Terrier norfolk

Norfolk Terrier sau Norfolk Terrier este o mare controversă. Aceste mici creaturi cu aspect de jucărie sunt de fapt câini de lucru duri și duri, sunt curajoși, inteligenți și independenți, dar în același timp jucăuși, afectuoși și loiali. Norfolk Terrier este originar din Marea Britanie, unde este una dintre rasele populare. În afara patriei, număr mic, dar în fiecare an atrage din ce în ce mai multă atenție.

norfolk terrier adult și cățeluș

Norfolk și Norwich Terrier sunt rude apropiate, care diferă unele de altele în setul urechilor.

În 1932, rasa Norwich Terrier a fost recunoscută oficial. A fost creat un club și a fost deschisă o carte genealogică. În acea perioadă, câinii cu urechile erecte și atârnate erau arătați în același inel și aparțineau aceleiași rase. După cum s-a observat mai târziu, urechile drepte au câștigat mai des, iar urechile lop au fost pierdute pe fundalul lor. Bineînțeles, acest lucru nu a fost pe placul multor crescători care au căutat recunoaștere de la Norwich cu urechi pliate. În 1964, au obținut ceea ce doreau. Au rămas câini cu urechile erecte Norwich Terriers, și cu urechile atârnate, au început să fie numiți Norfolk Terriers și au fost selectați într-o rasă independentă, care este astăzi recunoscută de aproape toate asociațiile canine.

Video despre rasa de câine Norfolk Terrier:

Aspect

Norfolk Terrier este un câine mic, compact, îndesat, cu un vârf scurt, osos și masiv. Dimorfismul sexual este moderat. Înălțimea la greabăn 25-26 cm, greutatea - aproximativ 6 kg. Pentru dimensiunea sa, Norfolk este greu și foarte puternic. În exterior, Norfolk sunt foarte asemănători cu Norwich, dar sunt, de asemenea, adesea confundați cu Cairn Terriers și Terrierii australieni.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Terrier norfolk