Mâncare pentru câini de la ferma regală

Multe mărci de hrană pentru animale de companie nu au propria producție - aceasta este tendința timpului nostru. Una dintre aceste mărci este hrana pentru câini Royal Farm, care este produsă în Spania pentru lanțul de magazine de animale de companie Beethoven. Acest articol vă va ajuta să vă dați seama dacă aceste rații sunt la fel de bune precum susțin vânzătorii..

Mancare uscata pentru caini Royal Farm

Aceasta este o practică obișnuită cu mai multe avantaje evidente: vânzătorul nu trebuie să cumpere echipamente scumpe, ci trebuie doar să comande crearea rețetei și producției necesare. Drept urmare, toată lumea este fericită - planta face profit, iar cumpărătorul obține un produs de calitate la un preț relativ mic..

Proprietarul mărcii comerciale îi promite cumpărătorului un meniu de segment super-premium care nu conține soia, impurități chimice și alte ingrediente discutabile. Dacă acest lucru este cu adevărat așa - va deveni clar mai târziu, după o analiză detaliată a nutrienților..

Gamă

Mâncarea pentru câini Royal Farm este prezentată în lanțul de retail Beethoven, atât sub formă de alimente uscate, cât și de conserve umede. Granulele uscate sunt de următoarele tipuri:

 • Pentru puii cu vârsta de până la 10 luni (trei tipuri - în funcție de mărimea rasei);
 • Pentru adulții de rase mici cu pui;
 • Pentru câinii de talie medie: cu miel și pui;
 • Pentru rasele mari pe bază de pui;
 • Pentru animalele mai în vârstă;
 • Sensibil - pentru animalele de companie cu digestie ușoară. Ca bază proteică - somonul.

Pe lângă crochetele uscate, Royal Farm oferă și mâncare umedă - lamister 150 grame cu gusturi diferite:

 • Vitel pentru pui;
 • Cu vitel pentru animalele de companie mai în vârstă;
 • Pentru adulți - trei arome diferite: miel, curcan și rață.

Mâncare umedă pentru câini Royal Farm

Acesta este întregul sortiment disponibil pentru cumpărători în acest moment..

Structura

Royal Farm Adult Medium Chicken este cea mai bună alegere pentru analiza compoziției nutriționale a acestui brand - hrană pentru animale adulte de rase medii. Este cel mai versatil și se potrivește numărului maxim de animale de companie.

Deci, acest meniu conține următoarele substanțe nutritive:

 • Făină de pui (19,5%);
 • Carne proaspătă de pui (18%);
 • Porumb;
 • Orez;
 • Grăsime de pasăre.

De obicei, primele 5 componente de pe listă stau la baza furajului, adică reprezintă cea mai mare parte a produsului, iar restul reprezintă doar o mică parte din compoziție. Așadar, lista este urmată de grâu și orz, 2,5% hidrolizat de ficat de pui, pulpă de sfeclă și drojdie. Apoi este indicat conținutul de făină de pește, ouă, carbonat de calciu și cicoare. Completând lista nutrienților este MOS, fosfat monocalcic, sare și yucca Shidigera. Complexul vitaminic și mineral inclus în dietă este indicat separat..

Câine care ține un castron

Conținutul de nutrienți garantat este după cum urmează:

 • Proteine: 24,85%;
 • Grăsime: 14,5%;
 • Fibra: 2,8%
 • Conținut de cenușă: 8,5%;
 • Calciu: 1,7%;
 • Fosfor: 1,1%.

Conținutul de apă nu este indicat aici, cu toate acestea, crochetele uscate au adesea un conținut mediu de umiditate de aproximativ 10%.

În principiu, compoziția și analiza garantată nu sunt rele, dar ceea ce se ascunde în spatele fiecăruia dintre ingrediente este încă neclar. O analiză detaliată a fiecărei componente va pune totul la locul său.

Proteină

Retriever sărind

Nu uitați de proteinele vegetale - datorită conținutului ridicat de cereale, va exista o cantitate decentă aici, dar nu este la fel de utilă pentru câine ca proteinele animale.

Grăsimi

Glucidele

Există mulți dintre ei în această dietă. Totul din cauza cerealelor - aici și porumb și orez și grâu cu orz. În total, 35-40% din culturile de cereale vor fi incluse în dietă, iar acest lucru este prea mare pentru ca un prădător să se hrănească. Astfel, produsul este mai ieftin, cu toate acestea, astfel de aditivi nu au practic beneficii..

Componente suplimentare

Mâncarea pentru câini Royal Farm conține hidrolizat de ficat de pui, un excelent aditiv aromat natural. Datorită mirosului puternic al ficatului, furajele capătă o aromă plăcută și sunt consumate de animale cu mare plăcere..

