Ciobanesc german nerecunoscut / hibrid husky siberian: câine inuit nordic

Câine inuit nordicInuitul nordic este un hibrid al aspectului unui lup cu personalitatea unui câine. Pentru traversare au fost folosite husky siberian, Ciobănesc german și inuții sălbatici. O nouă rasă a fost creată cu succes în Marea Britanie în anii 1980, dar nu a fost încă recunoscută oficial de niciun club de canis. Vom afla detalii despre aspectul, caracterul și modul de îngrijire corespunzătoare a acestui animal uimitor.

Descriere și fotografie

La crearea unei rase noi, scopul principal a fost să păstreze toate calitățile fizice ale lupului, în primul rând rezistența și rezistența. Acasa câine ar trebui să fie prietenos și nu agresiv.

Drept urmare, am obținut un câine mare, foarte asemănător cu un lup. Este suficient de mare, are o formă atletică frumoasă. Animalul are mușchi bine dezvoltați, abdomenul este mic și ascuns și aproape niciodată kilograme în plus. Membrele sunt bine dezvoltate și foarte puternice.

Aspect

Inuitul are un strat dublu grosier de alb sau negru, este posibilă culoarea sable. Capul este în formă de pană, nasul este drept de dimensiuni medii. Ochii mici pot avea diferite nuanțe pentru a se potrivi cu nasul. Urechile sunt suficient de mari, de formă triunghiulară.Câine inuit nordicMembre lungi musculare. Coada trebuie să fie dreaptă sau în formă de seceră, fără îndoituri. Anterior, pentru a determina rasa inuit, o mască albă pe cap era considerată un parametru obligatoriu pentru toate culorile, cu excepția negruului absolut. Nu este necesar acum.

Personaj de jumătate de lup

Lupul domestic are un caracter dificil, nu-i place un ton imperativ în raport cu el însuși, este greu să cedeze Instruire. Genele lupului sălbatic și-au lăsat amprenta, trebuie să încercați să găsiți o abordare a animalului și să câștigați autoritate.

Știați? Există o rasă foarte asemănătoare cu inuitul - acesta este Utonaganul, ceea ce înseamnă spiritul lupului..
Inuitii sunt o foarte bună pază a locuințelor și a proprietății și, de asemenea, protejează loial și curajos proprietarul, aceste calități ale unui lup și ale unui câine se află în genele sale. Animalul se atașează foarte repede și puternic de o persoană, îl simte și îl înțelege perfect.Câine inuit nordicO îndepărtare îndelungată de proprietar va fi un stres imens pentru jumătate de lup. Din melancolie, el poate dezvolta boli neurologice grave, accese de furie, până la moarte.
Verificați nuanțele de a păstra rase mari de câini, cum ar fi american akita, doberman, schnauzer gigant, samoyed, Cane Corso, akita inu, staffordshire terrier, pit bull terrier, bull terrier, rottweiler, Caine de pază din Moscova, Newfoundland, Câine german, limba franceza și Tibetană

Prin urmare, atunci când plecați mult timp, trebuie să vă luați cu siguranță animalul de companie. Half-lup are nevoie de jocuri active în aer liber.

Principalii parametri ai câinelui inuit din nord:

  • O tara: Marea Britanie.
  • Creştere: 59-76 cm.
  • Greutate: 25-50 kg.
  • Culoare: alb, negru, zibel (de la nuanțe de piersică la gri).
  • Lungime lână: in medie.
  • Marimea: mare.
  • Speranța de viață: 10-13 ani.
  • Recunoscut după: DRA.
Câine inuit nordic
Important! Nu este recomandat să lăsați jumătate-lup singur cu copii mici..

Istoria originii

Există două versiuni ale originii rasei. Eddie Garrison a lucrat la crearea jumătății de lup la sfârșitul anilor 80 ai secolului XX..

Pentru a obține calitățile unui lup și a unui câine, Ciobanul Siberian a fost încrucișat, Alaska Malamute, Husky siberian cu pedigree corect, cu câini inuit nordici (indigeni din Canada) de origine necunoscută.

A doua versiune este că câinele inuit din nord a fost obținut prin încrucișarea huskilor siberieni cu labradors și câini inuit. Munca a fost un succes, câinele arăta ca un lup, dar avea o dispoziție familială. De-a lungul timpului, proiectul nu a primit un sprijin bun, deoarece au fost folosite persoane cu un pedigree necunoscut..

Creșterea hibridă a rasei implică riscurile unui comportament inexplicabil al animalelor și a instabilității psihologice. Deși rasa a fost creată pentru prima dată în Canada, a primit sprijin și dezvoltare în Anglia. Clubul britanic inuit a fost înființat.Câine inuit nordic

Cum să alegi un inuit nordic

Inuitul nordic este o rasă rară și, prin urmare, nu este ușor de cumpărat. Cățelușul nu este ieftin, în medie de la 3.000 la 6.000 de dolari. Nu există pepiniere oficiale de reproducere inuit în Rusia.

