez?

 1. Carne de miel proaspăt gătită - 26%.
 2. Făină de carne de miel - 20%.
 3. 40% din furaje constă din cereale, și anume orez alb, brun, ovăz.
 4. Carne de păstrăv proaspăt gătită - 5%.
 5. Mazăre - 4%.
 6. Grăsimea de miel, de asemenea, 4%.
 7. Grăsime de somon - 2%.
 8. Bulion de miel - 1,5%.

Astfel, două ingrediente din carne (miel și fasole) reprezintă 51% din toate ingredientele, ceea ce este considerat extrem de ridicat..

Alte tipuri de furaje au o compoziție similară și se bazează pe un anumit tip de carne și cereale. Deci, printre ingredientele diferitelor tipuri de furaje se numără următoarele tipuri de carne:

 • miel, care poate fi găsit în produsele pentru adulți, câinii de talie mare;
 • carnea de curcan, care este ingredientul principal în Barking Heads Turkey Delight Grain Free;
 • carnea de pui se găsește în hrana pentru animale de companie fără cereale pentru rasele mari;
 • somonul și păstrăvul, care sunt principalele ingrediente ale Barking Heads Fish-n-delish Fără cereale.

Astfel, compoziția Barking Heads este impresionantă. Producătorul a dezvoltat o gamă destul de largă de produse, iar în acesta exista un loc atât pentru hrana pentru câinii adulți, cât și pentru hrana specială pentru pui..

Soiuri de alimente Barking Heads pentru câini adulți

Recenziile hranei pentru câini Barking Heads au fost copleșitor de pozitive, clienții comentând în general selecția bogată și compoziția bună a produsului. Există într-adevăr o mulțime de mâncare pentru câini în sortimentul companiei britanice. Ce tipuri de alimente există în linia „Barking Heads”?

 1. Barking Heads Big Foot Miel / Pui. Produse concepute special pentru câinii adulți. Mâncarea este produsă cu aromă de miel și pui. Compoziția este îmbogățită cu proteine, prin urmare conferă animalului un impuls de energie, iar grăsimile naturale au un efect pozitiv asupra funcționării sistemului circulator. Pe lângă carne, furajele conțin cereale, în principal orez.
 2. Miel de lătrat & Câine adult de orez. Furaje, a căror compoziție a fost deja descrisă în detaliu mai sus. Ajută la combaterea căderii părului câinilor, fragilității, decolorării. Are o formulă monoproteică, iar principalul ingredient din compoziție este carnea de miel.
 3. Barking Heads Quackers Fără cereale și Barking Heads Turkey Delight Fără cereale. Aceste furaje sunt combinate într-o singură categorie pentru un motiv, deoarece sunt potrivite pentru câinii de toate rasele. Două varietăți de alimente sunt jumătate din carne - curcan în cazul Barking Heads Turkey Delight Grain Free și rață în cazul Barking Heads Quackers Grain Free. Mâncarea are o compoziție fără cereale și este potrivită în principal pentru animalele active de la vârsta de un an. Există, de asemenea, un tip de furaje în care 50% din toate ingredientele sunt păstrăv și carne de somon (Barking Heads Fish-n-delish Grain Free).
 4. Barbar Heads Fusspot. Formula monoproteică a acestui aliment este ideală pentru rasele medii până la mari. Compoziția este formată din 45% carne de pasăre sau carne de pui deshidratată, iar ingredientele suplimentare sunt aditivi minerali, cartofi uscați.
 5. Miel de lătrat & Orez Adult Caine mic si Barking Heads Pui adulți de rasă mică. Două tipuri de alimente monoproteice potrivite pentru rasele mici de animale de companie. Peletele în sine sunt mici, ceea ce le face mai ușor de mestecat câinelui. Mielul, puiul și orezul sunt principalele ingrediente..
 6. Barking Heads Tiny Paws Quackers Fără cereale. Mâncarea este potrivită și pentru câinii de rasă mică, dar este 50% carne de rață. Printre alte componente, a existat un loc pentru carne de păstrăv (11% din compoziție).
 7. Lătratul capetelor Tender Iubirea îngrijire. Această formulare este ideală pentru animalele de companie cu stomac sensibil. Mai mult de jumătate din furaje constă din carne de pui și nu conține carbohidrați complicați care interferează cu absorbția alimentelor.
 8. Barking Heads Fat Dog Slim. Această compoziție are o formulă unică, deoarece este special concepută pentru câinii supraponderali. Nu există loc pentru grăsimi, iar singura sursă de proteine ​​este carnea de pui..
 9. Barking Heads Senior Dog. Această mâncare de pui și orez este special formulată pentru animalele de companie în vârstă de peste șapte ani. Produsul este bogat în proteine ​​și grăsimi, prevenind astfel risipa musculară. De asemenea, alimentele sunt bogate în glucozamină și condroitină, datorită cărora se menține starea ideală a articulațiilor și ligamentelor.

Barking Heads Senior pentru hrana pentru câini

Atunci când alege hrana pentru un animal de companie, o persoană ar trebui să fie întotdeauna ghidată de vârsta animalului de companie, rasa acestuia și caracteristicile corpului. Dacă alimentația unei alte mărci a fost folosită anterior, atunci produsele Barking Heads ar trebui introduse treptat, astfel încât după 2-3 săptămâni câinele să treacă complet la ea.

