Pampers pentru câini

Nevoia de a curăța bălțile și grămezile din spatele unui animal de companie non-stop îi enervează chiar și pe cei mai iubitori proprietari. Soluția este evidentă - scutecele pentru câini vă permit să vă păstrați curate în casă, indiferent de natura și volumul de descărcare: îndepărtat, aruncat, îmbrăcat curat - frumusețe! Dar nu în toate cazurile, scutecul este cu adevărat de neînlocuit..

Conținut

Călătorii

Mergând într-o călătorie lungă cu animalul dvs. de companie, trebuie să vă gândiți la multe nuanțe, iar afacerile cu toaleta sunt departe de a fi ultima. Desigur, dacă poți face o oprire, totul este mult mai ușor. Și dacă trebuie să călătoriți cu trenul sau cu avionul? S-ar părea că scutecele sunt ideale atât pentru câinii mici, cât și pentru cei mari. Poate fi inconfortabil, dar ce să faci, trebuie să suporti ceva umed între labe.
Problema este că un câine adult dresat să meargă regulat nu va merge niciodată singur. Ea va fi reținută până la ultimul timp, suferind de dureri abdominale și intoxicație a corpului cu produse digestive. Este mult mai sigur să folosiți o cutie pentru transport, cu un scutec absorbant pe fund. Deși scutecele pentru câinii băieți sunt convenabile atunci când călătoresc în tren: dacă câinele marchează, iar proprietarul dorește să lase animalul să se întindă, problema bălților va fi rezolvată..

Estrus

Scutecele pentru animale sunt adesea folosite de proprietarii de cățele într-o perioadă dificilă, când bărbații nu au sfârșit, iar pe mobilă și podele rămân pete greu de spălat. Dar scutecele pentru câinii fetelor pot fi periculoase: umezeala, căldura, lipsa circulației aerului și incapacitatea de a se linge sunt o cale directă către diferite infecții. Dacă în casă locuiesc animale de companie heterosexuale, băiatul va învăța rapid să scoată scutecul de la prietena sa. Un câine întâlnit la o plimbare este, de asemenea, puțin probabil să se oprească în fața unui obstacol atât de nesemnificativ..
Bineînțeles, poți să faci singur scutece pentru câinele tău, de la scutece ieftine sau scutece pentru bebeluși. Economică - nu vă deranjează să vă schimbați de trei ori pe zi. Puteți scoate periodic scutecul, lăsând-o pe cățea să se odihnească și să se pună în ordine, dar ar trebui să existe mai multe astfel de „pauze” pe zi. Puteți scălda fata în fiecare zi, dar acesta este riscul de vaginită și răceli banale, deoarece imunitatea în timpul estului se confruntă deja cu stres suplimentar. Dar are vreun rost în scutecele pentru câini, incomode și voluminoase, când poți îmbrăca pantaloni scurți cu bretele, body-uri, chiloți sau salopete ușoare pe o cățea? Garniturile sunt mai ieftine, le puteți schimba de cel puțin cinci ori pe zi - acest lucru nu irită fata și durează câteva minute.

Etichete

Dorința de a marca teritoriul uneori se sperie: bălți, miros dezgustător, pete persistente și este o rușine în fața oaspeților pentru o altă pereche de pantofi răsfățați. S-ar părea că scutecele pentru câini sunt ceea ce medicul a comandat. Cu toate acestea, în acest fel proprietarul nu rezolvă problema, ci doar încearcă să elimine consecințele acesteia. Și pentru bunăstarea animalului de companie, este important ca motivul etichetelor să fie clarificat. Poate fi o infecție ascunsă, stres, bune maniere banale și multe altele..
Din punct de vedere anatomic, scutecele sunt destul de potrivite pentru cățele, dar la bărbați este mai dificil, deoarece sursa de miros și umiditate se află pe stomac, și nu sub coadă. Scutecele pentru câini de băieți sunt un lucru uriaș, cu talie înaltă, care împiedică mișcarea. Proprietarilor, de regulă, nu le place faptul că o stângăcie tristă rătăcește prin apartament în loc de animalul lor de companie, așa că nu există unde să cumpere scutece speciale pentru băieți - fără cerere, fără aprovizionare. Desigur, puteți cumpăra un scutec pentru adulți cu incontinență și puteți face un scutec pentru câine cu propriile mâini - înălțimea taliei este suficientă, trebuie doar să tăiați gaura pentru coadă. Dar de ce, când există curele absorbante și pantaloni scurți speciali cu compartiment de căptușire? Este igienic, mai convenabil și mai ieftin..

