Mâncare pentru câini gina

Varietatea segmentului de hrană super-premium nu ar fi completă fără hrana pentru câini Gina, ale cărei recenzii au fost de mult timp un exemplu de hrană de înaltă calitate și relativ ieftină pentru fiarele cu coadă de toate dimensiunile și rasele. Mulți consumatori cred în mod eronat că este vorba despre furaje importate, ceea ce înseamnă că costul acestuia va afecta puternic portofelul. Cu toate acestea, acest lucru nu este în totalitate adevărat: hrana pentru câini a Ginei este un produs al companiei Magna, care comandă producția de hrană pentru animale la fabricile din alte țări, asigurând în același timp livrarea și vânzarea produselor în țara noastră..

Potrivit producătorului, pentru marca Gina, hrana pentru câini este o întreagă filozofie și nu doar un produs. Creditul companiei este foarte simplu - utilizarea doar a ingredientelor naturale și includerea minimă a cerealelor în dietă. Acest lucru permite obținerea unei digestibilități de bună calitate și decente la câinii de rase diferite și cu nevoi diferite. Să examinăm în detaliu toate liniile alimentare prezentate de acest brand și să încercăm să aflăm toate avantajele și dezavantajele hrănirii animalelor cu acest produs special..

Fabricii Magna - producătorul de furaje Gina

Sortiment de hrană pentru câini

Produsele companiei pe piața alimentelor domestice pentru câini sunt reprezentate de cinci linii, și anume: mâncare clasică Gina pentru câini, recenziile acestora sunt în mare parte pozitive, mâncare Gina Elite, seria Wildy, precum și X-Dog și conserve. Dacă totul este mai mult sau mai puțin clar despre conservele și linia obișnuită, atunci restul produselor ridică întrebarea: ce este asta și de ce este această diviziune?

Gina elite

Serii mai scumpe, dar și de calitate mai bună, fabricate în Canada. Compoziția este dominată de carne și ingrediente din carne. De asemenea, alimentele, conform compoziției menționate pe ambalaj, conțin toate vitaminele și mineralele necesare animalului. Sursa de fibre este orezul brun sau ovăzul rafinat. Judecând după procentul de componente, putem spune că Gina Elite este o hrană garantată pentru câini super-premium.

Wildy

Linia de furaje produse pe teritoriul Rusiei și, judecând după cuvintele producătorului, sunt folosite exclusiv ingrediente domestice în acest furaj. Nu conține absolut aditivi chimici, arome sau coloranți..

X-Dog

Aceasta este o serie care include atât mâncare uscată, cât și conserve. O trăsătură distinctivă a acestor diete speciale este faptul că fructele și legumele sunt incluse în plus în compoziția hranei pentru câini Gin. După cum intenționează producătorul, acest lucru ar trebui să ajute câinele să obțină vitamine și fibre..

Analiza compoziției furajelor

Pentru a analiza compoziția hranei pentru câini a lui Gina, am ales două tipuri de alimente: unul din linia Elite și celălalt din seria obișnuită de alimente Gina. Rețineți că pe Internet și chiar pe site-ul producătorului nu există date exacte despre compoziție (% din conținutul anumitor substanțe), ceea ce, desigur, sugerează anumite gânduri..

Gina elite de rasă mare

Mâncare Gina pentru câini de rasă mare

Primul care a luat în considerare hrana Gina pentru câini, ale cărei recenzii sunt covârșitor de pozitive - Gina Elite pentru câinii adulți de rase mari. Având în vedere nevoia câinilor mari de multă energie, producătorul nu a zgârcit nutrienții. Majoritatea furajelor sunt pui (peste 42%), urmate de file de miel și somon. Acesta este urmat de ficat de pui și grăsime de pui, urmat de orez și cereale (orz și ovăz). De asemenea, în furaje sunt incluse semințele de in, drojdia de bere, merele, algele uscate și condimentele (pătrunjel, usturoi, cicoare și rozmarin). De asemenea, furajul conține taurină, un complex vitaminic și suplimente minerale.


Proteine ​​brute26% Norma pentru hrana acestei clase
Grăsime brută15% Normă
Fibră brută3,5% Indicator scăzut, pentru o nutriție bună a câinelui, este nevoie de cel puțin 5% din fibre în furaje
Umiditate12% Conținut supraevaluat. Normă - până la 10% umiditate
Calciu1,4% Norma pentru un câine adult
Fosforunu% Normal
Acizi grași omega-64% Performanță bună pentru această clasă de feed
acizi grasi omega-30,65% In limite normale

Din păcate, procentul acestor componente (cu excepția cărnii de pui) nu este indicat, totuși, urmând o logică simplă, hrana pentru câini Gin, a cărei compoziție este publicată pe ambalaj, conține toate aceste ingrediente în ordinea descrescătoare a fracției de masă.