Alimentele Barking Heads sunt disponibile numai sub formă uscată în pachete de 2, 6, 12, 18 kilograme.

Mâncare pentru pui de la Barking Heads

Mâncarea pentru câini Barking Heads are întotdeauna o compoziție echilibrată, dar atunci când vine vorba de hrănirea unui cățeluș, trebuie să observați o mulțime de nuanțe suplimentare. Astfel de furaje sunt introduse în dieta bebelușului numai când ajung la vârsta de 2 luni. Se recomandă hrănirea cățelușului de 4-5 ori pe zi în porții mici, deoarece stomacul nu poate manipula cantități mari de alimente..

O astfel de hrană ar trebui să fie bogată în oligoelemente și vitamine, deoarece dezvoltarea fizică normală a câinelui depinde de aceasta. Dacă proprietarul observă că bebelușul nu poate face față mâncării, acesta trebuie mai întâi înmuiat în apă și apoi servit animalului.

Una peste alta, în arsenalul companiei Barking Heads există 3 tipuri de alimente pentru pui:

 • Cățelușul Barking Heads este un aliment potrivit pentru toate rasele, constând în principal din pui, somon și orez;
 • Barking Heads Little Bigfoot - un produs conceput special pentru bebelușii de rase mari, care constă din 50% file de somon și carne de pui, îmbogățit cu calciu și fosfor;
 • Barking Heads Puppy Grain Free este un aliment potrivit pentru puii care nu pot digera boabele. Ingredientele principale sunt păstrăvul și fileurile de somon, precum și acizii grași speciali găsiți în laptele cățelelor.

Printre avantajele incontestabile ale acestui produs se numără calitatea, conținutul ridicat de ingrediente naturale, producția conform formulei europene în conformitate cu toate standardele internaționale. Producătorul se asigură că proprietarii de câini adulți, pui și animale de companie cu probleme digestive găsesc produsele potrivite pentru ei..

Barking Heads Mâncare pentru pui pentru pui

Singurul dezavantaj este prețul furajelor. Produsele holistice sunt întotdeauna scumpe, deoarece au o compoziție naturală și echilibrată, fără aditivi dăunători și potențatori de aromă. Cu toate acestea, produsele Barking Heads sunt încă prea scumpe pentru majoritatea posesorilor de câini..

Recenzii și opinii

Internetul este plin de recenzii despre mâncarea pentru câini Barking Heads. Majoritatea covârșitoare a acestora sunt pozitive, dar cumpărătorii nu se satură să vorbească despre prețuri supraevaluate. Deci, care sunt cele mai frecvente comentarii despre produse?

Elena, Yorkshire Terrier Lord:

„Copilul meu Lord a avut o alergie alimentară la vârsta de 5 luni. Căutam mâncare mult timp, până la urmă ne-am stabilit pe Barking Heads Tender Loving Care. Îl folosim deja pentru al treilea an, totul este în regulă. Compoziția este bună, animalul de companie este, de asemenea, sănătos, așa că vă recomand mâncarea. "

Tatiana, Golden Retriever Praga:

„Am un animal de companie foarte activ, așa că are nevoie de mâncarea cea mai hrănitoare. Am încercat două tipuri de produse Barking Heads: cu curcan și pui. Primul a mers bine, dar după ce a consumat al doilea, animalul a început să aibă diaree. Acum ne gândim să trecem la prima opțiune, ne convine, dar prețul este puțin prea mare. "

Valery, pug Pushinka:

„Câinele nostru are aproape 10 ani și este destul de dificil să găsim mâncarea potrivită pentru acesta, care să nu provoace probleme digestive și să-și mențină sănătatea. Folosim alimente Barking Heads de mai bine de un an și nu riscăm să le schimbăm. Da, costă foarte mult, dar animalul de companie se simte bine și acesta este cel mai important lucru "..

Veterinarii fac ecou opiniei cumpărătorilor, subliniind faptul că mâncarea Barking Heads are o formulă echilibrată, perfectă pentru animalele de diferite rase și vârste. Cu toate acestea, înainte de a vă transfera animalul de companie într-o dietă nouă, ar trebui să vă consultați în continuare cu medicul dumneavoastră..

Prețul furajelor Barking Heads

S-a subliniat în mod repetat mai sus că costul furajelor este destul de ridicat, dar în concordanță cu prețurile altor produse holistice. Deci, Barking Heads mâncare de miel & Câine de orez pentru animale de companie cu haina cu probleme are următoarele prețuri:

 • 2 kilograme - 1210 ruble;
 • 6 kilograme - 2850 ruble;
 • 12 kilograme - 5030 ruble;
 • 18 kilograme - 7030 ruble.

Mâncarea pentru pui costă cam la fel. De exemplu, Barking Heads Little Bigfoot are următoarele prețuri:

 • 2 kilograme - 1200 ruble;
 • 12 kilograme - 5160 ruble;
 • 18 kilograme - 7550 ruble.

Când achiziționați un astfel de aliment, trebuie să studiați întotdeauna cu atenție compoziția și dimensiunea porției. Hrănirea excesivă a animalului de companie nu merită, deoarece în viitor acest lucru poate duce la obezitate. Ambalajul produselor Barking Heads conține întotdeauna toate informațiile necesare despre vârsta animalului de companie, dimensiunile porțiilor zilnice și despre ingrediente..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Alimente pentru capete de latrat (capete de latrat) pentru caini