Pentru a fi sigur de achiziționarea unui adevărat inuit din nord, se recomandă să vă cumpărați animalul de companie în străinătate. Rasa este foarte populară și solicitată, deși nu este recunoscută de nicio organizație canină majoră..

Unde să păstrezi și cum să îți pese

Lupul domestic este suficient de mare, deci este mai bine să-l ții în casă decât în apartament. Cățelușul crește rapid și are nevoie de suplimente speciale de vitamine. Este important să se organizeze nutriția corectă echilibrată a animalului.

Blana groasă îi permite animalului să se simtă confortabil în aer liber în sezonul rece, ba chiar poate fi ținut înăuntru voliera în aer liber tot timpul anului.Puii intuitivi

Se va potrivi apartamentul

Un câine mare poate fi ținut într-un apartament mare, dar trebuie să mergi adesea în aer curat cu jocuri active. În caz contrar, într-un apartament cu un stil de viață sedentar, el poate dezvolta obezitate, ceea ce va duce la apariția gravă boală.

Caracteristici ale îngrijirii câinilor

Inuitul nordic necesită puțină întreținere. La fel ca altele, trebuie să fie scăldat și pieptănat periodic, unghiile trebuie tăiate o dată pe lună. Animalul moare, dar acest proces este rapid. Este imperativ să vă curățați urechile și dinții. Dacă placa s-a format pe dinți, aceasta trebuie îndepărtată de un specialist.

Ce poți să-ți înveți animalul de companie

În ciuda naturii dificile, cu abordarea corectă, reprezentanții acestei rase pot fi perfect educați și învățați foarte mult. Principalul lucru este să vă arătați prioritatea și atunci inuții vor deveni foarte devotați..

Se recomandă educarea unui inuit de la o vârstă fragedă și încurajarea în toate modurile posibile pentru fiecare realizare. Apoi, în câțiva ani, vei aduce un prieten devotat, foarte atașat de tine..Câine inuit nordic

Știați? În timpul filmărilor primului sezon al celebrului serial TV „Game of Thrones” din 2011, rolul direwolves a fost jucat de o rasă de câini inuit din nord..
Lupii pe jumătate sunt deștepți, apar adesea în filme, caută droguri și oameni dispăruți în serviciu și păstrează bine proprietățile.

Despre sănătate, boli, vaccinuri

Lupul pe jumătate este expus riscului anumitor boli. Excesul de greutate, care provoacă boli cardiovasculare, este deosebit de dăunător pentru aceasta. Posibile boli ale ochilor, articulațiilor și alergie pentru unele produse.

Se recomandă efectuarea periodică a profilaxiei împotriva infecției cu helminți. Este important pentru sănătatea animalului dvs. de companie să organizați o nutriție adecvată cu vitaminele și mineralele necesare.

Împotriva helmintilor, se folosesc medicamente pentru câini, cum ar fi Drontal, „Azinox Plus”, „Prazitel”, Dirofen Plus, „Milbemax”, „Kaniquantel”, „Prazicide Plus” (suport), și „Ivermectină”.
Mâncare pentru câiniSpecial mâncare uscată Este considerată o opțiune ideală, este bine echilibrată în proteine, grăsimi, carbohidrați, suplimente minerale și vitamine, care sunt necesare pentru funcționarea normală a tuturor organelor vitale ale animalului. Trebuie să existe apă curată.

De asemenea, vă puteți hrăni animalul de companie cu alimente naturale, carne proaspătă, cereale. Este indicat să folosiți carne grosieră cu vene, conține mai mulți nutrienți pentru câine. Carnea poate fi consumată crudă dacă aveți încredere că este proaspătă..

Dacă nu sunteți sigur, atunci este mai bine să fierbeți carnea pentru a distruge bacteriile dăunătoare. Din cereale, este foarte bine să folosiți orez, hrișcă și porumb. Lupul pe jumătate are un apetit bun, nu poate fi supraalimentat. Inuții au dat câinilor lor multă hrană la fiecare patru zile, așa mănâncă lupii sălbatici..

Este necesară vaccinarea împotriva virusurilor periculoase la timp. Datele privind vaccinarea vor fi necesare pentru a călători cu animalul de companie.Câine inuit nordic

Important! Jumătatea lupului nu poate fi separată de proprietar mult timp, pentru a nu provoca tulburări nervoase ale animalului.
Câinele inuit nordic este capabil să devină nu numai un bun paznic, ci și cel mai loial prieten care îl înțelege pe proprietar. Acest animal va înveseli singurătatea și va deveni un membru cu drepturi depline al familiei și un excelent însoțitor.

Deși această rasă este destul de scumpă, merită. Dacă oportunitățile financiare vă permit, atunci puteți cumpăra în siguranță un inuit, deoarece prietenia adevărată este neprețuită.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Ciobanesc german nerecunoscut / hibrid husky siberian: câine inuit nordic