 • Pulpa de sfeclă este un produs rezidual din producția de zahăr. O sursă de fibre vegetale, care este esențială pentru o digestie sănătoasă.
 • Drojdia este o sursă de vitamine B. Contribuie la îmbunătățirea stării stratului și a pielii.
 • Carbonatul de calciu este un supliment alimentar conceput pentru a oferi unui animal doza necesară de calciu. În plus, substanța ajută la reducerea acidității în stomac..
 • Cicoarea - sau mai bine zis rădăcina sa - este o sursă de inulină prebiotică, care îmbunătățește funcționarea sistemului digestiv și controlează zahărul din sânge.
 • MOS este un prebiotic care contribuie la funcționarea normală a tractului digestiv.
 • Fosfat monocalcic - supliment alimentar, sursă de calciu și fosfor pentru animale.
 • Yucca Shidigera este o plantă care, datorită compoziției sale, reduce efectiv nivelul mirosurilor de la animal, inclusiv mirosul din fecale.

Câinele zâmbește

După analiza ingredientelor, se poate argumenta că dieta este de o calitate decentă, cel puțin pentru segmentul premium. Nu atinge puțin un super-premium, deoarece nu există legume, surse naturale de vitamine și alți aditivi utili în compoziție, dar cerealele sunt prezente într-o cantitate mare.

Preț

Rațiile acestui brand sunt vândute exclusiv în lanțul de magazine Beethoven, iar toate prețurile sunt preluate din magazinul online oficial. Deci, prețul pentru hrana pentru câini Royal Farm este după cum urmează:

 • Royal Farm Adult Medium Chicken - 590 ruble pentru 2 kg. un pachet și 3450 de ruble. pentru 12 kg. sac.
 • Royal Farm Sensitive - 720 RUB pentru 2 kg și 3360 ruble. pentru 12 kg.
 • Royal Farm Puppy Mini - 591 rub. pentru 2 kg.
 • Conserve - 75 de ruble pentru 150 de grame indiferent de gust.

Prețurile sunt destul de acceptabile, având în vedere compoziția bună a rațiilor și producția importată.

Recenzii

Galina Sergeevna, stăpâna Mushka:

"Musca nu este capricioasă și mănâncă tot. S-a decis să o transfere la uscare, pentru a nu-i inventa meniul personal echilibrat. Făcut repede și foarte bine! Am cumpărat o pungă cu alimente Royal Farm la sfatul unui vânzător din Beethoven și nu am regretat niciodată - câinele mănâncă toată porția, arată minunat și se simte minunat. Îi sfătuiesc pe toată lumea!"

Maria Gus, crescător de spaniel:

„De mult am vrut să schimb mâncarea pentru animal pentru o opțiune mai scumpă. M-am uitat și am citit recenzii despre mâncarea câinilor pe internet mult timp - nu am putut alege. Și apoi am intrat într-un magazin dintr-un lanț, iar vânzătorul m-a convins să iau un eșantion Regal Fermă. Ei bine, am luat-o. A spune că aceasta este groază - să nu spun nimic - câinele șuiera la 20 de minute după ce a mâncat - abia au avut timp să iasă în stradă. După aceea, cumva nu am vrut să dau această mâncare și apoi după un timp m-am gândit - poate că aceasta este o coincidență, iar ferma regală nu are nimic de-a face cu ea? Din nou a dat puțin - același rezultat. Am aruncat restul la gunoi. Care este motivul, nu știu - dacă mâncarea este așa sau reacția preferatului meu, dar nu ne-a convenit categoric! "

Vladimir Lodogov, proprietarul canisei pentru buldogi:

"Câinii mei au mâncat întotdeauna mâncarea cu același nume de marcă (nu voi spune care) și totul a fost ok. Apoi, din interes, am decis să încerc Royal Farm: mi se pare o mâncare spaniolă de înaltă calitate și mi-a plăcut compoziția. Ce pot să spun - părerea câinilor a fost împărțită. Unii au mâncat cu plăcere, alții nu s-au atins deloc, iar un câine a avut chiar supărare. Mi se pare că totul este pur individual, dar din punct de vedere al compoziției arată bine".

Serghei Leonidovici, medic veterinar la o clinică de stat:

"Vizitatorii mei mă întreabă deseori despre marcă Regal Ferma - merită să cumpărați și să hrăniți un animal. Nu am experiență personală, însă, judecând după compoziție, pot spune că mâncarea nu este rea - conține ingrediente din carne, nu conține substanțe chimice dăunătoare și ar trebui să satisfacă toate nevoile de bază ale câinelui. Dar merită să ne amintim că, atunci când hrănești un animal de companie cu alimente uscate, este imperativ să îi monitorizezi aportul de apă, precum și să fii observat de un medic veterinar - la urma urmei, acesta nu este un aliment natural, iar reacțiile pot fi complet imprevizibile".

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Mâncare pentru câini de la ferma regală