Reabilitare

O rană pe abdomen, leziuni ale organelor genitale și ale spatelui inferior, cusături vindecătoare - există multe motive pentru care un scutec este recomandat ca mijloc de protecție împotriva murdăriei, a dinților și a zgârieturilor. Și, în unele cazuri, un scutec va accelera cu adevărat procesul de vindecare. Dar, înainte de a pune un scutec pentru un câine, asigurați-vă că vă consultați medicul veterinar. Stratul exterior al scutecului practic nu permite trecerea aerului, ceea ce poate duce la supurație, inflamație, formarea de ulcere în zona plăgii.
În caz de leziuni și în perioada postoperatorie, este preferabil să folosiți salopete ușoare din țesătură respirabilă, pături cu pantaloni, chiloți, body. Țesătura subțire, dar durabilă, protejează cusăturile de dinți și murdărie, precum și de scutece voluminoase.

Incontinenţă

Există o alternativă pentru scutece pentru câini când vine vorba de incontinență? Din păcate, la fel ca oamenii, câinii care suferă de această boală merg singuri împotriva propriilor dorințe. Într-o astfel de situație, scutecul este cu adevărat de neînlocuit și, uneori, pentru o lungă perioadă de timp devine un obiect permanent al garderobei animalului de companie..
Câinele trebuie să fie obișnuit să poarte scutec, să-l laude și să-l trateze cu o delicioasă, astfel încât să nu trebuiască să colecteze vată în jurul apartamentului și să-și facă griji că animalul de companie mănâncă „chestia” enervantă. În acest sens, atât pentru câinii mici, cât și pentru cei mari, scutecele refolosibile sunt mai convenabile: stratul superior este o membrană specială respirabilă, cel din mijloc este un material absorbant care nu se sfărâmă în timpul spălării. Cu toate acestea, când vine vorba de incontinență fecală, este mai bine să folosiți scutece obișnuite de unică folosință..
Din păcate, scutecele refolosibile sunt mai puțin frecvente și este puțin probabil să fie disponibile la magazinul dvs. local. Dar, din moment ce este foarte ușor să faci un scutec pentru un câine, poți cumpăra un scutec absorbant reutilizabil, îl poți tăia și coase un scutec cu Velcro sau snap-uri. Modelul este un scutec de unică folosință, de dimensiuni adecvate, așezat pe o suprafață plană..

Sfaturi generale

La fel ca scutecele normale pentru bebeluși, scutecele pentru animale de companie sunt selectate în funcție de dimensiunea animalului de companie. Dar dacă greutatea este o prioritate pentru bebeluși, în cazul câinilor, este important să cunoaștem talia și lungimea de la talie până la coadă, deoarece doi câini cu greutate egală pot avea constituții foarte diferite. Este mai ușor să decideți scutecele pentru câinii mici și, dacă animalul de companie este foarte mare, este mai bine să cumpărați un scutec pentru încercare: trecem coada în gaura din spatele produsului, aplicăm scutecul pe burtă și crestăm, fixăm Velcro. Nu cade, nu apasă, câinele se mișcă normal - totul este în regulă.
Pampers ar trebui să se potrivească strâns în jurul taliei, fără a strânge burta sau a aluneca pe șolduri - cu cât câinele este mai confortabil, cu atât se va obișnui mai repede cu „lucrul de neînțeles”. Deși la început aproape toate animalele de companie merg la orice trucuri pentru a scoate scutecul: scutecele pentru câini, bărbați, zboară în bucăți sub atacul dinților, fetele scot scutecul și îl ascund. Unii câini mănâncă chiar și umplutură pentru scutece, uneori împreună cu pelicula și Velcro! Scutecele sunt periculoase pentru câinii mici - o dată în stomac, chiar și o mică bucată din stratul absorbant poate duce la blocarea lumenului intestinal și obstrucția intestinală. Prin urmare, prima dată, până când animalul de companie este obișnuit cu scutecele, câinele trebuie monitorizat constant. Nu uitați să schimbați în mod regulat scutecele pentru câinele dvs. pentru a preveni infecția tractului urinar, dermatită, erupție pe scutec, pâslă de blană și alte probleme.
Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Pampers pentru câini