Dacă aveți încredere în producător și credeți în compoziția descrisă, atunci hrana uscată pentru câini Gina devine o opțiune foarte atractivă pentru hrănirea unui câine, deoarece valoarea sa energetică declarată este la nivelul de 4190 kcal / 1 kg, ceea ce este foarte bun pentru hrana uscată. Carnea din compoziție garantează că câinele primește suficiente proteine, iar componentele utile sunt concepute pentru a completa dieta animalului de companie. Este foarte important să nu existe impurități chimice și conservanți în compoziție - cu siguranță sunt dăunători oricărui organism.

Gina câine clasic

Mâncare clasică pentru câini Gina

Pentru comparație, luați în considerare hrana uscată pentru câini Gina Classic - o dietă completă pentru câinii de toate rasele. În primul rând în compoziție este indicată și carnea de pui, dar procentul său nu mai este scris.

În al doilea rând sunt umpluturile de cereale, ceea ce înseamnă că conținutul lor în furaje este semnificativ mai mare decât în ​​seria Elite. De asemenea, ar trebui să acordați atenție prezenței pastei de sfeclă - acest produs este utilizat exclusiv ca material de umplutură și nu are nicio valoare pentru corpul câinelui. Pe lângă aceste componente, furajul conține fileuri de pește de mare, ulei de floarea-soarelui, prebiotice și vitamine + minerale. Este indicat, de asemenea, conținutul de acizi grași polinesaturați Omega-3 și 6 din furaje. Valoarea energetică a unui kilogram de astfel de furaje este de 4900 kcal.

Toate aceste substanțe sunt, de asemenea, conținute în hrana hinoalergenică pentru câini Gina, care este concepută pentru a oferi o nutriție de calitate câinilor predispuși la alergii alimentare..

Proteină26%Procent normal de proteine
Grasoptsprezece% Conținut normal mediu pentru o anumită clasă de feed
Celuloză3% Sarac in fibre
Umiditatenouă% Valoare normală pentru alimentele uscate
Calciu1,4% In limite normale
Fosforunu% Conținutul normal al oligoelementelor
Acizi grași omega-6nespecificat -
acizi grasi omega-3nespecificat -

Feed comentarii

Înainte de a decide dacă vor oferi o hrană nouă animalului lor de companie, mulți vor să afle recenzii despre hrana pentru câini Gina pentru câini de la cei care deja îl cunosc în mod direct. Prin urmare, am încercat să colectăm cele mai relevante opinii despre acest produs în rețea, atât de la cumpărători, cât și de la medicii veterinari..

Recenzii ale clienților

Prin urmare, am trecut prin forumuri și oferim acum câteva judecăți care reflectă situația generală a acestui brand:

Elena, proprietarul York Ricci:

„Obișnuiam să hrănim mâncare canadiană mai scumpă, am decis să încerc mâncare Gina Elite pentru câini, mi-au plăcut recenziile și compoziția este bună. Deodată, Ricci a început să aibă diaree, care a durat o săptămână, deși nu a mai avut probleme cu asta înainte. Ne-am dus la veterinar, a spus să schimbăm hrana. La întrebarea mea: de ce o astfel de reacție? - am primit un răspuns simplu că aceasta este o caracteristică individuală, că una se potrivește, cealaltă nu ”.

Anton, husky 1,8 ani:

„Acum câinele meu mănâncă mâncare de miel-orez Gina Elite și nu există plângeri cu privire la sănătatea sa. Este o persoană alergică teribilă, așa că a trebuit să schimbăm aproximativ cinci mărci diferite de alimente până când ne-am oprit acolo. Au existat întotdeauna unele probleme: ochi, urechi, piepteni și o grămadă de alte momente au curs. Mâncăm Gina de șapte luni acum, sunt fericit și câinele arată grozav "..

Recenzii despre hrana pentru câini Gina

Recenzii ale medicilor veterinari

De asemenea, am fost interesați de evaluarea specialiștilor cu privire la produsele acestui brand. În general, pe Internet nu au fost găsite afirmații negative. După analiza recenziilor medicilor veterinari despre hrana pentru câini a lui Gin, am ajuns la următoarele concluzii: compoziția dietelor acestui brand este bine echilibrată și poate fi recomandată pentru hrana zilnică, mai ales dacă proprietarul câinelui se gândește să transfere animalul de companie de la „natural” (terci + carne) la hrănire uscată..

În jumătate din cazurile cu probleme de digestibilitate slabă sau tulburări digestive la un animal de companie la schimbarea dietei (inclusiv mâncarea Gin), problema nu se află în marca alimentelor, ci în transferul incorect la noua dietă sau în nerespectarea dozei indicate pe ambalaj..

Costul

Gina Elit hipoalergenică:

  • 1 kg - 510 ruble;
  • 3 kg - 1470 ruble;
  • 8 kg - 3600 ruble;
  • 18 kg - 7990 r.

Pentru câinii adulți Gina Dog Classic:

  • 1 kg - 355 ruble;
  • 7,5 kg - 2250 ruble;
  • 18 kg - 5 230 freca.

Pe baza compozițiilor descrise, putem concluziona că seria Elite îndeplinește toate cerințele pentru hrana super-premium, dar seria Classic seamănă mai mult cu o clasă premium, dar cu un conținut ridicat de proteine ​​animale..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Mâncare pentru câini gina